שלום לכולם

קרנוש21

New member
שלום לכולם

איני חדשה בנושא והיה לי נחמד מה שכתבתם ואני מברכת את כולם באור ואהבה וברצוני שתגיבו לאיזה שרשור שכתבתי בפורום אחר תגיבו פה ותנו את דעתכם ורק למי שיש סבלנות באמת והשם הבדוי שלי זו עקוצה מיתושים כך שזו אני אם לא תבינו אבקש לקרוא את כל השרשורים וכשרציתי למחוק את השרשור עוד שזה היה פחות מפותח מנהל הפורום לא הסכים ואמר שהוא לא בא מאור ואהבה ולא אכפת לו מהשרשור שישאר ויגרור "בלאגן" אני מודה לראש למי שיגיב מחולקים פרסים!!! סתם לא!

גריני

New member
קרנוש יקרה

ראשית, ברוכה הבאה לכאן! (ואני שמחה גם על החלפת הכינוי....) קראתי בסבלנות רבה את כל השרשורים והאמת - אני לא כ"כ יודעת למה להגיב: - לפסוקים עליהם ביקשת הבהרה? - לשאלת התשלום עבור טיפול?- לעניין השלשולים?.... אם תמקדי את שאלתך יהיה לי קל יותר להגיב (ואין צורך בפרסים...
שבת נפלאה לך!

../images/Emo127.gifלחם בזיון

לחם בזיון בפירוש רחב אומר, שמישהו מקבל הכל בלי להתאמץ, כלומר לחם=פרנסה בזיון = סתם רובץ ומקבל הכל בלי לנקוף אצבע. זה הפירוש בגדול.

../images/Emo13.gifקרנוש

על =לחם בזיון= יש המון שיעורים בתורת הקבלה, אני ממש לא יודעת להאריך אבל זה חלק מלימודים של ספר הזוהר שפעם למדתי. אפשר להשליך את המושג לכל חלק בחיים, לדוגמא יחסים בין בני אדם, אחד מנוצל והשני מנצל, וכיוב'.

eYaL

New member
אני חושב ש..

זכותך המלאה היתה לבקש להסיר את התגובות הפוגעות מאותו שרשור. אם מנהל הפורום לא הסכים לעשות את זה, את יכולה להגיש בקשה בפורום תפוז-משוב (פורום 168) בהצלחה!

גריני

New member
טיפולים אנרגטיים ותוצאותיהם

עושה לי רושם שהענין שמטריד אותך יותר מכל הוא נושא התגובה הפיסית שלך על הטיפולים (כלומר השלשולים). אני יכולה להעיד מהנסיון שלי כמטפלת ברייקי מזה כ- 4 שנים: לעולם (!) לא אהיה נפגעת פיסית כתוצאה מטיפול שלי באחר. אני לא יודעת באיזו שיטה את מטפלת, אבל אני מציעה לך ללמוד רייקי ויותר חשוב מזה - לקבל את החניכה של הרייקי, כי בחניכה את מקבלת הגנה כך שלא תיפגעי מהטיפולים. בנוסף לכך, אני די מקבלת את מה שאמרו לך בפורום ההוא: במידה רבה האמונה שלך שכך את "מתנקה" היא זו שגורמת לאותן תגובות. ייתכן שהיתה פעם שעשית טיפול למישהו ואח"כ היה לך שלשול, כאשר באותה הפעם לא היה קשר בין השלשול לטיפול - הקשר נוצר בראשך, במחשבתך. ומאז אותה הפעם - מאחר שהקשר כבר קיים - כך קרה שוב ושוב, ובכל פעם שזה קורה את "מאשרת לעצמך" שכך את מגיבה.... נסי לשנות את "ההקלטה" הזו בראשך ותראי מה קורה. בהצלחה!

קרנוש21

New member
זה לא בדיוק ככה

זוהי לא הקלטה היום ראיתי את הסרט גרין מייל והבנתי מהקורה לי אולי תראי ואז תביני

קרו שלום

לפחות עכשיו אני יודעת איך ניתן לכנותך בקצרה, אני חברה פעילה/פסיבית בפורום חוכמת הקבלה מזה כחצי שנה או יותר. במהלך התקופה שלי שם למדתי להכיר את הנפשות הפועלות, מנהל הפורום מצטייר בעיני עד עתה כאדם הגון ומשכיל, וחסר פניות. לגבי התשובות ממוסקה/ג'ון86, ברגע שתקחי אותם כפשוטם הם פשוט משעשעים, ומההתכתבות שלי עימם אני יודעת שלא צריך להתרגש מן התשובות הן פשוט נועדו להוות אפיק ביטוי מעט שונה מהמקובל. השאלות שלך באות ע"פ הצהרתך מנסיון מועט בתחומים הללו, לדעתי הזמן הוא המורה הטוב ועם הזמן תגיע החכמה, יגדל הנסיון ומי יתן ותגיע התובנה לראות את התמונה במלואה. אני יודעת שלמדיה הזו, האינטרנט, בצורותיה השונות, יש כח ודברים הנכתבים יכולים להשפיע, במקרה הנ"ל הייתי עושה סוויץ לגבי חלק מן התשובות שקיבלת ורואה אותן באור בו נכתבו, אני מאמינה כי לא הייתה כוונה לגרום לך מפח נפש אלא להציע נקודת מבט שונה, אולי בדרך מעט שונה מהדרך בה את מתבטאת. אני גם פה (כמו שאת רואה) ואשמח לענות לך נקודות נוספות בשעת הצורך.

לגבי הסרט גרין מייל

נכון שביטוי פיזי להתנקות אנרגטית יכול להיות גם הוא קיים, אך הוא רק אפשרות ולא חובה, ויש מגוון צורות לבטא את תהליך הטיהור, אני שוב פונה אליך בשאלה איזה טיפול את מעניקה על מנת שאוכל לכוון את תשובתי לנושא הספציפי בו את עוסקת.

יופיאל

New member
שלום קרן

נתחיל מהתגובות שקיבלת בפורום חוכמת הקבלה - זו בדיוק הסיבה שאני לא נכנס לשם בכלל , ג'ון86 ומוסקה - כל מה שהם עושים זה לשלול ולהעליב אחרים , וכיוון שמנהל הפורום לא עושה שום דבר בקשר אליהם - כך בדיוק נראה הפורום הזה. אני מבין ששאלת על לחם בזיון בגלל שאת מטפלת , ואת בעצם לא רוצה לתת "לחם בזיון" למטופלים שלך. אם את באמת מאמינה במה שאת עושה ואת מרגישה שזה היעוד שלך - כלומר את גם רוצה שזה יהיה המקור פרנסה שלך אז את צריכה לקבל תמורה בעד מה שאת עושה. זה מקצוע ככך מקצוע , וזכותך המלאה לקבל תשלום על טיפול. בנוסף - כשאדם לא משלם על משהו הוא גם לא מעריך את מה שאת נותנת לו. כשיש על כך תשלום האדם מודע להשקעה שהוא משקיע - וזו השקעה שהוא משקיע בעצמו וכך הוא מודע יותר לחשיבות ולערך הטיפול. יש הרבה אנשים שטוענים שבגלל שהאנרגיה היא מאלוהים אין לנו זכות לקחת כסף על זה , אבל הכל מאלוהים - הכשרון של זמר הוא גם מאלוהים - זה היעוד שלו , אז זה אומר שהוא צריך לעמוד ברחוב ולשיר לכל עובר ושב? או שהוא יכול להוציא דיסק ולהרוויח כסף... בעבר הרחוק - הכוהנים היו המרפאים והם לא "ביקשו" כסף - אבל הם קיבלו כל מה שהם צריכים כי כולם היו תורמים להם ומודעים לחשיבות שלהם. הם בכלל לא היו צריכים להתעסק עם כסף. היום המצב שונה , ואם את נותנת משהו את צריכה גם לקבל משהו , ואם זה היעוד שלך אז על אחת כמה וכמה שאת צריכה להפוך את זה למקצוע שלך - ולפרנסה שלך. פסיכולוג שעוזר לאנשים לא מרוויח כסף? מרוויח המון... אז למה שיהיה הבדל? עכשיו בקשר לשלשולים - כשאת מטפלת את מעבירה דרכך אנרגיה , את יכולה להעביר אנרגיה חיובית דרכך ולמלא את המטופל באור , ואת גם יכולה להוציא ממנו אנרגיות שליליות ולהעביר אותם דרכך. להוציא אנרגיות דרכך זו לא שיטה מומלצת כי היא פוגעת בך. אם את עושה את זה את חייבת ללמוד להוציא את האנרגיות האלה באותו הרגע , ולא להשאיר אותם בתוכך. כדי להוציא אותם את קודם כל צריכה לעשות את זה במחשבה - לעשות הגנות ולהתקרקע - כלומר להזרים את כל האנרגיות האלה בחזרה לאדמה ותמיד בסוף טיפול לנתק את עצמך אנרגתית מהמטופל ולשטוף ידיים. הסבר נוסף יכול להיות שבזמן שאת מטפלת את מוצפת בעצמך באנרגיה , והאנרגיה מנקה גם אותך בזמן שאת מטפלת באחרים. בנוסף תזכרי תמיד שהחושך לא באמת קיים , החושך הוא רק העדר אור , ברגע שאת מדליקה את האור החושך נעלם מייד , לכן אם את מזרימה אור אל תוך בן אדם , החושך שהיה שם נעלם , ואין צורך להעביר אנרגיות שליליות דרכך. באור ואהבה , יופיאל המלאך

קרנוש21

New member
יא ממש נהנתי לקרוא את תשובתך

אני יעכל אותה בינתיים היה לי המון דברים לעגל היום גם עם הסרט יש לי דרך שונה ממה שאנשים מכירים וזה מה שאני בגלגול הזה ואיני מצטערת לרגע!

The Warrior

New member
קרן!

הצורה בה את פועלת לא מוכרת לרוב הציבור (או יותר נכון כמעט ולא לאף אחד פה), אז למה את מצפה? נהדר שעזרת אומץ והעלת אץ הנושאים, אך אל תצפי שהם יבינו. בינתיים תורת הסוד היא עדיין סוד, והצבת שלט "תורת הקבלה" לא אומר שמי שנמצא שם מבין. מצאי אנשים בסדר גודל שלך שיענו, ואם יש לך להעיר, העירי בצורה שתהיה מובנת (גם לי יש ללמוד
) לקוראים, כך שיפיקו מכך משהו, ולא ידחו בשל חוסר הבנה. זה שאת מכירה את השיטה של טיהור, לא אומר שאחרים מכירי. אין להם מושג להסביר את הענין, כי הם פועלים מתוך מושגים אחרים, הגדרות אחרות. יש כאלו שיבינו - בודדים. פרסום בפומבי היה סיכון מסויים. עשית - הנה התוצאות. לא היית עושה - לא היית לומדת! מסקנה: "אין בור ירא חטא - ולא עם הארץ חסיד!" כדאי שהחבר'ה יתחילו ללמוד - וטובה שעה אחת קודם
!

למעלה