שלום לכולם

איש מתאים לך טסטר צ'ויס?

קפה ממש מעולה...ודרך אגב יש לעלית את הפלטיניום שאני אישית שותה אותו והוא מעולה...המלצה שלי תנסה... מישהו רוצה גם עוגיות???

איל לי ולך אוכל תמיד מתקבל...

מה היה מרגיע אותך עכשיו עם כל הלחץ אם איזה אוכל היית נרגע... ואני מדבר על אוכל שאוכלים כמובן...

לא לא

אני שותה רק שחור בוץ לא מכיר על מה אתה מדבר אולי ההוא בצנצנת עם התוית הירוקה אם כן זה של אישתי אני לא שותה את זה

איש שחור זה מצויין אין ספק...

אבל תנסה פעם את הפלטיניום של עלית...מבטיח לך שלא תתאכזב... קפה מצויין...וטעים מאד...במיוחד עם חלב וניל...

איל מעניין שאת השאריות האלה

של עלית אתה שותה אצלי כל פעם בבית???יש לעלית אחלה קפה לדעתי...

נ ס ת ר ת

New member
תעצרו !!!!!!!!!!!

אני לא עומדת בקצב של השרשורים שלכם !!!!!! לאט לאט !!!!!! קצת התחשבות בבחורה הערה היחידה פה בבקשה

חחחחחחחחח תמריץ

בדיוק היום קיבלתי את משלוח התמריצים וביניהם טוב לא אגלה היות ויש כאן עלמה צעירה

לא ראיתי שכתבת נסתרת...האמת

שזה היה מיועד לעיניים מדהימות...חברתי הטובה משכבר הימים... אותך אני לא מכיר בשסיל לקרוא לך כך סורי... אבל את רצוייה כאן תמיד... ספל קפה בכייף...אני אשמח להכין רץ להביא את המיחם...כי עכשיו צריך להכין אותו לישיבה במקלט...

נ ס ת ר ת

New member
לא ראית שכתבתי ? ../images/Emo7.gif

הפונטים שלי כ"כ קטנים שלא רואים אותם ?
ישיבה במקלט ? אתה עובר לישון שם גם אחרי כן ? אם כן אני מקווה שאתה לוקח איתך את המחשב כי הלילה עוד ארוךךךךך
ותודה על הקפה, עכשיו יש לי גם קפה וגם שוקו שהכין לי ד"ר איל...

חחחחחחח נסתרת...אני לא עובר

כרגע למקלט...אבל הוא מוכן לשעת הצורך...ואם אני אצטרך לשהות שם אז יש לי מחשב נייד למקרה הצורך...וכן לא ראיתי את הודעתך מקודם שכתבתי לעיניים מדהימות רק לאחר מכן ראיתי... את רואה כבר שניים מכינים לך קפה...יפה התקדמות... אני חושב שהקפה של דוקטור איל יותר טעים...

נ ס ת ר ת

New member
שוב תירוצים !

עם כל הכבוד לקפה של ד"ר איל הוא לא משתמש בחלב וניל ואני מניחה שאם אתה שותה גם כן עם חלב מהסוג הזה אתה יודע שאחרי ששותים ממנו פעם אחת אי אפשר לחזור לחלב רגיל...ולכן...אני חושבת שאני אאמץ את הקפה שלך דווקא ומהד"ר אני אאמץ את העוגות עם הקצפת

נ ס ת ר ת

New member
הנה דוגמא...

טרם הספקתי לענות לכם וכבר הודעה חדשה...אוף איתי... אני אשמח אם תכינו לי יחדיו את הקפה

למעלה