שלום לכולם

שרן2

New member
שלום לכולם

קיבלתי המלצות חמות על הפורום הזה והחלטתי לקפוץ לביקור.... אני גרה באשדוד ואת רוב הקניות שלי אני עורכת בבילו סנטר, שם יש מבחר של חנויות למידות גדולות. הבעייה העיקרית היא מחירי העונה (כמובן שעכשיו אפשר למצוא כבר סוף-עונה) אבל הרבה פעמים הייתי רוצה לקנות לעצמי גם ב"עונה החמה" בגדים חדשים ואז אני פשוט לא יכולה להרשות לעצמי את המחירים. אולי מישהו כאן יכול להמליץ לי על חנויות עם מחירים סבירים בכל השנה ? בכל מקרה, אני מניחה שכבר העלתם בעבר את נושא "מתאים לי" אבל אני כמובן לא הייתי פה (חדשה כאמור) והייתי שמחה להנות משותפים נוספים שחושבים שמתאים לי על כל הקולקציה שלהם יחד עם ה"דוגמניות הממש לא מידות גדולות" - מרגיזים ובגדול. (באופן אישי אשתדל מאד להדיר רגליי מהחנויות שלהם!). תודה על ההקשבה שירן

החורזת**

New member
אכן הנושא של מתאים לי כבר נטחן

פה פעמים רבות. אבל דווקא החנות בבילו סנטר היא פנינה בין שאר חנויות הרשת. קודם כל, המידות בכל הגדלים מוצגות לראווה בחנות. (ותאמיני לי אני לובשת מידה 6). המוכרות אדיבות וכיוון שהחנות משלבת חנות עודפים עם חנות רגילה אפשר למצוא מלאי פריטים במחירים אטרקטיביים. אני לאחרונה קניתי שם מכנסי גי'נס יפיפיות ב19.99 ש"ח ועוד מספר זוגות מכנסים שמחירהם נעו 19.99-59 ש"ח. ודווקא קיבלנו פה בפורום המלצה חמה על השוק באשדוד, שם ניתן למצוא גם מידות גדולות מאוד במחירים מצחיקים, כולל הלבשה תחתונה של מותגים.

DREAM111

New member
היי שרן אז קודם כל ברוכה הבאה

אז כבר יש לך יתרון באמת המליצה פה כבר לא פעם אודליה שלנו על השוק באשדוד ששם יש מידות גדולות גם לבנים וגם בגדים. לגבי המחירים אכן יש בעיה ואני כבר קבוע לא קונה בעונה עצמה אלא אם אני מוצאת איזה מציאה או משהו כזה אבל לא מרשה לעצמי בעונה במחירי הגנבה הללו. מה שכן יש את חברת קומו שלהם יש מחירים יותר זולים גם במשך השנה. ושוב צריך לטייל ולנסות ואז מוצאים. ברוכה המצטרפת.

למעלה