שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

montgomery

New member
שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ומה שלמוכם? שמעו, אני חדש פה ואהפנו אותי לכאן דרך ביגור, (שדרך אגב היה מעולה) ואני מחפשטתרים למפות דיפלומטיה ושחקנים שאפשר לשחק איתם על הרשת.

montgomery

New member
כמה דברים

1) כודם כל תודה רבה על העזרה
. 2)שאני אביןbackdoor = אמיר?

montgomery

New member
ועוד כמה דברים

1)שוב תודה לכולם!!!!!!! 2)עכשיו שאני מאובזר וready to go איפה אני מוצא שחקנים ישראליים ומחו"ל?

backdoorslam

New member
הצעת עזרה מכוונת

שוב שלום מונטגומרי (עומר, נכון?) כדי שאני אוכל לעזור לך עזרה יעילה, לחץ על שמי (backdoorslam), ומשם תוכל לשלוח לי מסר, לשוחח איתי באיציק ולשלוח לי דואל. כך אוכך לעזור לך בצורה המיטבית מבלי להפריע לשאר דרי הפורום - אני לא בטוח שהמדע הזה ממש מעניין את כל שאר דרי הפורום. אני שמח שאתה מתעניין.

בלי להעליב

בלי להעליב את חברי הפורום הזה אני מאמין שבשביל קהילה שבאמת מגיעה הרבה לכנסים אתה צריך לבקר בדימונס www.demons.org.il או באתר של העמותה שאני לא זוכר את הכתובת שלו פשוט אנשי תפוז אנשים ברובם חדשים בעסק תוך כמה ביגורים (מה לא ידעתם שאנחנו סופרים את השנים לפי ביגורים) הם יתערבבו ובטח יהפכו לחלק פעיל בקהילה

backdoorslam

New member
אתה מצחיק (או טיפש)

מניין לך שאנשי תפוז הם חדשים ברובם, ויתחילו לנהור לכנסי העמותה רק עוד כמה ביגורים? באמת מעניין אותי מאיפה שאבת את השטויות האלו. לא העלבת אותי, מצד שני מאוד הורדת את הערך של עצמך בעיני - מי שלא תיהיה.

נכון חלקית...

באמת לא הפגנו נוכחות-פורום מאסיבית בביגור... כל השאר - מה שתרצו. כולכם ותיקים וכולכם חסונים וכולכם יודעים את התורה (השפעות הסדר נוראיות השנה, לא?)

backdoorslam

New member
אז מה

נוכחות בביגור לא משנה את היוקרה של אף אחד מאיתנו. תסכימי איתי שהבחור דיבר שטויות, ואגב עכשיו ניזכרתי מי הוא, ככה שאני ובועז יכולים לטפל בו.

דרגורן

New member
אני מתעסק במשחקי תפקידים

כבר ה מ ו ן זמן. זה שלא הייתי בביגור אף פעם, או שאני לא מסתובב בדימונס, אומר שאני "חדש"
בתור מישהו שלא רוצה להעליב/לפגוע, עשית זאת בקלות יתרה...

backdoorslam

New member
חשיפת הפוחז!

למי שזוכר, מדובר באותו אחד שלא ממש זכר את סדר הקופסאות הצבעוניות של D&D בשעשועון שהיה בביגור. והוא עוד מעז לקרא לנו חדשים..

גם אני לא יודעת את הסדר...

למען האמת, יותר מחצי מהדברים שהיו שם לא ידעתי. בושי והיכלמי לך, ביצה. רגע, מי זה היה, הפיצי שעף ראשון?

Sargon

New member
וואלק?!

יש מכות!?!?!?!?! I've been waiting far thas bloody moment all me bludy life! אמיר תביא שרשרת אני יביא מחבט.

ננסק

New member
בחור, אני לא יודע מאיפה המידע שלך,

אבל הוא מוזר מאוד. מאחר ואתה לא חבר פורום ותיק אצלנו, אודה לך אם לא תנדב מידע לגבינו באופן כל כך בוטח (וטועה).

למעלה