שלום לכולם

• פותח הנושא Raa
  • פורסם בתאריך

כלתי

New member
הבית הפוך ..

יש סיבות רבות לבית הפוך. במקרה שלי לבני הבית הסדר אינו מספיק חשוב, אין עוזרת בית כי קצת צפוף בכיס, ואמא עסוקה בעבודה ובטיפול במשפחה דיי הרבה שעות ביממה. כשביקרתי אצל חברי לחיים בפעם הראשונה הדירה שלו היתה כאוס מוחלט (חינוך של אמא?!). אני לא הכי מסודרת בעולם, אבל אצלי היה מאורגן כמו שצריך. כשנישאנו והגיעו הקטנים מהר מאוד היה נורא מבולגן. מאז כבר למדנו קצת להתארגן, אבל גם לאחרונה עברנו לדירה חדשה שעדיין אין בה מספיק ארונות וכל פעם כשמפרקים כמה קופסאות יש בלגן לקצת זמן. ואח"כ מסודר עד הפעם הבאה. גם הצעירים לומדים לאט לאט שצריך לסדר. גם לי לא נעים כשמבקרים אצלי והפוך, אבל אני לא מוכנה לעשות מסדר סדר ונקיון לכבוד אנשים שמבקרים יום יום. לעומת זאת אני גם לא מעירה לאנשים על כל עניין ונושא, ולחמותי יש מנהג נהדר לדחוף את האף לכל סדק. מה לעשות- מקבלים אותה כמו שהיא, ומשתדלים לא להשאיר יותר מידי סדקים. בסך הכל אני טיפוס דיי סטנדרטי, אני משקיעה דיי הרבה אנרגיות כדי שיהיה לנו נעים לחיות בבית, ולא רק בסדר ונקיון. מקווה שאינני נשמעת מתגוננת מידי, רק מחפשת קצת פירגון לנשים שאינן סופר-וומן ביכולות שלהן להיות הכל וגם לשמור על סביבה מאורגנת להפליא ביממה בת 24 שעות. ו-לא נעלבתי מהנקודות למחשבה, פשוט חשבתי.

למעלה