שלום לכולם
אני חדשה ורק היום גילית את הפורום הזה
הסיפור קצת ארוך אז אני מצטערת מראש.... אני צריכה עצה בהתעסקות עם חמי וחמותי לעתיד....לפני שאני מאבדת כל שפיות! אני מכירה את החבר שלי כבר שנתיים מתוכם שנה וחצי גרים ביחד. ההורים שלי כל הזמן עוזרים לנו,קונים מתקנים מביאים דברים למרות שאין להם גרוש בבנק (הם אחרי פשיטת רגל) כשהחבר שלי עבר לגור איתי הוא לא הביא איתו אפילו צלחת וההורים שלו לא טרחו אפילו לבוא לבקר למרות שהזמנתי אותם כמה פעמים.לפני שנה בערך הם נכנסו לחובות והחבר שלי נתן להם כ60 אלף שקל (לא היה לנו אז חשבון משותף) שתקתי על הנושא הזה כי הם בכל זאת ההורים שלו, למרות שזו הסיבה שעדיין אין לנו דירה ואת הכסף מהם לא נראה בחיים בחזרה. מאז כל הזמן הם בוכים שאין להם כסף (למרות שהאמא מסתובבת עם זהב ויהלומים שיכולים לממן משפחה של 7 למשך שנה ,ואני לא מגזימה ויש להם דירה במרכז תל אביב שיכולה להכניס הרבה מאוד כסף) בכמה חודשים האחרונים הם התחילו במנהג שפשוט מוציא אותי מדעתי! הם מתקשרים לחבר שלי ומודיעים לו שאנחנו מזמינים אותם למסעדה לחגוג ____ (תמיד יש משהו לחגוג...השמש זרחה היום!סיבה למסיבה) ושימו לב..זה לא בואו נלך למסעדה ויהיה נחמד זה "אתם מזמינים אותנו למסעדה כי אנחנו מסכנים ואין לנו כסף" כבר פעמיים הסכמתי לזה בסופו של דבר אבל זה מוציא אותי מדעתי וגורם לריבים עם החבר שלי. הוא טוען שהוא לא יכול להגיד להם לא ועכשיו הוא מדבר על ניתוק היחסים עם ההורים שלו. אני לא רוצה שהוא יפסיק לדבר איתם אבל הוא טוען שרק ככה זה יפסק ושהוא גם ככה לא אוהב את ההורים שלו. לי זה קצת קשה לקבל כי למרות שלפעמים אני רבה עם ההורים שלי אני עדיין אוהבת אותם ולא רואה את עצמי מנתקת איתם יחסים, אבל מצד שני נמאס לי מהגסות שלהם ומהצורה שהם מבזבזים את הכסף שלי...כי אצלי בבית לימדו אותי שאם אין כסף אז לא יוצאים למסעדות! וזה לא שאנחנו מפוצצים בכסף, שנינו עובדים קשה כדי לממן את עצמנו ולנסות לחסוך עוד קצת כדי שנוכל להגיע לדירה.. טוב זה סוף הסיפור.. אז מה דעתכן? רויטל
אני חדשה ורק היום גילית את הפורום הזה