שלום לכולם

• פותח הנושא 0415
  • פורסם בתאריך

0415

New member
שלום לכולם

אני יחסית חדש בעניין של מאגיה וכישוף. אבל יש לי שאלה אני מאוהב קשות במישהי ממש מאוהב... היא לא שונאת אותי אבל לא מוכנה לקבל את העניין שאנחנו ניהיה בקשר הייתי רוצה ללכת לגוף שלישי שיטיל כישוף כי אני לא יודע איך. שאלתי היא מה הסכנות בהטלת כישוף אהבה והאם מישהו יכול להמליף על גוף שלישי שעושה זאת? בתודה!!

0415

New member
עוד שאלה קטנה

יצא לי לדפדף בפורום קצת אחורה המילה חוק החזרה בכישוף אהבה הוזכר שם כמה פעמים מישהו יכול בבקשה להזביר לי מהו חוק החזרה ואיך אפשר למנוע אותו בתודה!!!

אתה בטוח לגמרי?

אתה בטוח שאתה רוצה לפגוע באחרים? לקחת ממנה את זכות הבחירה שלה? תשכח מחוק ההחזרה רגע- אתה רוצה אהבה שהיא לא אמיתית? אהבה רק כתוצאה מכישוף? מה הטעם בכך? עדיף לך לעשות כישוף שיעזור לך להתגבר מאשר כישוף שיכפה עליה דברים! ועשה לעצמך טובה. אל תשלם הון תועפות למישהו שיבטיח לך כישוף אהבה. קרוב לוודאי שהוא סתם מנסה לסחוט ממך כספים. בהצלחה!

0415

New member
תיראי

יש משהו במילים שלך נכון אוליי אני צריך כישוף כדיי להתגבר על זה אבל הבעיה שגם לחש כזה אני לא מכיר. ואוליי תעזרי לי להבין מהו חוק ההחזרה? בתודה

תיראה

אני לא מכירה כישוף להתגבר על זה אבל אני בטוחה שאחרים בפורום כן מכירים. העצה הטובה ביותר שאוכל לומר לך היא למצוא לך תחביבים חדשים ולהתרחק מהבחורה הזאת וזה יעזור לך לשכוח אותה. חוק ההחזרה הוא חוק שאומר שכל מה שתעשה יחזור אליך. כלומר אם תעשה כישוף שיפגע באחרים דברים לא יצליחו לך בחיים. אם תעשה כישופים טובים לאחרים יקרו לך דברים טובים. אני אישית לא מאמינה בחוק הזה.

Marsha Figg

New member
בוויקה זה חוק השלוש

כלומר שאם תעשה משהו רע לאחר, כמו לכפות אהבה למשל, זה יחזור אלייך פי שלוש, שזה אפילו יותר גרוע. מה שאתה רוצה לעשות לא שווה את התוצאות שלו, עדיף לוותר לדעתי.

למעלה