שלום לכולם

לימבו

New member
שמעתי את SLOW ../images/Emo99.gif

אני חייב להכנס לישיבה ויש לי מגילה לכתוב, אז אשתדל לכתוב הכל ומהר: אני בשוק טוטאלי
השיר מאד מאד קשה. מאד מאד מאד מאד קשה. אפשר להגדיר אותו כאלקטרו- אנדרגראונד. אין ספק שהאנדרגראונד זה הדבר הבא מבחינת ז'אנרים מוזיקליים. מדונה כבר עלתה על זה. ריצ'ארד אקס כבר עלה על זה ועכשיו באה קיילי ולוקחת את זה עוד יותר למטה- למרתפי האנדרגראונד. זה שיר שהוא הימור לחלוטין, ואני זוכר שהרגשתי ככה לגבי Can't Get You Out Of My Head: או שזה יהיה להיט היסטרי, או שזה כשלון הסטרי. זה לא יהיה באמצע. אין ספק שזה שיר מאד קשה לרדיו, ואני משוכנע שהרדיו הבריטי ישדר אותו- רק בגלל שזו קיילי. זה נשמע כמו שיר שיהיו לו רימיקסים פצצות שחבל על הזמן. זה הולך לככב במועדונים יותר מכל שיר אחר של קיילי אי פעם. היא נשמעת פשוט מעולה!!! GOD אני אוהב אותה!!!
לסיכום:לא בטוח אם תצטמררו ממדהימות השיר או שלא תפלו מן הכסא. מה שבטוח הוא קיילי עושה את הדבר הנכון. היא משתנה, היא יורדת לאפלת האנדרגראונד, ויש אפילו ניחוחות של אימפוסיבל פרינסס ממש ממש ברקע. ההפקה פשוט מצויינת, ואי אפשר להתעלם מזה. עוד 51 יום!!

שלום לכולם

זהו תחילתו של עידן חדש. בקרוב מאד (עוד 51 יום) יוצא הסינגל החדש של קיילי- SLOW , ואנחנו הולכים להוביל את הקמפיין שלו בארץ. נשמע מאתגר? שימו
החל ממחר, נתחיל בשרשורי "הספירה לאחור" לקראת צאת הסינגל והאלבום הבאים של קיילי. אנו זקוקים לעזרתכם, לשרשר בכל יום את מיטב הרכילויות, הסיפורים והעדכונים לקראת צאת הסינגל והאלבום. המטרה היא, שפורום קיילי בתפוז יהיה המקור העדכני ביותר בעברית למידע על קיילי. העדכני ביותר- AS IT HAPPENS. חברת התקליטים "הליקון" תפיץ את הסינגל החדש בארץ, ואנו נעבוד איתם בשיתוף ונקבל עדכונים שוטפים (וגם ניתן...) אז... הכל תלוי בנו!! קיילי זקוקה לנו כאן!! בהצלחה!

tatababa

New member
כשאתה אומר "חברת הליקון תפיץ את

הסינגל החדש בארץ" אתה מתכוון לזה שהולך לצאת סידי-סינגל בארץ? או ההוצאה הרגילה לרדיו בלבד? ככה או ככה, אני בטוח שחברי הפרום (ואני ביניהם) ישמחו לעזור לקיילי להגיע לפסגת המצעדים פה בישראל! יש חדש לגבי מתי הסינגל יוצא רשמית לרדיו?

tatababa

New member
Album #9

יוצא בארה"ב בעשירי לפברואר 2004 דרך Capitol. זה עדיין לא 100% רשמי אבל הגיוני למדי. לסינגלים בארה"ב לוקח הרבה יותר זמן מבשאר העולם להיקלט היטב. בנוסף, התותחים הגדולים באה"ב משחררים אלבומים שם בנובמבר ככה שהאלבום של קיילי עלול מאוד ללכת לאיבוד בין שאר ההוצאות ככה שפברואר, שלושה חודשים לאחר מועד היציאה העולמי, נראה סביר אבל מסוכן (הורדות\אימפורטס). Slow אמור לצאת בארה"ב בערך באותו זמן כמו בשאר העולם למרות שדברים יכולים להשתנות.. Cheers רן

לימבו

New member
כרגע אין חדשות מהליקון

אבל שתהיינה, אני בטוח שהן ישתלבו כאן במסגרת הספירה לאחור

zender

New member
סינגלים היו כאן מאז ומתמיד,אבל...

חנויות התקליטים עשו צעד אסטרטגי דיי נכון מבחינתם והפסיקו להזמין אותם כי זה לא מישתלם להם,אנשים בקושי קונים דיסקים אז לקנות סינגל ב20-35 ש"ח זה כבר יותר מדיי בישראל של היום

zender

New member
הלו,מנהל יקר../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

למה כשאני כותב באמצע שירשור הוא מראה אותו בסופו?? זה מציק,אנשים לא מבינים על מה אני מדבר כי זה לא במקום שלו תעשה עם זה משהו!!!

zender

New member
קבל הסבר

את ההודעה שלי בשירשור הזה( "סינגלים היו כאן מאז ומתמיד,אבל..") כתבתי מיתחת להודעה של tatababa ("כשאתה אומר "חברת הליקון תפיץ את") אבל משום מה ההודעה הגיע לסוף השירשור ולא לאן שהיתכוונתי וזה קורה לי רק בפורום הזה,אז תבדוק מה נסגר עם זה

p i n g o

New member
זה בכל הפורומים ככה...

כשיש כמה תגובות לאותה הודעה, הן מסודרות באותו מיקום זו מעל זו, לפי סדר השליחה. ההודעות שמעל להודעה שלך נשלחו כתגובה להודעה של רן לפני ההודעה שלך, אז יש להן זכות ראשונים

tatababa

New member
מכירות הסינגלים בארץ על הפרצוף בגלל

שעל סינגל שעולה 3-4 פאונד שזה בחישוב גס בין העשרים ואחד לעשרים ושמונה שקל לוקחים פה בישראל בטאוור שלושים וחמש ולפעמים אפילו יותר. מכירות הדיסקים גם הן על הפרצוף בגלל תאוות הבצע של חנויות התקליטים. הדוגמא הטובה ביותר : Greatest Hits 87-97 הוא הולך לעלות בבריטניה קצת פחות מ9 פאונד שזה שוב בחישוב גס נגיד 70 שקל. בארץ משום מה דורשים מאה שקל תמורתו! על מה שלושים השקלים הנוספים?? תעשיית המוזיקה בארץ מדרדרת כי המחירים בשמיים. Live In Sydeny של קיילי, כבר בן שנתיים ועדיין עולה מאה שישים שקל בחנויות טאוור רקורדס, דיסקים בני כמה שנים עולים "מחיר מלא" של תשעים שקל, שלא נדבר על זה שהמחיר הזה מוגזם לכל דיסק! חנויות התקליטים והמפיצים המקומיים (NMC, הליקון וכו') צריכים להבין את הרמז ולהוריד מחירים בצורה משמעותית. עם שיטת הסינגלים החדשה של EMI, סינגל הולך לעלות ארבע עשרה שקל (2 פאונד) - אני מאמין שאנשים בארץ היו קונים את זה עם מערכת שיווק טובה. שוב, חברות התקליטים וחנויות המוזיקה עצלניות מדי ומעדיפות לוותר על שוק הסינגלים ולהתמקד בשוק האלבומים - הבעיה שאפילו כשהן מתמקדות בשוק האלבומים הן לא מצליחות להתמודד איתו כמו שצריך. מישהו צריך לעשות בדק בית רציני, רן

zender

New member
שכחת שזה מיובא ולא מיוצר בארץ

זה מייקר את המוצר,אין מה לעשות,המחירים הם ריאלים ברוב המיקרים והורדות מחירים קשורה רק לחברות התקליטים,לא לחנויות,הם נותנים אותם במחיר יקר אז חייבים למכור אותם במחיר יותר יקר כי גם ככה לא מרוויחים עליהם מי יודע מה ובקשר לדיסקים ישנים שלא יורד להם המחיר,שוב,זה לא קשור אם הוא ישן או חדש,השאלה היא אם החברה בחו"ל מורידה את המחיר או לא,בארץ אין הרבה מה לעשות,אז מדיי פעם מביאים מאסטרים של דיסקים ומייצרים דיסק בארץ ואז הוא יעלה לך 60-70 במקום 90 אבל אי אפשר לעשות את זה עם כל דיסק או די וי די הבעייה היא לרוב של חברות התקליטים בחו"ל,שעד עתה היו עסוקות בטביעות נגד כל מיניי מורידיי קאזזה למינהם או בטכנולוגיות חדשות שימנו צריבה. רק שבוע שעבר חברת יוניברסל הגיע למסקנה שהורדת המחירים היא הפיתרון היחיד אז הם ימכרו מעתה כל דיסק במקסימום 10 דולר,נקווה ששאר החברות בח"ול ילכו אחריהם

tatababa

New member
עד כמה שייבוא יכול להיות תירוץ טוב

להעלות מחירים, הפרש של שלושים שקל הוא הגזמה.. בנוסף - יבוא לא אמור להיות בעיה של הקונה הישראלי. זו החלטה של המפיצים המקומיים פה שלא לייצר דיסקים בארץ ולכן הם צריכים לקחת הכל בחשבון. בסופו של דבר, המחירים המאוווד יקרים של הדיסקים הורגים את שוק המוזיקה באופן טוטאלי. הבק-קטלוג של מדונה לדוגמא נמכר עכשיו במחירי מבצע בטאוור (נדמה לי חמישים שקל לדיסק) וזה משמעותי מאוד! לעומת זאת, גובים 89.90 לדיסקים מהתקופות המקבילות לאלה של מדונה. לדעתי זה מעוות. כרגע בבריטניה הדיסק האחרון של מדונה עולה פחות מעשרה פאונד. בארץ לעומת זאת הוא עולה מחיר מלא. הבדל של עשרים שקל לא יכול להיות מתורץ ע"י יבוא : יש פה מערכת שצריכה להשתנות..

zender

New member
פשש,הילד יודע מזה בק קטלוג../images/Emo8.gif

אני לא יודע איפה אתה רואה מחירים אבל את כל מי ששאלתי שהיה בחו"ל וכל תייר שמגיע אליי לחנות אני שואל על מחירים וכולם אומרים לי שהמחירים הם פחות או יותר אותו דבר רק שבח"ול יש יותר מבצעים(וזה בגלל שגם יש הרבה יותר קונים מאשר בארץ) בקשר לייצור דיסקים בארץ,אני לא יודע מה השיקולים שלהם אבל אני מתאר לעצמי שאם הייתה להם אפשרות להביא כל מאסטר דיסק לארץ הם היו עושים את זה,כי טמבלים הם לא,אם הם היו יודעים שהם היו יכולים למכור יותר דיסקים הם היו עושים את זה. ובקשר לבק קטלוג:כל הוורנר שראית בזול(מדונה,RHCP,REM,אלניס וכאלה) זה עודפים שנישארו להד ארצי מהתקופה הישנה לפניי החתימה על החוזה החדש עם וורנר אז הד ארצי מנקים אורוות(זה מבצע עד גמר המלאי) וברגע שזה יגמר המחירים יחזרו ל80-90 שקל

vashla

New member
והשני?

נו, אז מה אתם אומרים על תמונות הפפרצי שאני מספקת לכם?

למעלה