שלום לכולם!!!!!!!

munieca

New member
שלום לכולם!!!!!!!

היי כולם!!!!!!! מה ניש...? אני חדשה פה וזו ההודעה הראשונה שלי.. אני מקווה שכאן יקבלו אותי בזרועות פתוחות ולא כמו בפורום אחר שאפילו שלום לא אמרו לי והתבאסתי...
אני אספר על עצמי: אני בת 16 וחצי, גרה באיזור חיפה ולומדת בכיתה יא'... אשמח להכיר את כולם ולהתכתב... ממני: munieca

Maybe Its Me

New member
^^אהלן!../images/Emo24.gif

היי אחותי! כאן נקבל אותך....בזרועות פתוחות כמו:
!! את נשמעת לי נחמדה:) יש לך בעיה?שמחה?דיכאון?אושר? ספרי! נשתדל לעזור לך:) אומנם,הפורום לא מוצף....אבל כותבים כאן אז על עצמי: אני בת 14, גרה בת"א ולומדת בח'(בעע...נמאס לי מהביצפר!).. אז יש לך חבר? ועוד פעם! ברוכים הבאים!

munieca

New member
ל- maybe its me...

היי! מה קורה אחותי...? מקווה שהכל טוב... קודם כל תודה רבה על קבלת הפנים...
אשמח אם נדבר... בקשר לשאלה שלך- יש לי חבר ולך? אממ... אין לי ממש מה לספר אבל אם תמצאי נושא מעניין לשיחה- נדבר בכיף... אז שוב תודה רבה על קבלת הפנים...
מחכה ממך להודעה....

Crazy blond

New member
היי ../images/Emo24.gif

כנראה שמי שהיה בפורום שעבר היה
וצריך לשרוף אותם על ה-
אל תחשבו שאני תמיד ככה.... נזקקתי לעזרה דחופהההה!!!!

ברוכה הבאה!!!!!!!../images/Emo170.gif

ברוכה הבאה למעוננו הקטן! שמי הילה, (ואני לא באתי לכאן הרבה בזמן האחרון כי המחשב שלי תפס וירוס וניסינו לתקן אותו.... דרך אגב- תגידו לי תיתחדשי: יש לי אינטרנט מהיר וסוף סוף אני יוכל להיכנס לכאן הרבה יותר פעמים!!!!!) ואני בת 14! בכיתה ז' (כן, אני יודעת, אני אמורה ליהיות בכיתה ח' אבל מה אני יעשה? השאירו אותי שנה בגן)............ מה עוד אני יכולה להגיד?
התמכרות נעימה!!!!!!!!!!!!!! נ.ב זוכרים שתמיד שמתי בכל הודעה תמונה יפייפיה
אז בגלל התיקונים של המחשב שלי כככל התמונות נמחקו לי

../images/Emo65.gif../images/Emo13.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo170.gif|

מה נשמע
את נראת לי אחלה של ילדה
אז תהני בפורום הזה ואנו נשתדל לעזור לך בכל בעיה אשר תצוץ......
ו......זהו
חי....חי.....חי
|פרח
אה כן
שמי ענבל,אני בכיתה ז' בת 12 וחצי.....
ו-
פור יו

ענבל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ראית ת'מסר ששלחתי לך../images/Emo35.gif

כולם תקשיבו
תענו לילדה המסכנה: "טלוויזיה 25 אינץ!"

למעלה