שלום לכולם

be_roo

New member
איך דומים אם יש הבדל של

15 ס"מ באורך הפרווה? אם להאסקי יש מראה זאבי דק ולמלאמוט מראה של אריהמנופח רעמה? או שלא ראיתי את המלאמוטים הנכונים.

be_roo

New member
כמובן שהגזמתי בכוונה

עברתי עכשיו על תמונות בגוגל, יתכן שפשוט מדובר ברגישות שלי להבדלים הקטנים

feisa

New member
כמובן שיש הבדלים אחרת זה היה אותו

הגזע. אבל בגדול להגיד עליהם שהם לא דומים???

dark spy

New member
מלאמוטים

יש עוד הבדל בינם לבין האסקים, אני לא זוכר מהו אבל משהו עם הדוגמה של הפרווה... ואם ההבדל האחר היחידי הוא אורך שיער... איך מבדילים בינם כשהם אחרי תספורת? (רגע, זה נכון שאסור לספר אותם?) התשובה: הבו לי את שיערה שנגזרה מכל אחד וסרגל מדוייק

feisa

New member
ההבדל העיקרי הוא בגודל

המלאמוט יותר כבד וגדול. הבדל נוסף הוא בנשיאת האזניים להאסקי האזניים ממוקמות גבוה על הראש והן קרובות יחסית בזמן שאצל המלמוט הן ממוקמות יותר נמוך. דווקא ההבדלים באורך הפרווה הם לא משמעותיים. הצבעים והסימונים בשני הגזעים יכולים להיות זהים. אה כן להאסקי יכולות להיות עיניים כחולות בעוד אצל המלמוט זה פסילה. אבל בגדול כשמסתכלים על הצללית של שני הגזעים הם בהחלט דומים. דומים אך אינם זהים

ניל´´י

New member
מלאמוט לעומת האסקי...

לשניהם אותה טקסטורה של צבעי הפרווה, לשניהם אותו סוג פרווה, פייסה כבר ציין שמיקום האוזניים שונה, בהאסקי מותרות עינים כחולות, אצל המלאמוט זאת פסילה, נשיאת הזנב מעט שונה, גם באופי הם שונים, המלאמוט הינו בעצם כמו חתול גדול, אוהב להתפנק עם/על בעליו, אוהב ליטופים, כלב משפחתי, איני כותבת על אופי האסקי את זה יוכל לעשות טוב יותר פייסה, שניהם אינם כלבי שמירה אבל בין הגזעים היותר יפים שיש!!!! הם אינם נובחים אלא מיללים, טווח הקולות שהם מפיקים מדהים!!!! ממליצה בחום על אחד משני הגזעים, בכל אשר תפנה האנשים יתפעלו מהכלב. אולי פייסה יוכל לצרף שתי תמונות, האחת של האסקי והשניה של מלאמוט, בתערוכה שנערכה בשישי האחרון, כוכב תערוכה היה כלב מבית גידולו של פייסה וסגנו היה מלאמוט בבעלות אסף לוטן יבוא מקנדה במקום השלישי זכה כלב מגזע שיבא אינו.

feisa

New member
האסקי מול מלמוט

אנחנו יכולים לראות בתמונה (שלקוחה מסיקור התערוכה האחרונה של כלבי השפיץ באתר פט-נט) את המלמוט (זכר) מצד ימין ואת ההאסקי (נקבה) משמאל.

ניל´´י

New member
אחלה של תמונה....

ניתן בהחלט לראות את ההבדלים הגדולים בין שני הגזעים היפים האלו!!! חבל שגם השיבא לא נכללה בתמונה.

ניל´´י

New member
מי שנכנס לסיקור התערוכה...

יוכל גם לראות את קסמי המלאמוטית שלי, אני במכנסיים אדומים.

ניל´´י

New member
תודה הדרומי!!!! זאת קסמי יחד איתי

בתמונה!!!! איזה יופי שיש חברים שעוזרים לי לצרף תמונות לאתר!!!

be_roo

New member
לבוקסר יש "נטיה" לריר

אבל זה לא אומר שכל בוקסר מרייר כמו מזרקה. הכלבה הנוכחית שלי אינה מריירת כלל, ממש כלום. כלבתי הראשונה הזילה מעט ריר רק למראה שוקולד ופיצה (
), ואילו השניה טפטפה קצת מים לאחר ששתתה וקצת הזילה רוק לאחר מאמץ פיזי. ניגוב קל והכל נפתר. כמובן שיש כאלה שמדרילים יותר, אולי אפשר להגדיל את הסיכויים על פי ההורים.

102lior

New member
O.K אז תנו לי להבין

הבנתי שבעיית הריר של הבוקסר היא לא חמורה כמו ששמעתי ומביחנת הצרכים שלי לפי מה שפירטתי פה הוא מושלם לבעלת הפקינז - אין על זה ויכוח שפקינז הם בין הכלבים הכי חמודים שקיימים יש לחבר שלי פקינז סיני בצבע שלג והוא הדבר הכי חמוד שראיתי בחיים שלי קטן ויש לו את הפנים הכי שבא לי לאכול את הכלב הזה למרות שהוא לא קשר אבל הוא לא מתאים לי כי אני צריך כלב לחצר הכלב השני שאמרתם קצת סיבך אותי אז אני מעדיף לרדת ממנו בקיצר הגיע שלב הגמר ואליו עלו רועה גרמני והבוקסר אני יודע ששיגעתי אותכם קצת אבל אחרי הכל הכלב הזה הולך להיות חלק מהמשפחה וזה חשוב שנעשה בחירה נכונה כדי שהוא יקבל את תשומת הלב המגיע לו ולא נתבאס ממנו אחרי כמה זמן מה אתם אומרים על הרועה גרמני?

dark spy

New member
כמו שאמרתי קודם

בחיים לא חוויתי אופי של רועה גרמני אבל מבחינת מראה: אחד הכלבים הכי מקסימים שיש... וממה ששמעתי על האופי הוא לא תוקפני וטוב עם ילדים... ואם יש לך כבשים אז הוא מצויין בשבילך :) למרות שאל תסתמך על שתי השורות האחרונות... זה מה ששמעתי ולא בהכרח נכון

למעלה