אידית שושני אומרת
שיום העצמאות שלה היה מאוד מאוד מעניין ואם את כל כך מתעקשת היא אפילו מוכנה לספר לך איך היה
ואידית לא נוהגת לבזבז את הזמן שלה בלספר משהו שהוא לא עצות חכמות מאוד
אידית שושני עושה הכל למען ולטובת האנושות
אידית שושני היא בנאדם מאוד מאוד טוב והוא דואג לכולם ולתת עצות לכולם ולנסות לעשות כל הזמן דברים טובים
אידית שושני היא פשוט מלאך שנפל על כולנו משמיים
אידית שושני מוכנה עכשיו לספר לך איך היה לה ביום העצמאות
טוב אז ככה בהתחלה אידית שושני חשבה מה היא יכולה לעשות...אחר כך היא החילטה שלא שווה לבזבז את הזמן שלה במסיבות יום העצמאות שהם מיותרות והיא החליטה לעשות משהו חיובי למען אנשים אחרים
כן,כן ככה זאת אידית שושני היא פשוט מלאך
טוב אז בקיצור בתחילת הערב היא הלכה למסעדה מאוד מאוד מאוד פשוטה
ואתם יודעים למה
כי אידית מאוד אוהבת לתת טיפ למלצרים
אחרי שלוש שעות שהיא הייתה שם וקראה למלצרית 8 פעמים או אפילו 9 או 10 או 11 או 12 או 13.... היא הלכה... ואין לכםן מושג איזה טיפ היא השאירה לה
ועוד בימים כאלו... שהמצב הכלכלי מאוד מאוד קשה
אני הייתי בהלם
יואווו איזה נדיבה אידיתוש שלי
הלוואי שאני הייתי המלצרית
את יודעת כמה כסף היא השאירה לה
תתכונני כי זה פשוט מהסרטים... את לא תאמיני... היא השאירה לה 75 כן כן קראתם טוב אידיתוש הנשמה שלנו השאירה 75!!!!! ראיתם איזה נדיבה
איזה חמודה!!!!!!! מי לא היה רוצה להיות המלצרית בת הזמל???? מי לא היה רוצה לקבל 75 אגורות?????!!!!!!!!!!!!!!11 טוב אחרי שהיא נידבה מזמנה למסעדה שם ולטיפ המאוד מאוד מתחשב שלה היא החליטה לעזור לאנשים ברחוב
אתם יודעים מה היא עשתה
היא הזמינה לכולם מונית... איזה חמודההההה היא ביזבזה עליהם שיחת טלפון איזה נשמה
ואז לקראת סוף הערב אידת הלכה לבמות בלא יודעת איזה עיר עלתה על הבמה כנגד כל הסיכויים והשומרים ואמרה לכולם שצריכים לעשות עולם טוב יותר
איזה נשמההההההההה אויש אני פשוט חולה עליה איזה בנאדם טוב ומתחשב היא
והאנשים של היום בהמות חסרי התחשבות זרקו אותה למים...
פשוט בושה עד כמה שהאנשים לא רוצים לטובת האנושות... ואז אידית חזרה הבייתה והתקלחה כמובן כי אידית שושני לא מתקמצנת על מים אבל היא חוסכת כי כל טיפה חשובה
אידית שושני אחר כך הלכה לישון
אידית שושני המלכה