שלום לכולם!

Orens girl

New member
השופטים היו מעורבים , גם מחול וגם

מהארץ , בעלי שם עולמי. גם הוטרינר שביצע את הניתוח , הוא מהמובילים בארץ , בעל מרפאה ידועה , וגם בעל שם עולמי. אם האמסטף שלך , היה מבלה שעתיים ביום בשטח פתוח , עם עוד כמה כלבים , גם זכרים וגם נקבות , היית רואה שגם לו היה את הרצון להיות "מנהיג" "הלהקה" והוא היה נלחם על מקומו

champ

New member
האמסטף שלי מבלה הרבה יותר משעתיים

ביום עם כלבים אחרים... וקורה מידי פעם שהוא נקלע למריבה כזאת או אחרת, אז מה? גם רגל ימין קצת מפריעה לו לפעמים, לקצוץ לו אותה? ומידי פעם הוא מריח לכלבים אחרים את האחוריים, להוריד לו גם את האף??? ומי הוטרינר שביצע את הניתוח? אשמח לקבל את פרטיו.. אלא אם את יודעת ומודעת לכך שבוצעה כאן עבירה ולכן עדיף לך להודות בכך ולרדת מהעץ... ועוד משהו קטן לגבי התערוכות, יש מקרים שבהם הגור מיובא מחו"ל ושם קצצו לו את האוזניים, במקרים אלו האגודה "סולחת"....

AdidiT

New member
למה אתה לא מתייחס

ששואלים אותך אם לקצוץ זנב זה בסדר? ולכל האנשים שקוצצים את החיות שלהם, בואו נראה שמישהו בא אליכם ומחליט שהרגלים שלכם יותר מדי ארוכות, או שהאוזניים שלכם לא שוות, או שהאצבעות שלכם עקומות, ומחליט לקצוץ לכם אותם.. זה יהיה לכם טוב?!? הרי תהיו יותר יפים, לא?! זה התעללות נטו!

AdidiT

New member
סליחה...

ראיתי את זה רק אחרי ששלחתי...

champ

New member
../images/Emo24.gifלא נורא, לכולנו אותה מטרה../images/Emo20.gif

Orens girl

New member
מה אתה נותן לי דוגמאות למקרים

שבהם האגודה "סולחת" כמו שאמרת. עובדה , ששלושת המקומות הראשונים , נלקחו ע"י כלבים קצוצי אזניים וזנב.. ושני מהכלבים , שלי - מקום שלישי הכלבה השניה שזכתה במקום ראשון , מגיעות מאותו בית גידול , אז ככה שהם נולדו בארץ. אם מישהו היה מתייחס לחוק הזה בכלל , אז כלבים קצוצי אזניים או זנב , לא היו בכלל מורשים להשתתף בתערוכות שכאלה , לא? בטח ובטח שלא לזכות במקומות הראשונים?

champ

New member
אכן, הבעיה קיימת...

ואני מקווה שימצא פתרון לכל אותם מתעללים למיניהם
ואני עדיין מחכה לשמוע מיהו אותו וטרינר "מומחה ובעל שם עולמי"...

champ

New member
חחחחחחח תשובה בוגרת ביותר ../images/Emo45.gif

וכאן את בעצם מודה בטעותך
אבל את הנעשה אין להשיב ומאחר וגם אני חבר בהי"ל (מהותיקים יותר..) זה לא יהיה קשה במיוחד לברר מיהו אותו מתחזה שקצץ את אוזני כלבתך...

Orens girl

New member
למה שאני אתן לך את השם שלו?

כדי שתוכל ללכת ולהתלונן עליו ולא יודעת מה? אני לא מודה בשום טעות כי עדיין אני לא חושבת שזו היתה טעות לנתח את הכלבה . בהצלחה לך .

champ

New member
אז את מסכימה שיש כאן עילה לתביעה!!!

נחמד שלפחות הגענו כאן להסכמה הדדית...

Michalz70

New member
קוצצת אוזניים יקרה...

את מתעללת בכלב שלך והכי חשוב לך שהוא זוכה בתערוכה... לא מספיק שאת עבריינית, מסרבת להסגיר את הוטרינר העבריין שסייע לך, לא מפגינה חרטה עם האכזריות לכלב... ממש בן אדם חביב.

AdidiT

New member
זה שהכלבים זכו

אומר שזה טוב לקצוץ את הכלבים?! אם הם זוכים בתחרות זה אומר שיש זכות לקצוץ אותם?! לכל הקוצצים למיניהם, אתם פשוט אנשים רעים, שמתעללים בבעלי חיים תמימים, ואני מקווה שתבינו את זה. ובקרוב!!

מייקלס

New member
זה שהוטרינר הוא ידוע, ומהמובילים

בארץ, הופך את העניין לעוד יותר בעייתי ועצוב. וטרינר בעל שם שעובר על החוק - הוא וטרינר בעל שם עבריין.....

champ

New member
והנה עוד שקר שלך ../images/Emo26.gif

היה בתחרות רק שופט אחד! |הדשג|שופט התערוכה הוא מר ואן הוס מהולנד

האפי לי

New member
ד"ר מנגלה מצא תרופות חשובות

נדמה לי לשחפת או משהו. בכל מיקרה זה לא עשה אותו הומאני, זה רק עשה אותו רופא מוצלח.. ולא לנחקרים אם את מבינה על מה אני מדברת..

champ

New member
../images/Emo41.gif והנה עוד שקר שלך!!!

הנה הגור שזכה בתואר הגור הכי טוב בגזע בתחרות שהייתה לפני כחודש שימי לב מה יש לו מאחור ועל הראש...

למעלה