שלום לכולם!

ניל´´י

New member
כל זמן שההי"ל תאפשר השתתפות של

כלבים שעברו ניתוחים קוסמטיים שלא לצורך!!! לא יהיה שינוי במצב הקיים היום, דרך אגב ההי"ל קבע, וזאת כתב לפני זמן רב יוחאי ברק בפטנט, כי לכבים שקוצצו לא יוכלו לקבל ציון בתערוכה, אלא אם הכלב/ה נקנה בחו"ל ממדינה שעדיין מאפשרת קציצת איברים למטרת נוי, אלא שלצערי ההי"ל אינה עומדת ומקיימת את החלטתה!!!! וחבל!!! לכן אנחנו רואים עדיין כלבים/ות גורים/ות קצוצי איברים!!! אני את הדני הכחול הראשון שלי שהבאתי מהולנד לא קצצתי, זה היה עוד לפני החלת החוק החשוב הזה והיו שופטים ישראליים בתערוכות שביקשו ממני להרים את האוזניים בכדי שיוכלו לראות את מבנה הגולגולת שלו. בהמלטות שהיו לי אחד הסעיפים בחוזה המכירה היה איסור קציצת אוזניים לגורים/ות שלי, גם לו הוצא לי 1000000 $ לא הייתי מוכרת גור/ה למי שלא חתם והתחייב על כך. שבוע טוב לכולם!!!!

מייקלס

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif - נילי, אין כמוך ../images/Emo70.gif

אגב, גם אני בהמלטה של הקינגים שלי (הפודלים) סרבתי לחתוך זנב. החברים בחוג היו בהלם. פודל עם זנב ???? כיום, כאשר אני מסתכלת על האמא (אותה קיבלתי לצערי קצוצה, יותר נכון, מצאתי קצוצה) היא נראת לי ממש נכה. אפילו בני הצעיר, שאל אותי יום אחד בתמימות מדוע לכלבה אין זנב והאים מישהו התעלל בה בעבר.... הוא היה ממש בשוק כשהסברתי לו שיש אנשים שקוצצים בכוונה פשוט לא נתפס לו העניין, הוא היה משוכנע שאני עובדת עליו. באמת הגיע הזמן לנסות לאכוף אישכהו את החוק בתערוכות. פשוט בושה !

ניל´´י

New member
עצומה להי"ל!!!!

נראה לי שהדבר היחיד שניתן לעשות זה לכתוב עצומה להי"ל בנושא החשוב הזה ולהחתים את מי שחושב כמונו!!! לא שאני מאמינה שזה ישנה הרבה, אבל כדאי לנסות. או להזמין עיתונאים, שהרי אנו יודעים שהם אוהבים שערוריות וזה חלק מהוויתם, לאחת התערוכות יצלמו ויפרסמו את זה בעיתון, אולי קבוצת לחץ כזו תזיז דברים.

מייקלס

New member
עיתונאים רעיון מעולה ../images/Emo45.gif

תערוכות כלבים מזוית אחרת.... לא רע בכלל ! אפשר אולי להזמין את אמנון לוי....

האפי לי

New member
אם תוכלו להפנות אותי

לניסוח של החוק ושל ההי"ל אני אשמח לנסח עצומה "גבר" וכל מה שישאר זה רק להחתים :)

Orens girl

New member
אנחנו מדברים על תחרויות שונות כנראה

אני מדברת על תחרות שנערכה בצפון , לפני כחודשיים וחצי ולא , אני לא שקרנית. אתה , שכל כך נגד התעללות בבעלי חיים וחושב שלקצוץ אזניים זה כזה אסור , מעניין איך זה שאתה כל כך בעד לעקר ולסרס כלבים - לגזול מהם את הכל ההויה שלהם

champ

New member
לגזול מהם מה???

ולא נערכה שום תחרות לגזע הבוקסר לפני חודשיים פרט לתחרות שציינתי למעלה. בקשר לעיקור, יש לו את המטרות שלו... ראי קובץ מצורף

lilithmm

New member
../images/Emo35.gifשאלה אליך../images/Emo35.gif

איך היית מרגישה אם היו עושים לך ברית מילה?

LlittleAngel

New member
אתה מתחשב רק בצרכים שלך

ולא של הכלב, תאמין לי שאם הוא היה בוחר אז הוא היה בוחר להיות שלם!! ובכלל כל חוקי הגזע האלו של גזירת איברים של הכלב זה דפוק, זה רק לאסטתיות בשביל בני האדם לכלב לא מפריע להיות עם אוזניים שלמות וזנב שלם וזה סתם מצריך ניתוח מיותר וכואב לו. אז לבעלים שבאמת אוהב את הכלב שלו דבר ראשון יהיה אכפת מטובת הכלב ורק אחרי זה בתארים שלו ובכל השטויות האלו שבכלל לא חשובים לדעתי.

מייקלס

New member
Orens girl -

הכוונה היא לא לתקוף אותך באופן אישי, אלא להביא למודעות את נושא החיתוך לצרכים קוסמטיים. קודם כל, כבר חוקק חוק בנושא, ומי שעובר עליו בהחלט נחשב לעבריין. המטרה היא לנסות ולשכנע שממש אין צורך לחתוך בבשר החי כדי לזכות בתערוכות, (לראיה הקישורים של צ'אמפ). אם נצליח לשכנע אותך לא לחתוך את הכלב הבא - דיינו.

feline9

New member
אני בכלל המומה מהבחורה הזאת

שמתווכחת - חברה - זה נגד החוק!!! האם תתעללי האדם, בחיה או באיזשהו יצור חי בכוונה? אני מניחה שלא, נכון?! חבל שאת לא מפרסמת את שמו של הוטרינר, כי הוא פשוט עבריין. זה כמו שהיית רואה מישהו דורס אדם ובורח ולא היית רושמת את מספר המכונית. בגלל פחדנים כמוך (ואל תקחי את זה אישית) המצב לא משתנה!

lilithmm

New member
חתולה יקרה

ואם זה היה חוקי? חוק לא היה הופך אוולה לטובה. הכותבת בחרה להעביר את הכלב שלה סבל נוראי, ויכול להיות שבעתיד תבחר להעביר את ילדיה סבל דומה כשיעשו דבר שלא ימצא חן בעייניה. אנשים כאלה פועלים לפני הנורמה המקובלת גם אם היא קלוקלת, ולא לפי המצפון.

lilithmm

New member
למסירה בוקסר גזעי../images/Emo70.gif

לכל מי שמעוניין להציל חיים, אנא פנו אלי בנוגע לאימוץ בוקסר. יש גזעיים ויש מעורבים. כנ"ל גור בוקסר זכר שרובו בצבע לבן.

למעלה