שלום לכולם

p i n g o

New member
תמונות יפות ../images/Emo13.gif

כמו כל התמונות של קיילי. אבל אני לא ממש מת על פפראצי, הם כבר הזיקו מספיק לקיילי (הרגו את הנסיכה דיאנה
פגעו מאוד במכירות של Impossible Princess)

tatababa

New member
כן, אני ילד מוכשר ../images/Emo68.gif

אבל עכשיו ברצינות. הוזלה של דיסק ישן זה דבר מאוווווד נדיר בארץ בזמן שזה מאוד נפוץ בחו"ל. עם המדיניות החדשה של יוניברסל לגבי מחירי אלבומים והמדיניות החדשה של EMI לגבי סינגלים - אני עדיין 100% שהשינוי לא יורגש באגורה אחת פחות במחירי הדיסקים בישראל. ארץ הקומבינות תמשיך להיות ארץ הקומבינות וכל היהודונים ינסו לסדר את עצמם.. אני עדיין חושב שתשעים שקל לדיסק בן כמה שנים זה חוצפה..

לימבו

New member
מוזר

ואני חשבתי שכל ההוזלות של הדיסקים שהיו לאחרונה כשהייתי בלונדון זה בגלל עודפי רבים בחברות. עד היום זה נראה לי הגיוני. פשוט לארץ לא ממש מיבאים הרבה אז אין מבצעים. בטח שלא קיילי.

tatababa

New member
בארץ מוציאים לנו את הנשמה עד

שאנחנו מקבלים משהו שווה של קיילי... האם אי פעם יצא אוסף רמיקסים של קיילי? (לא חסרים כאלה) או גרסאות מיוחדות של איזשהו אלבום להוציא את FEVER?

tatababa

New member
למה לאכזב?

אני באמת ובתמים שאלתי.. וזה הופיע בטאוור כאימפורט של כמה יחידות בודדות (סטייל המהדורה האסיאתית של FEVER) או ממש הוצאה מסחרית בכל סניפי טאוור?

zender

New member
לא אצל הליקון,הם בסדר גמור

הליקון שמיפיצים את EMI ויוניברסל כבר התחילו בהוזלת מחירים יש מיבצעים מצויינים עכשיו ששם תוכל למצוא דיסקים ב60 במקום 90 ואני לא מדבר על דיסקים שאף אחד לא מכיר,דפש מוד,מובי,אניגמה ועוד הרבה

למעלה