שלום לכולם

ליילה

New member
שלום לכולם

אני יודעת שאתם מתים מגעגועים אלי... אז החלטתי להכנס להגיד שלום
אני רואה שיש פה וויכוחים קשים על המצב בארץ, ואני חייבת להודות שבשבועיים האחרונים הבנתי עד כמה המצב באמת לא נעים. המצב הכלכלי קשה, וזה משפט ששומעים המון, אבל עד שלא רואים שמתוך 6 החברות הטובות שלי, שתיים לא עובדות כבר הרבה חודשים, שתיים הבעלים שלהן בבית בלי עבודה, ואחת עובדת בעבודה עם שכר מינימום שהיא שונאת אבל לא מעזה לעזוב... אז מבינים עד כמה המצב בעצם קשה. אני מודה שגם המצב הביטחוני ששוב הוא סוג של ססמא, מקבל פנים אחרות, כאשר פעם ביום עוצרים שידורים בטלויזיה כדי לראות תמונות של מקומות מפוצצים, הורים בוכים, וחלקי גופות מפוזרים באיזה חניון. אני חושבת שכשחייתי בארץ, לא הבנתי עד כמה הדברים האלו יוצרים סטרס, אבל עכשיו אחרי שהגעתי ממחוז השנטי והשלווה, אני ממש מרגישה איך לאט לאט נבנה בי חוסר שקט פנימי מציק שמקשה מאוד על השגרה. סידורי החתונה מתקדמים, ולשמחתי כבר די בסוף שלהם, לא נשאר עוד הרבה, וההזמנות מתחילות להשלח (מבטיחה להעלות לכם דוגמא של הזמנה כשתהיה לי אחת כזו סרוקה, כי הן ממש מקסימות בעיני). הלחץ מהחתונה מתחיל להראות אותותיו אצל ההורים החברים והקרובים, ונעשה קצת מתוח מסביב, ורק אני שעסוקה בלחכות בכליון עיניים ליקר, לא ממש קולטת כנראה, או שאני סתם לא נלחצת מהעניין. היום הולדת היה לא משהו, אבל לא נתעכב על דברים לא משמחים... עוד 16 יום לאיחוד....
תהנו ותבלו ועדי, אני מקווה שאת שורדת את המהומות פה בלעדי, נשיקות לך ולתבור, ונתראה בקרוב....

באחד הפיגועים האחרונים

נהרג מישהו מהעבודה שלי, מהסניף בארץ. אני זוכרת שבבוקר שבו ראיתי את האימייל עם המסגרת השחורה של המנכ"ל שלנו, פתאום זה הכה בי, שזה בעצם יכול להיות כל אחד. אחר כך החברה עשתה מגבית, העובדים תרמו ימי חופשה כדי להמיר אותם לכסף ולתת למשפחה שלו. פתאום קלטתי עד כמה המצב בארץ באמת חמור, על אף שאני לא שומעת את זה בטלפון עם המשפחה והחברים... מרבי, עצוב לי לשמוע שיום ההולדת לא היה משהו
אבל בקרוב מאוד תגיע אלייך ההפתעה הכי שווה מכולן. אנחנו כאן מתגעגעים אלייך והאפור שבחוץ רק עושה לנו יותר חשק לבוא לארץ! מי יודע, אולי עוד נגיע לחתונה, אני בודקת כרטיסים - אבל אל תסמכי על זה, בינתיים נראה שמצב הכרטיסים בקרשים וגם הקונסוליה בשביתה אז אין לי דרכון לתבור עדיין). שמחה לשמוע שההכנות יסתיימו בקרוב, וכל הלחץ ירד ותוכלי להנות קצת מהשהות לפני היום הגדול. הכי חשוב זה להנות מהשמש והים! (ואני עדיין מחכה לסריקה של ההזמנה!!). יאללה, תחזרי כבר, את חסרה לנו.

ליילה

New member
איזה בלגאן פה... יוווווו

קודם כל אני מצטערת על החבר לעבודה, זה עצוב נורא מה שקורה פה עם כל הפיצוצים... על ההכנות לחתונה נמאס לי לדבר, והכרזתי על סוף שבוע ללא חתונה. אני מנסה היום להנות קצת מהיום היפה בחוץ, והולכת להשתזף לי קצת בגינה, תעשו חיים שם בחו"ל, אל תקחו אנשים כל כך ללב, והכי חשוב עכשיו, להיות שם בשביל יניב, בשביל זה אנחנו קהילה לא? ד"ש ונשיקות לכולם

למעלה