שלום לכולם

102lior

New member
שלום לכולם

אני רוצה לאמץ\לקנות\להשכיר (סתם בצחוק) כלב ואני מחפש אתר אינטרנט שיוכל להראות לי תמונות ומידע על סוגי הכלבים הקיימים תודה מראש

102lior

New member
האפי לי

תודה על הקישורים אבל אני מחפש משהו אחר אולי את מכירה אתרים ששם יהיה לי מידע מלא כולל תמונות של כל סוגי הכלבים הקיימים ולא רק על כאלה שהם לאימוץ ממש אתר כזה שאני יראה תמונות ומידע על כל הסוגים אני פשוט מחפש כלב גינה שיהיה בעל נוכחות בשטח ואני לא מכיר את כל הגזעים אז אני מתלבט

Benten

New member
אם זה מה שאתה מחפש...

http://www.dog.co.il/dog10.htm http://www.dogedog.co.il/ http://www.petnet.co.il/ זה צריך לעזור אם אתה מחפש כלב חצר אז תתרחק מגזעים קטנים כמו פקינז ופומרניאן ופודל-זה לא כלבים של חצר חשבת על לברדור? יש המון כאלה בכלביות-גם גזעיים

dark spy

New member
שלום

אני חדש פה... אבל בלי קשר: לברדורים עולים המון כסף... לפי דעתי עדיפים מעורבים (ובעיקר כאלה שנמצאו ברחוב) מכמה סיבות א. כמו שאמרתי הם זולים יותר ב. הם מאוד מסכנים: ילדים מתעללים בהם ואם ימצאו אותם האגודול ואף אחד לא יקח אותם הם יומתו לברדורים גזעיים מצד שני שווים המון ומקום שמגדל אותם לא ימית אותם כי הם מקור הפרנסה ג. אין כלב שמראה יותר אהבה מכלב רחוב ד. הם לפעמים יותר יפים (תלוי באיזה כלבים מדובר) אני לא מדבר סתם אלא מנסיון- יש לי שתי יפיפיות שנמצאו ברחוב, האחת לפני 12 שנה (והייתה בת שנה בערך) שמה בישראל סיסי היא פודלית מעורבת בינונית ומקסימה. השניה אלסקה- האסקית מעורבת עם ריג' באק (תהיה ע-נ-ק-י-ת) שנמצאה לפני כחודשיים והיתה אז בת שבועיים בערך אם מאוד תרצו תמונות אפשר לסדר את זה :)

האפי לי

New member
מנסיוני

שאמנם פעוט עם כלבים גזעיים אבל קצת יותר מגוון עם מעורבים, אתה יכול על סמך גזע לשער התנהגות, אבל במקלט אתה יכול למצוא כלב בוגר שתדע בדיוק מי הוא ומה הוא יודע- רק צריך לשאול את המתנדבים. אתה יכול לאמץ כלב שנחשב ליותר "פיקח" או "שומר" וליפול על גור אידיוט שלא יבין מה אתה רוצה ממנו (וראיתי את זה קורה)

102lior

New member
אז ככה....

אני עובר לבית פרטי עוד מעט ואני רוצה כלב שיהיה בעיקר, יותר נכון כל הזמן בגינה כי אמא פחדנית מאוד ולא רוצה משהו שהולך על 4 בבית כי אז אני ימצא את עצמי במלונה. בהתחלה חשבתי על פיטבול, אמסף, בוקסר, רועה גרמני או לברדור עכשיו בקשר ללברדור ירדתי ממנו כי יש לחבר שלי ואני מכיר את הכלב הזה מכשהוא נולד והוא לא בשבילי פיטבול אמסטף ובוקסר יהוו בעיה כי יש לי אחים קטנים שיציקו לכלב והוא עוד עלול להחזיר להם ומרועה גרמני אני לא מתלהב כל כך האמת שאני מחפש כלב פוזה כזה, כלומר שאני יוכל להסתובב איתו ולא יהיה כמו שטיח בגינה ואם אפשר ואפילו רצוי שיהיה קצת אגרסיבי ותוקפני כלפי אנשים שהוא לא מכיר שיתקרבו לבית אני לא יודע מה לעשות ואני רוצה למצוא תשובה בזמן הקרוב כי יש בכלבייה באיזור שלי גורים מהכמה סוגים שאני חושב עליהם וזה הזמן לאמץ אחד מהם מישהו יכול לייעץ לי?

dark spy

New member
אמסטף?!

זה כלב רוצח... יש מספיק (טוב, יותר מדי) סיפורים על משפחות שהאמסטף תקף את הילדים ופצע אותם באופן רציני... כ"כ לא מומלץ!!!!!

האפי לי

New member
רק לענות על דברייך+ עוד משהו לליאור

כשהייתי בת 10 ואחיותי בנות 8 ו6 הכרתי אמסטפית שננטשה ואומצה מחדש (בד"כ גורם לאי יציבות נפשית בכלבים) וכשהיא המליטה דחפנו לה ידיים לתוך המחבוא של הגור והתגובה היחידה שלה היתה ללקק לנו את הפנים ולהתלטף אז די כבר עם המיתוס. כלב שמטופל טוב לעולם לא יתקיף את בעליו, זה שמישהו שוכח לאלף כלב חזק ומתפלא למה הוא רוצח לא מפליא אותי, הפקינז שלי היה נושך כל ילד שנכנס אלינו הביתה, אם הוא היה אמסטף כולם היו מתים אבל הוא היה פקינז וזה רק דגדג. מיתוסים על כלבים תוקפנים זה עניין מכוער וליאור, שוב, אני לא מבינה מה הכוונה בפוזה- הכלב המעורב שלי גורר תגובות מכולם בים ברחוב ובבית אז אני מניחה שהוא אפילו יותר פוזה מלברדורים ורוטווילרים שרואים בכל מקום. הוא גם נובח כשאנשים זרים באים הביתה או כשאנשים שהוא לא מכיר עוברים מאחורי בשקט ברחוב. אם הוא שומע ריב אלים בין אחיותי הוא רץ להפריד- אם מדובר בזרים שרבים איתנו הוא גם מאיים (עליהם). כלב תוקפן זה לא דבר טוב זה מוביל רק לתקיפות קנסות והסגרים. שוב, אני חושבת שפוזה אפשר למצוא גם במכלאות, אם לא שוכנעת שיהיה בהצלחה במציאת כלב.

dark spy

New member
אני מצטער אם טעיתי

בחיים שלי לא ראיתי אמסטף... אמרו לי אל זה שהוא רצחני אמרתי שלא יכול להיות שכלב הוא רצחני מטבעו כי חיות הן לא אנשים ואמרו לי שהוא יוצא דופן... כשראיתי את התמונה שלו בכלל לא האמנתי, הוא נראה כזה כלב מתוק

be_roo

New member
בוקסר הוא כלב משפחה נהדר

ואינו דומה כלל באופיו ההפכפך של האמסטף. הם נהדרים עם ילדים, נותנים ש"יציקו" להם ומגנים עליהם. להורי היתה בוקסרית כאשר אחי היה תינוק, היא אומצה בגיל 3 שנים מצב"ח ושימשה בתור "אומנת" שלו, לא עזבה אותו לרגע, ישנה תחת מיטתו והיתה סבלנית כמו אמא. לי יש נסיון עם 3 כלבות בוקסר, שאחת מהן אמנם לא ממש אהבה ילדים ליידה כי היא לא גדלה איתם, אך כל שעשתה הוא להתרחק, ומעולם לא איימה. בוקסר זכר עלול להיות קצת קשה יותר לגידול בגלל טריטוריאליות מול זכרים אחרים, אך בקרב משפחתו אין חבר נאמן ממנו לילדים.

lilithmm

New member
../images/Emo41.gifחשוב../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בצער בעלי חיים רח הרצל 159 ת"א יש גור בוקסר גזעי!! כל הקודם זוכה

ניל´´י

New member
לך על האלסקן מלאמוט!!!!

גזע נפלא!!! מאוד מרשים!!! כשתלך איתו ברחוב תצליח לסחוט קריאות התהלבות והתפעלות מהאנשים!!! כרגע נותרו כמה גורות אצל אסף לוטן כבנות 3 וחצי חודשים. הגזע אינו כלב שמירה!!! הוא יכול לחיות בחצר אולם אינו נובח אלא מילל ולכן היללות שלו מרתיעות.

102lior

New member
אלסקן מלאמוט???....זה נשמע כמו אוגר

אני לא רוצה לקחת צ'אנס על גזע שאני לא מכיר ולא שמעתי עליו בכלל הבוקסר האמת היה הכלב הראשון שעלה לי בראש וההתלבטות הראשונית הייתה בינו לבין הרועה גרמני שניהם כלב שמסתדרים עם בני אדם ויודעים להיות תוקפניים כשצריך אבל הרבה אנשים אמרו לאמא שלי שבוקסר מזיל ריר והורס עצים עם הציפורנים ושיניים...זה נכון? ובקשר לאמסטף והפיטבון נראה לי שאני ירד מהם אחרי מה שאמרתם כי חבל על הכלב אם הוא יגע באחד האחים שלי

bilbolim

New member
טוב תביני אף כלב לא מושלם

וגם אם לכל סוג יש אופי כל שהוא לכל כלב אישיות שונה והוא לא תמיד יצא כמו מה שכתוב.

dark spy

New member
כלבים כלבים כלבים

רועה גרמני- בחיים לא היה לי אחד ואני לא מכיר את האופי אבל הם יפיפיים מלאמוט- אם אני לא טועה בגזע ואני די בטוח שאני לא טועה (אם כן אז אנא תקנו אותי) זה גזע שמאוד מאוד מאוד דומה להאסקי- הרוב לא יודעים להבדיל ביניהם בוקסר-אכן מזיל ריר למרות שהוא נורא חמוד :)הבוקסר, לא הריר:)

be_roo

New member
מלאמוט אינו דומה להאסקי

פרט לצבעים ולאיזור המקור. וזה שאנשים לא יודעים להבדיל זה לא ממש אינדיקציה
80% מהאנשים חושבים שהבוקסרית שלי היא בולדוג.

dark spy

New member
אני לא בטוח שזה הסוג שהיתכוונתי אלי

ו יש לך אולי תמונה של מלאמוט כי אני לא מוצא...

feisa

New member
מלמוט אכן כן דומה להאסקי

דומה עד כדי כך שלפעמים גם הכרוז בתערוכות בין לאומיות מתבלבל. נכון שזה לא אותו גזע אבל להגיד שהם לא דומים?

למעלה