שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!! חזרתי והפעם לתמיד
Q QueIronia New member 23/6/03 #2 ../images/Emo80.gif אז יש לך משהו לעשות: קודם כל, אנחנו שמחים שחזרת אבל, הגיע הזמן לשנות חתימה
° ° Glow Girl ° New member 23/6/03 #3 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif../images/Emo24.gif ברוך השב שמחים בהחלט ואני מסכימה עם ארז
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif../images/Emo24.gif ברוך השב שמחים בהחלט ואני מסכימה עם ארז
J jlo9 New member 23/6/03 #4 ברוך שובך איתי! ודרך אגב.... מה עם האתר שלך? כבר התייאשת ממנו? או שאתה מתכוון לעדכן אותו?
D DIRRTY New member 23/6/03 #7 ברוך השב התגעגענו עליך אנחנו חולים עליך והפעם נקשור אותך באזיקים לפורום של ג'וניפר לופז
Q QueIronia New member 23/6/03 #12 ../images/Emo80.gifמה תעשה אם לא../images/Emo35.gif תחסום אותי מהפורום הזה אה, בעצם אתה לא יכול אני המנהל
../images/Emo80.gifמה תעשה אם לא../images/Emo35.gif תחסום אותי מהפורום הזה אה, בעצם אתה לא יכול אני המנהל
D DIRRTY New member 23/6/03 #13 אבל אני יחסום אותך מפורום אנסטסיה כי אחיך הקשקשן שטוען שבנות חמסה לא זמרות משתמש לך בנייק ניים חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח
אבל אני יחסום אותך מפורום אנסטסיה כי אחיך הקשקשן שטוען שבנות חמסה לא זמרות משתמש לך בנייק ניים חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח
Q QueIronia New member 23/6/03 #14 ../images/Emo80.gifהוא לא משתמש לי בשום ניקניים מדי פעם הוא כותב בטעות על הניק שלי חוצמזה, שהוא צודק: הן לא זמרות
../images/Emo80.gifהוא לא משתמש לי בשום ניקניים מדי פעם הוא כותב בטעות על הניק שלי חוצמזה, שהוא צודק: הן לא זמרות
D DIRRTY New member 23/6/03 #15 :-מה../images/Emo35.gif חצפצוף אם כך אני ידאג שאנסטסיה תבטל את הדואט אם ג'ן ג'ן ותעשה דואט אם חמסה בנות השולטות
:-מה../images/Emo35.gif חצפצוף אם כך אני ידאג שאנסטסיה תבטל את הדואט אם ג'ן ג'ן ותעשה דואט אם חמסה בנות השולטות
T this is me then New member 24/6/03 #17 תודה ברה לכולם!!! סליחה שלא עניתי פשוט יצאתי עם חברים ורק עכשיו חזרתי
° ° Glow Girl ° New member 24/6/03 #18 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifאיתי../images/Emo26.gif תשנה את החתימה כבר
T this is me then New member 25/6/03 #19 אני אשנה.... פשוט אין לי זמן... בזמן הפנוי אני מעדיף לרשום בפורום.... מחר אני אשנה.. יאללה בי אני יוצא.
אני אשנה.... פשוט אין לי זמן... בזמן הפנוי אני מעדיף לרשום בפורום.... מחר אני אשנה.. יאללה בי אני יוצא.