שלום לכולם

DDN

New member
העצה הכי טובה זה

אל תהרוג אותו. תפריש אותו. שיחליט לשנות כיוון, ללכת למקום אחר. הוא גנב מרושע? תמיד יכול להיות NPC טוב, שיעשה קאמבק ו. . . . .יחבל בחבורה אחרי זה.

תודה על הרעיון

תודה על הרעיון אבל אני ממש רוצה לחסל אותו יש לו כמות ציוד נכבדה שחבורה צריכה והוא מסרב לוותר עליו חוץ מזה יש פרס על הראש שלו של 7000 מטבעות זהב ואנחנו ממש צריכים את הכסף ואל תשכח שכולם בקבוצה הצביעו על הרג במקרה שאין שחקן מחליף

Ferenheit

New member
נו באמת

תדמיין שעלילות החבורה שלכם כתובות בספר, משהו בסגנון רומח הדרקון, בסדר. עכשיו נכון שאחת מהדמויות לא משתפת פעולה במאה אחוז, אבל פתאום באמצע פרק 7 שאר הדמויות הורגות אותה, שודדות אותה ותובעות את הפרס על ראשה ?! או אולי הטאראסאק דורך עליה, ואז הדמויות בוזזות את גופתה, מחללות אותה, ומסגירות אותה לשלטונות בעבור בצע כסף. בקיצור, לא סיפור משהו (אני מתאפק פה). לא אמין, לא הגיוני, לא קרוב אפילו למשחק תפקידים. מה זאת אומרת עשיתם הצבעה להרוג אותו? מי עשה את ההצבעה השחקנים או הדמויות ? אם השחקנים - אז אתם לא יכולים להרוג אותו, יש דמות בעלילה שעצמאית מהשחקן שמשחק אותה ואם הדמויות - כל עניין ההצבעה מריח לא טוב. תעיפו אותו, הדמות שלו צריכה להפוך לדב"ש, ולנהוג בצורה הגיונית (לא לתרום לחבורה את הציוד ולהתאבד) זאת אחריות שה"ם. ואם הדמויות (לא השחקנים) היו חברות שלו, סביר להניח שהן ינסו להחיות אותו אם הוא מת.

backdoorslam

New member
מי אנחנו שנשפוט

מדובר פה הרי במשחק מנצ'קיני בעליל (יש לקורבן הרבה כסף, והוא שווה יותר כמת מאשר מושבת) - לא שאני מזלזל, אבל הזמן ילמדם. תנסה לבוא לשבט במרכז אפריקה עם מחשבים, והם יעשו בהם חור ויגדלו בהם עציצים. לכל דבר יש זמן.

מאוחר מידי

אני הרגע חזרתי מהמשחק ותאמין לי הוא מת וחוץ מזה גם הדמויות וגם השחקנים החליטו להרוג אותו ואולי אתה לא יודע אבל כול החבורה חוץ ממנו היא כאוטי מרושע חוץ מזה הוויכוח נגמר כי הוא מת והוא באמת שווה יותר כסף כשהוא מת חוץ אני עצבני עליו במיוחד כי גיליתי שהוא גנב ממני 200 מטבעות זהב שזה מעצבן מאוד נו טוב הוא כבר לא יציק לאף אחד

DDN

New member
מה כיף לשחק

חבורה שלמה של כאוטי מרושע? הם בכלל "חבורה"?

DDN

New member
מה זה "חבורה חזקה"?

בני כמה אתם, סתם לידע כללי? ספר קצת על הקבוצה שלך בבקשה.

פרטים על החבורה

אנחנו כולנו בני 17 יש לנו בקבוצה כרגע כוהן,מכשף,לוחם,ו-wildmage שזה אני הכוהן הוא המנהיג המכשף הכריזמה שלו 18 אז הוא מוכר את הציוד העודף שאנו מוצאים המנהיג שלנו תפס את השלטון בהתאם לנאמנות שלו אז אחרי שסיימנו קרב כולם היו פצועים חוץ ממנו כי הוא שמר על כוחותיו ודי נשאר לו קסמים אז הוא אמר שאם לא נשבע לא לבגוד בו ולהכתיר אותו כמנהיג הוא יפוצץ אותנו לכול הרוחות זהו בעיקרון אתה רוצה לדעת עוד משהו

DDN

New member
כן, איזה הרפתקאות אתם עוברים?

למה אתם נשארים ביחד? מה מונע מכם להתאגד עליו ולנקנק לו את הצורה?

הנה הסיבות

הסיבה הראשונה שהוא מאוד חזק והוא אילץ אותנו להישבע אמונים לאל שלו ובגלל שהוא המורה הרוחני שלנו אסור לנו לפגוע בו ויש עוד סיבה שהיא שאחד מאיתנו ניסה לעזוב את האל אז הוא סבל מאוד הוא לא מת אבל הוא סבל מאוד ואנחנו הפכנו למאמינים מאוד אדוקים בדתם בגלל זה

הנה הסיבות

הסיבה הראשונה שהוא מאוד חזק והוא אילץ אותנו להישבע אמונים לאל שלו ובגלל שהוא המורה הרוחני שלנו אסור לנו לפגוע בו ויש עוד סיבה שהיא שאחד מאיתנו ניסה לעזוב את האל אז הוא סבל מאוד הוא לא מת אבל הוא סבל מאוד ואנחנו הפכנו למאמינים מאוד אדוקים בדתם בגלל זה

Sargon

New member
בפעם הבאה. . .

עדיף שתכתוב את ההודעות האלו באותו פתיל. לפני שדרגורן יבוא לצוד אותך.

למעלה