Nirvana Forever
New member
שלום לכולם!
ובכן לא כתבתי כבר המווווווווון זמן אבל עכשיו אני הולכת להשלים את החסר בלכתוב הודעה ארוכה אז תקראו עד הסוף! אז ככה... לא כתבתי הרבה משתי סיבות: האחת המבחנים (מוזר לי להתלונן כי אני כולה טטניקית בלי בגרויות אבל חפיף) והשנייה... (תיפוף קצבי על הברכיים)... סמינר קיץ!!!!! ובכן הסמינר קיץ היה שלושה ימים בשבועות בחוות הצופים והיה פשוט משהו מדהים!! הייתה לנו בריכה והיה ממש גיבוש בין השכבה שלי לבין השכב"ג.. והיינו מזה בטוחים שיכניסו אותנו כי כבר את כולם הכניסו וכל רגע בערך עשו פעולות של גיבוש וכאלה אבל בסוף כרגיל ניכנס יותר מאוחר מכולם
בכל אופן בחרנו נושא למחנה קיץ ואני מזה מאושרת כי בערך שלושת רבעי מהרעיונות שלי הולכים להיות במחנה. הנושא - ערוץ הילדים, השכב"ג לא כ"כ התלהב מהרעיון אבל מזל שלשכבה שלי יש מונופול קטן כי אנחנו הרבה והיו עוד מיעוט קטן בשכבג שרצה את הנושא אז כמובן שניצחנו! אני בועדת פרויקט וזאת הפעם הראשונה שלשבט שלי יש פרוייקט ואני אהיה מאוד גאה לבנות אותו (גם הוא כנראה יהיה ע"פ רעיון שלי). בנוסף, אני גם בועדת תורן, שידור, מסדרים.. כן הכל באותה ועדה אבל זה הולך להיות אדיר בטירוף (יש לי רעיון אדיר בטירוף למסדרים שעושים אותו כנראה)... והולך להיות לנו שער של כדור פורח, אני דווקא הצעתי את זה בתור פרוייקט אבל לא נורא. אם הבנתם נכון הולך להיות ממש ממש מגניב במחנה וגם אני מנסה להפעיל קשרים עם ערוץ הילדים כדי שיסדרו לנו כל מיני שטויות (סיון ששון, מנחה בערוץ היא אחות של ילד בכיתה שלי), אני נורא מקווה שיסדרו לנו חולצות כי זה יהיה הכי שווה ("שבט איתן - המקום האמיתי".. נכון חמוד?) בכל אופן עכשיו אני צריכה מכם עזרה בכמה דברים ואודה לכם מאוד מאוד אם תגיבו: אז ככה אני צריכה רעיונות לתתי נושאים כדי שיהיה לכל גדוד.. חשבנו על תוכניות אבל צריך לראות איך מפתחים את זה. אני צריכה גם רעיונות לשכב"גיה, תורן ומטבח. בבקשה תגיבו ותעזרו כי זה נורא חשוב..! תודה!
ובכן לא כתבתי כבר המווווווווון זמן אבל עכשיו אני הולכת להשלים את החסר בלכתוב הודעה ארוכה אז תקראו עד הסוף! אז ככה... לא כתבתי הרבה משתי סיבות: האחת המבחנים (מוזר לי להתלונן כי אני כולה טטניקית בלי בגרויות אבל חפיף) והשנייה... (תיפוף קצבי על הברכיים)... סמינר קיץ!!!!! ובכן הסמינר קיץ היה שלושה ימים בשבועות בחוות הצופים והיה פשוט משהו מדהים!! הייתה לנו בריכה והיה ממש גיבוש בין השכבה שלי לבין השכב"ג.. והיינו מזה בטוחים שיכניסו אותנו כי כבר את כולם הכניסו וכל רגע בערך עשו פעולות של גיבוש וכאלה אבל בסוף כרגיל ניכנס יותר מאוחר מכולם