שלום לכולם

DDN

New member
../images/Emo24.gifברוך בואך לפורום!

אתה מוזמן להשתתף ולא להתבייש לשאול שאלות. מה שקורה - זה שהכל מוזר. אין מה לעשות. בכל מקרה, היינו רוצים שלום לכולם, אבל מאז שהאלפים הכריזו מלחמה, כולם פה UNDERGROUND.

החיים הם דבר מוזר ../images/Emo13.gif

ומה באמת ההגיון להתחבא מהאלפים במחתרת ? אמנם יש להם בונוסים גבוהים (מאנצ'קניים מן הסתם) אבל אנחנו עדיין חייבים לקום ולהגן על כבוד משחקי התפקידים באשר הם שם ! קומו ! צאו מהמערות , מהמחפורות , מתחתית המיטה והצטרפו לקרב האחרון נגד האלפים המאנצ'קניים ! טוב ואחרי התקף זה קצת רצינות
ברוך הבא לפורום..
השימוש על האחריותך.. (יש לעיין בעלון לצרכן לפני הכניסה לבית השימוש)

שחקן מחליף

תקשיבו יש לי שאלה אליכם יש לי שחקן בקבוצה שאיתה אני משחק שהוא כמעט כול פעם לא מגיע אז אם יש לכם ידע על שחקן אחר שיכול לשחק במקומו תודיעו לי ואני לא מעוניין בגילדה בינתיים

backdoorslam

New member
תפרט טיפה יותר

איפה אתם משחקים, באילו ימים, באיזו שיטה וסגנון ובאילו גילאים אתם?

פרטים על שחקן מחליף

אני צריך שחקן שיכול לשחק גנב עם נאמנות של ניטרלי רע במשחק d&d עם קוביות בעיקר בימי שבתות בקריית ים ליד חיפה

DDN

New member
למה אתה רוצה להכריח שחקן

לשחק דמות מסויימת?

יש לי סיבה

תבין אם שחקן בנה דמות מסויימת והוא כמעט לא מגיע לשחק היו לנו כ-25 מפגשים ומתוכם הוא היה 7 פעמים וכול פעם מישהו החליף אותו לקבוצה כבר נמאס ממנו כול הקבוצה הסבירה לו את זה כמה פעמים אבל הוא לא הקשיב לנו אז נמאס וכולנו החלטנו פה אחד חוץ ממנו או למצוא שחקן מחליף או להרוג אותו כול חברי הקבוצה כול אחד מהם ניסה למצוא שחקן מחליף כולנו נכשלנו אני צריך למצוא שחקן מחליף עד יום שני אחרת נצטרך להרוג אותו אתה מבין אותי

רמץ

New member
Good news, everyone!

מוות הוא אומנם פתרון פשוט וקל להסביר מדוע דמות שהתלוותה לחבורה עד כה כבר לא עושה את זה יותר. אבל הרשה לי להצליץ לכם על פתרון פשוט וקל אחר שיחסוך לכולם הרבה צער ודמעות: הדמות תעזוב את החבורה ממניעים אישיים (בעיות בבית, זימון דחוף מהגילדה, שמועה מסקרנת על אוצר שלא חייבים לחלוק עם שאר החבורה, מחלה קשה, סכסוך עם החבורה וכו' וכו'...). כך לא תצטרכו לדאוג במקרה שהוא כן יחליט לשוב בקמבאק מטורף חודשים אח"כ, ואם זה גורם לכם להרגיש טוב - הדמות גם לא יקבל נק"נ בפגישות בהן הוא נעדר. גם אם הוא יעזוב סופית את החבורה, אין הכרח להוציא את דמותו להורג. אדרבא - היא תוכל להיות דב"ש מצויינת לצרכי העשרת העלילה או הצלת התחת של השחקנים. מובן שאם יכולים גם גם לצרף שחקן חדש איתו או בלעדיו אם אתם חשים מחסור. נ.ב. ברוך בואך לפורום. אל תקשיב להם. עלפים הם בסדר.

עצה נחמדה רק תקשיב לזה

הבעיה היא שהוא מסרב לעזוב תבין פעם אחת פשוט נשבר לנו אז פשוט יום אחד סיממנו אותו בסם משתק כמות שתשתק דרקון קשרנו והשארנו אותו בלי ציוד במערה מלאה באורקים ויצרנו מרווח של 3 ימים בינו לביננו רק מכיוון שיש לנו מצפון לא הרגנו אותו אני אישית מתחרט על זה אבל נמאס לנו תן לי לתאר לך את המצב חוץ ממנו אנחנו 4 איש בקבוצה 3 הצביעו להרוג אותו מיידית אני היחיד שהציע להחליף אותו יודע למה הם הקשיבו לי בגלל שאני wildmage הקטע הוא שהיא אי אפשר להיפטר מהמניאק הזה מה לעשות ועל תיתן את העצה הזו עוד פעם כי כבר ניסנו את כול האופציות האפשריות עכשיו תן לי עצה אמיתית מה לעשות

DDN

New member
רגע רגע, תרשה לי להבין

אתה מחפש שחקן שיחליף את השחקן ההוא כשהוא לא מגיע? ומה תעשה כשהוא כן יגיע? השחקן ההוא יהיה בON/OFF?

אני יפרט יותר

את השחקן שנמצא כרגע אנחנו נגיד לו שהוא יותר לא משתתף ושיש מישהו אחר שישחק במקומו עכשיו אתה מבין

DDN

New member
אז למה

להכריח אותו לשחק את מה שהשחקן הקודם שיחק? תן לו לבנות דמות חדשה משלו.

רמץ

New member
כן! זתאמרת...

נשמע כאילו הבעיה היא עם השחקן באופן כללי - לא רק היעדר הנוכחות שלו, אלא גם הנוכחות שלו עצמה אינה ממש רצויה. במקרה כזה אינכם זקוקים לתירוצים והחלפות. פשוט תגידו לו שאופן המשחק כמו גם ההיעדרויות שלו לא מתאימים לא לסגנון המשחק שלכם ולא להרגלי המשחק שלכם, שאתם מאחלים לו שימצא חבורה שכן מתאימה לו ואם בא לו לצאת היום בערב לגלידה אז תעברו אצלו בבית ב-19:00. אם אתם רוצים לצרף עוד שחקן, יהיה זה רק הולם לתת לו לבחור דמות בעצמו כפי שאתם בחרתם. אע"פ שלדעתי 4 שחקנים ושה"מ זה המצב האידאלי. (ושוב - לא חייבים להרוג את הדמות שלו). מקווה שעזרתי.

DDN

New member
אתה מצחיקול.

מה זה מסרב לעזוב? אמרת שהוא לא מגיע לפגישות? תיפגשו בלעדיו, תביאו שחקן אחר במקום. תודיעו לו שאתם תיפגשו בלעדיו, שאתם מביאים מישהו במקומו, תפסיקו להודיע לו על מועדי פגישות. שיסרב עד מחרתיים.

אוקיי

רעיון נחמד תודה אבל עדיין יש בעיה אחת אין לי שחקן מחליף ואם היום עד ארבע בצהריים אין לי שחקן מחליף אני הורג אותו

DDN

New member
הרג נעים

צריך רעיונות איך? הטאראסק. . . .. שיעשה עליו אפצ'י!

תודה

אני מתכוון שזה יהיה הרג קצר ומהיר אני לא דוגל בהארכת יסורים שלא לצורך וחוץ מזה אין לו סיכוי

למעלה