שמעתי את SLOW ../images/Emo99.gif
אני חייב להכנס לישיבה ויש לי מגילה לכתוב, אז אשתדל לכתוב הכל ומהר: אני בשוק טוטאלי
השיר מאד מאד קשה. מאד מאד מאד מאד קשה. אפשר להגדיר אותו כאלקטרו- אנדרגראונד. אין ספק שהאנדרגראונד זה הדבר הבא מבחינת ז'אנרים מוזיקליים. מדונה כבר עלתה על זה. ריצ'ארד אקס כבר עלה על זה ועכשיו באה קיילי ולוקחת את זה עוד יותר למטה- למרתפי האנדרגראונד. זה שיר שהוא הימור לחלוטין, ואני זוכר שהרגשתי ככה לגבי Can't Get You Out Of My Head: או שזה יהיה להיט היסטרי, או שזה כשלון הסטרי. זה לא יהיה באמצע. אין ספק שזה שיר מאד קשה לרדיו, ואני משוכנע שהרדיו הבריטי ישדר אותו- רק בגלל שזו קיילי. זה נשמע כמו שיר שיהיו לו רימיקסים פצצות שחבל על הזמן. זה הולך לככב במועדונים יותר מכל שיר אחר של קיילי אי פעם. היא נשמעת פשוט מעולה!!! GOD אני אוהב אותה!!!
לסיכום:לא בטוח אם תצטמררו ממדהימות השיר או שלא תפלו מן הכסא. מה שבטוח הוא קיילי עושה את הדבר הנכון. היא משתנה, היא יורדת לאפלת האנדרגראונד, ויש אפילו ניחוחות של אימפוסיבל פרינסס ממש ממש ברקע. ההפקה פשוט מצויינת, ואי אפשר להתעלם מזה. עוד 51 יום!!
אני חייב להכנס לישיבה ויש לי מגילה לכתוב, אז אשתדל לכתוב הכל ומהר: אני בשוק טוטאלי