שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חדשה!!!! תגידו מזה קצה המזלגג??!~!?? אידית שושני אומרת שזה לא טוף קצה המזלג!!

אידית שושני אומרת

שקצה המזלג זה לא טוב כי הוא יכול לחתוך ילד קטן... אידית שושני אומרת שכפית זה יותר טוב... או כף אבל למה אומרים קצה המזלג
כאילו למה לא קצה הסכין
או הכף
או הכפית
או כל דבר אחר... אידית שושני יכולה ללמד אותכם עוד הרבהההה דברים והיא מתכוונת להשרא עוד המוןןןןןןןןןןן זמן

נכון!!!

מה זה???@!!!! אפליות???!!!!!!? למה באמת לא סכין??!! מה הסכין עשה לכם?? הא?? ומסכנה כפית הקטנה! אתם מזלזלים בכפיות?! אתם יודעים שלגברת יש כפית קסמים קטנטנה כפית קסמים שושבבה!! היא עושה לפעמים צרות כאלה אבל הכל קורה רק לטובה!!!!!!! היא אפילו מופיעה בטלוויזיה!!! ואתם מעזים לזלזל בה!! חוץ מזה אתם יודעים שאם תשאירו את הזמלג לבד תיהיה לו בעיה חברתית!! והוא יכנס לדיכאון!! אבל לכם?? לא אכפת לכם!! אתם בשלכם!! איזה אנשים איזה אנשים!! הכל בא מהבית הכל!! הכל!! לא מתביישים לכם להשאיר ככה את המזלג לבד!! זה מה שאתם רוצים הא?!@ שלא יהיו לו חברים!!

אידית שושני אומרת

שהפורום הזה לא נחוץ... ושהוא סתם תוקע מקומות של פורומים אחרים... אידית שושני אומרת שהיא מרשה למחוק את הפורום הזה

יא מחרימים !!

ורק שתדעו שהכפית אמרה שהיא לא צריכה את הטובות שלכם!! ושהיא תלך לפורום אחר!! גם ככה הפורום הזה לא יפה...

elninyo

New member
../images/Emo19.gifאידית שושני היקרה

הנה מלאכתם של...(שלא תתרחקי עוד..)
את מה ישלך נגד המזלג הא?? מה רע בשם שלו?...בקצה הלכנו,ולא לאורך הידית. ההייה עדיף שנכנה את הפורום קצה המצקת? תגידי המשפחה שלך מאילת הזמינה אותך למנגל העצמאות?
תזזזזהרי לשחק שם בגפרורים...זה אילת חמסין שם . אידית שושני , אין לך מושג עד כמה חיפשתיך מאז הטראומה באילת... וואלא קול עקאבא לטאבא, וביג'י יומא.

אידית שושני אומרת

שמה שהיה באילת לא היה באשמתה... והיא מבקשת לא לערבב דבר אחד עם אחר
אידית שושני אומרת שהיא מוכנה לתת לפורום הזה הרבייייייי עצות

elninyo

New member
../images/Emo19.gifאידית, נקבל בשמחה את העיצות

ונדון הם לאחר חגיגות ערב העצמאות
יש המון יציקות בשעות הקרובות...

אידית שושני אומרת

שחגיגות יום העצמאות לא צריכות להשפיע על שאר היום כי זה לא טוב. אידית שושני אומרת גם שזה אסור לזלזל במישהו בעקבות חגיגות יום העצמאות או על דבר אחר
ואידית שושני יודעת ה-כ-ל

elninyo

New member
../images/Emo19.gifאידית שושני היקרה../images/Emo24.gif

את צודקת ב100% ,אסור לזלזל באפחד...דאגנו לכך ולו על קצה המזלג כי כל חוגג יקיים את העצמאות כדת וכדין ללא השפעה חיצונית רדיקאלית . וכמה טוב שכל החוגגים הגיעו בשלום מהבימות לביתם. אידית,את לא יודעת הכל,לו היית רואה את ארז נץ בהופעה,היית מבינה הכל.
לחיי העם הזה וכמה טוב שהוא כזה.. לאחר החגיגות הדלקנו האור במשואה. אידית שושני@ היכן בילית בליל אמש?

אידית שושני אומרת

שיום העצמאות שלה היה מאוד מאוד מעניין ואם את כל כך מתעקשת היא אפילו מוכנה לספר לך איך היה
ואידית לא נוהגת לבזבז את הזמן שלה בלספר משהו שהוא לא עצות חכמות מאוד
אידית שושני עושה הכל למען ולטובת האנושות
אידית שושני היא בנאדם מאוד מאוד טוב והוא דואג לכולם ולתת עצות לכולם ולנסות לעשות כל הזמן דברים טובים
אידית שושני היא פשוט מלאך שנפל על כולנו משמיים
אידית שושני מוכנה עכשיו לספר לך איך היה לה ביום העצמאות
טוב אז ככה בהתחלה אידית שושני חשבה מה היא יכולה לעשות...אחר כך היא החילטה שלא שווה לבזבז את הזמן שלה במסיבות יום העצמאות שהם מיותרות והיא החליטה לעשות משהו חיובי למען אנשים אחרים
כן,כן ככה זאת אידית שושני היא פשוט מלאך
טוב אז בקיצור בתחילת הערב היא הלכה למסעדה מאוד מאוד מאוד פשוטה
ואתם יודעים למה
כי אידית מאוד אוהבת לתת טיפ למלצרים
אחרי שלוש שעות שהיא הייתה שם וקראה למלצרית 8 פעמים או אפילו 9 או 10 או 11 או 12 או 13.... היא הלכה... ואין לכםן מושג איזה טיפ היא השאירה לה
ועוד בימים כאלו... שהמצב הכלכלי מאוד מאוד קשה
אני הייתי בהלם
יואווו איזה נדיבה אידיתוש שלי
הלוואי שאני הייתי המלצרית
את יודעת כמה כסף היא השאירה לה
תתכונני כי זה פשוט מהסרטים... את לא תאמיני... היא השאירה לה 75 כן כן קראתם טוב אידיתוש הנשמה שלנו השאירה 75!!!!! ראיתם איזה נדיבה
איזה חמודה!!!!!!! מי לא היה רוצה להיות המלצרית בת הזמל???? מי לא היה רוצה לקבל 75 אגורות?????!!!!!!!!!!!!!!11 טוב אחרי שהיא נידבה מזמנה למסעדה שם ולטיפ המאוד מאוד מתחשב שלה היא החליטה לעזור לאנשים ברחוב
אתם יודעים מה היא עשתה
היא הזמינה לכולם מונית... איזה חמודההההה היא ביזבזה עליהם שיחת טלפון איזה נשמה
ואז לקראת סוף הערב אידת הלכה לבמות בלא יודעת איזה עיר עלתה על הבמה כנגד כל הסיכויים והשומרים ואמרה לכולם שצריכים לעשות עולם טוב יותר
איזה נשמההההההההה אויש אני פשוט חולה עליה איזה בנאדם טוב ומתחשב היא
והאנשים של היום בהמות חסרי התחשבות זרקו אותה למים...
פשוט בושה עד כמה שהאנשים לא רוצים לטובת האנושות... ואז אידית חזרה הבייתה והתקלחה כמובן כי אידית שושני לא מתקמצנת על מים אבל היא חוסכת כי כל טיפה חשובה
אידית שושני אחר כך הלכה לישון
אידית שושני המלכה

elninyo

New member
../images/Emo19.gifאידית חזקי ואימצי,../images/Emo3.gif

אידית חזקי ואימצי, וטוב שיש עוד נשים כמוך המוכנות לתרום למען הקהילה במקום לשחק בערב העצמאות בפטישים,ובמיכלי קצף. ובאשר לטיפ, לדעתי הגזמת בתשר אסור להרגיל אנשים עובדים למתנות כל שכן לנשים עובדות שנענות לקריאות שווא, דיי והותר להעניק למלצרית 25 אג' ישנות,כדי שהיא תתעורר לאחר הקריאה הרביעית. עלית לבמה של העצמאות אידית??? ככה מרצונך החופשי ללא אמרגן ללא חוזה, לא מגיע לעיר ההיא הופעות חינם, ובטח לא מלאכים כמו אידית שושני שכל יעדם בחיים לעסות רק טוב כל הימים ובשאר הלילות בעיות...והאנשים הרעים ההם שזרקו אותך למים ,היו צריכים לבדוק את הטמפרטורה של המים טרם שיגורך. שלא תצטנני לי...

וואי איזה נשמה אידית שושני!!!

אבל איילת שושני יותר!! את לא יודעת איזה אישה חכמה!!! פשוט מדהימה פשוט פשוט פשוט!! אתם לא תאמינו מה היא עשתה ביום העצמאות!!! היא יעצה לאנשים!! כן כן!! תרמה למדינה! ולתושבים שגרים בה!! איזה חמודה היא!! אני אדגים לכם למי היא עזרה למשל: איזה אישה מאוד מאוד יפה בשם כרמן באה אלייה וביקשה קצת יעוץ.. מסכנה אני מרחמת עלייה! הייתם מאמינים כרמן היפה טוענת שאנשים נוהגים לכנה אותה "חרמן" אם אמרה שזה ממש לא נעים לה! ואיילת שושני אמרה שיש אנשים שפוט לא מתנהגים יפה! שלא מכבדים אנשים!! ובמיוחד במדינה שלנו! צריכים לכבד ולהעריך את האנשים! וזאת זכותה המלאה של כרמן לבקש שיקראו לה בשמה! ושלא תחשבו..כרמן מאוד מכובדת! היא תרמה לביתה טבעת יהלום.. וגם התוודאה בפנינו שהטבעת היא לא ממש יהלום.................................................................................................................................................................................................... אבל לא נורא היא רק איך לומר...?!? העלימה מידע!! מביתה!! למה היא צריכה לדעת שזה יהלום...? רואים איזה אנשים טובים איזה אנשים טובים!! ועוד איזה איש ממש נחמד בא אל איילת שושני המדהימה שממש תורמת לקהילה!! אמ..שמו של האיש היה יורם..הוא מאוד נחמד מאוד נחמד.. גם לו יש בעיה של חוסר כבוד מצד אנשים!! כן ! אתם לא תאמינו!! אומרים לו דברים מאוד מאוד מאוד לא יפים!! מאוד מאוד!! קוראים למשל "הומו" ומנדים אותו מחברי המורים!! כן כן! אני לא מאמינה על האנשים!! פשו לא מאמינה!! טוב אז בקיצור רק שתדעו שאיילת שושני היא אישה מאוד טובה שתורמת לקהילה!!

אידית שושני אומרת

שאין שום איילת שושני
שיש רק את אידית שושני המלכה
אידית שושני אומרת שהיא ראתה את כרמן היום אוכלת יוגורט והיא נתנה לה יוגורט אחר, יותר טעים וכרמן הייתה מאושרת............................ כי כרמן לא יכולה לקנות יוגורט טוב... כי היא סך הכל מורה... המצב הכלכלי קשה
אידית שושני לשילטון

למעלה