שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NoKi2sh

New member
אל תעשו עניין...

חבל סתם לריב. אני חושבת שחבל פשוט שלא באתם,ולא הפגנתם נוכחות....לדעתי זה הפסד פרטי שלכם! ואני לא מדברת על הפסד היסטרי מבחינה משחקית וכ'ו,כי עד כמה שידוע לי החבר'ס פה נוטים יותר לכיוון שיטות ופחות לכיוון דייסלס פריפורם(למרות שלדעתי בביגור ניתן למצוא את המשחקים הכי הכי הכי שווים שאפשר בגלל מידת ההשקעה של המנחים והנפשות הפועלותל בכנס עצמו....אבל זו דעתי-אני כידוע פריפורמיסטית מושבעת ביותר)אני מדברת על הפסד מבחינה חברתית/קהילתית...שזה צד שהולך חזק ביותר בכנסים בעיקר ובעיקר בביגורים... זה לדעתי עושה את כל הכיף,3ימים בחברת רולפליירים עמיתים,אנשים טובים ביותר לכל הדעות. חבל.
אבל בחירתכם.

backdoorslam

New member
למה אנחנו כן עושים עיניין

כי בסופו של דבר רובנו היינו בכנס! חוץ מזה, קהילת מ"ת תפוז זה הכי אחי!

ננסק

New member
אני גם יכול להתווכח לגבי ההגדרה שלך

"אנשים טובים לכל הדעות".

shadowfax

New member
NOKI חביבתי

הגעה לביגור אינה הפסד גדול (היה אם לא הייתי בהרצה של "המועצה"), איחוד? חברה? אני אישית לא ראיתי את זה (יש משפט שאומר "אורח לרגע רואה כל פגע"), אבל מצד שני כן היתה לי שיחה נחמדה אם אחד מעתיקי התחום על אותו רעיון ממש ועל חוסר הטעם בכנסים....

backdoorslam

New member
לדעתי אתה נוטה כבר להגזמה...

אני מסכים שמסגרת הכנסים לא מתאימה לכל שחקן תפקידים מן המניין, אבל להרחיק לכת ולהכריז על כל האירגון כחסר טעם - זה קצת מוגזם. עובדה שהרוב המוחץ מאוד נהנה שם בכנס. אל תשכח שלביגור היה ערך מוסף מבחינת המפגש החברתי. אני חושב שאם 95% מהאנשים נהנו - יש טעם להמשיך ולקיים כנסים.

shadowfax

New member
היי לא קראתי לסגור את ביגור

אבל לדעתי ביגור הוא לא הכרחי לתחום, זו תוספת נחמדה לא הפסד "חברתי קהילתי", למעשה מכלי משני לתחום(לעידוד מ"ת) הוא הפך למעיין מרכז התחום ללא הצדקה ממשית.

backdoorslam

New member
למה ללא הצדקה ממשית?

זה שכמה מאות שחקני תפקידים הגיעו לביגור, ומבחינתם זו הייתה אחת הפסגות החברתיות שלהם (זה אשכרה ככה) אומר שכנראה אירגון כנסים הוא דבר חיוני לקהילה או לחלק ממנה, אפילו אם מדובר בחלק קטן.

shadowfax

New member
בלי להעליב, בפורום דימונס אין הרבה

עצים מעניינים (אם תחפס אפילו כתבתי שם קצת) אבל ברחתי כאשר הבנתי שמרבית האנשים סתם מציקים ולא מחפסים דיונים. את פורום העמותה (ROLEPLAY.ORG.IL) אתה לא זוכר? ואתה עוד מעיז לבוא בטענות ליושבי הפורום הזה (שחלקם כן כותב בפורום העמותה)? חדשים בעסק? אני הרצתי משחקים בכנסים הראשונים של מיצוב ליפני כ14 שנים (אני ממש ממש לא לא סופר שנים, יש יותר מידי), חלקנו פעילים בקהילה וחלקנו לא אז?

למעלה