שלום לכולם

נ ס ת ר ת

New member
המממממ

אני מודה לכם על ההאטה...כבר חששתי שהבהלתי אתכם ואתם בדממת אלחוט
מישהו אמר פה סטייק ?! ועל איזה משלוח תמריצים דובר כאן ?

דר איל

New member
../images/Emo184.gifתרופות כמובן

סמי מרץ אמרת שאת לא עומדת בקצב אוכל זה תמיד טוב בכל שעה או סתם וויאגרה לקצב

נ ס ת ר ת

New member
בשעה זו של הלילה...

אני בדרך כלל מצ'אטטת... או מסתובבת בין הפורומים הרבים של תפוז... או של כל אתר אחר... ואתה מקסיקני ? חוץ מלנהל את הפורום הזה כמובן

חוץ מלנהל את הפורום הוא לועס חסה../images/Emo70.gif

ועוד כמה דברים שהשתיקה יפה להם

נ ס ת ר ת

New member
חסה ?!

מישהו מוכן להסביר לי מה זאת החסה הזאת ? ודווקא הדברים שהשתיקה יפה להם נשמעים מאוד מעניינים... שתפו אותי בבקשה

חחחחחחחחחחחחח ציפוש גדול...

נסתרת לא לכל דבר יש הסבר...אהמממ...חסה זאת חסה...הירק הירוק והטעים הזה...ממממממממ...ממש מעדן נכון ציפוש???

והשוקולד? בכלל חבל"Z

אבל ראית איך אנחנו יחד...אתה ואני...לא צריכים חסה לא צריכים שוקולד....ולמרות זאת - הכל אחלה.......

מסכים איתך ציפושית...../images/Emo140.gif

מי צריך חסה...וצ'וקולד...למרות שזה תמיד מוסיף תאבון... אבל אחרי שישי האחרון שעד עכשיו אני צוחק מהערב... צריך רק אותנו..."הצוות".

דר איל

New member
../images/Emo6.gifיופי .........

רח' קומה דירה עיר טלפון מסנגר פלאפון דאר שם הכלב או החתול צבע השטיח וכו....וכו....

נ ס ת ר ת

New member
יופי טופי ../images/Emo8.gif

רחוב: הקשת בענן מספר: 10 עיר: השמים הכחולים מסנגר: מה זה? פלאפון: אני אשמח אם תקנה לי דואר: ד.נ ארץ החלומות שם: נסתרת שם הכלב: חסוי אבל אני כ"כ אוהבת אותו !!! צבע השטיח: מעדיפה רצפת עץ וכו' וכו'

למה את מסתלבטת נסתרת?

אנחנו רוצים לפנק אותך ולהכין לך קפה ואת מסתלבטת עלינו... לא יפה בכלל נסתרת...

נ ס ת ר ת

New member
חס וחלילה !!!

אני מצטערת אם נוצר רושם שאני מסתלבטת בהודעתי האחרונה, אני פשוט מעדיפה להישאר כרגע נסתרת, ואולי בעתיד הדבר ישתנה, אני מקווה כך בכל אופן, ושוב סליחה אם פגעתי במישהו

דר איל

New member
טוב נתחיל

1.הקשת בענן -חבל על הזמן 2.השמיים הכחולים-תמיד טוב 3.פלאפון-לא בעיה עלי 4.דאר-חלומות זה תמיד טוב 5.כלב אני מעדיף חתולים 6.רצפת עץ-נחמד אבל כואב בגב עדיף על המיטה

למעלה