שלום לכולם

שלום לכולם

הנה אני כאן איתכם ברכות לפורום החדש אז היום אקדים את ליל השימורים המסורתי לכל צרה שלא תבוא למדתי להיות מוכן ואכן זאת אעשה אז אתם מוזמנים להעביר חוויות קשיים מימים עברו או ממלחמות קודמות אני כאן ולמי שהולך לישון אז ליל מנוחה אני כאן שומר עליכם

no one0

New member
אנשים!!!!!!!! צאו מהלחץ!!!!!!!!!

באמת!!! אתם מלחיצים את עצמכם יותר ממה שאתם צריכים!! ישראל גם ככה לא תפגע, אם אנשים יפגעו זה רק כתוצאה מחנק במסכות המסריחות האלה!!! (אני מנהלת חרם נגד המסכות!!!) אז יאללה, תעבירו את הלילה כרגיל, ואל תחשבו יותר מידי... מי אמר שלחשוב זה בריא??? שיהיה לכם לילה מעולה, וחסר מסכות אב"כ!!! נ.ב- למקסיקני- ברוך הבא לפורום, ובהצלחה!!

תקשיבי...קודם כל תודה על האיחול

ושנית...אין ספק שיש כאן לחץ...במיוחד אצל האנשים שלא ממש ישנים בלילה. זה טבעי ואפשר לנסות לפתור זאת.אבל מה שכן כרגע לא ידוע כלום. תעקבו אחרי כל אמצעי התקשורת.יהיו עידכונים ושידורים במהלך כל הלילה. אבל הכי חשוב אל תיכנסו לפאניקה מיוחדת.כרגע אנחנו לא בראש מעייניו של סאדאם.תמשיכו כרגיל תמדדו את המסכות כמו שנאמר בהודעה של פיקוד העורף הערב.אבל בלי לחץ ולמי שיש ילדים שישדר להם שהכל בסדר. ולא להלחיץ גם אותם. מתאים לי לפתח דיון על הנושא הזה כאן...קדימה אנשים דברו תגידו מה מציק לכם בכל זה?מה לא בסדר???

ברוך הבא לפורום איש...

מקווה לראותך כאן ולא פעם בשנה כמו בפורום ההוא... כן המלחמה מלחיצה את רוב האנשים...שוב אני אומר לדעתי לא יהיה כאן כלום...מלחמה וודאי שתהייה אבל לא איתנו...אין צורך להיכנס לפאניקה מיותרת.יש שמועות שרוצים לדחות את המיתקפה בעוד 24 שעות. בואו נקווה שאנחנו לא נותקף.ויהיה בסדר ואל תתנו לזה להשפיע עלייכם יותר מדי.כי זה ממש לא בריא לכולנו.

מודאג?

אולי אבל טוב להיות מוכן במיוחד כשיש ילדים בבית ועליהם צריך מאוד לשמור

מסכים איתך שצרך לשמור על הילדים

אבל כמו שאמרתי קודם.לא צריך להלחיץ גם אותם יותר מדי.כי אתה יודע איך זה ילדים נכנסים לפאניקה.שחבל על הזמן.צריך להתנהג כרגיל. בינתיים אנחנו לא בסכנה.ואני בטוח שלארצות-הברית יש מספיק מערכות מתוחכמות על מנת לפעול וליירט את הטיל אם במידה וישלחו לנו. מוכנים תמיד טוב להיות. מה שלומך חוץ מזה ספר חוויות מהמלחמה שעברה???

מלחיף

בכלל לא היפך כל היום הסברתי לילדים מה ואיך ומה אם וכאשר וכולם הלכו לישון בכייף במילא אלו לא שעות השינה שלי אז למה לא להיות ערני ובעיננינים יותר טוב

לילה טוב לכולם רוצה להגיד ש..../images/Emo29.gif

לי אישית אין חוויות ממלחמת המפרץ לא הייתי נוכחת לצערי הפסדתי את החוויות הפעם כן זה די מפחיד שאתה לא יודע לקראת מה אתה הולך (או שלא) אבל בזכות המקסיקני המדהים הזה הצלחתי להרגע קצת והיום מדדתי את המסיכה בפעם ה - 1 ולא רע בכלל מאוד מתאים לי אמרו לי שעדיף להשאר ככה בקיצור לי אישית אין נדנודי שינה אבל אני שמחה שהפורום הספציפי הזה קיים אי אפשר לדעת מתי תתעורר מחלום בלהות ותרצה לשתף מישהו בשעות הקטנות של הלילה תמיד טוב שיש עם מי לשוחח במצבים כאלה או אחרים ואני אדאג להראות נוכחות פה בנתיים שיהייה לכולכם לילה שקט ורגוע ואשמח להכיר יותר טוב את האנשים כאן

נ ס ת ר ת

New member
לילה טוב ורגוע לכולם ../images/Emo29.gif

לי דווקא יש זכרונות מימיי מלחמת המפרץ וזאת תקופה שאני זוכרת מצויין. הייתי כבת 14, ללא אבא בבית מאחר והוא היה איש קבע בזמן המלחמה, עוזרת לאימי לטפל בשני אחיי הקטנים וגם משגיחה עליה מאחר והיא היתה בחודשיי הריון מתקדם עם אחי השלישי. אני חושבת שרוב הזמן הייתי עסוקה בלדאוג לשלומם של כולם, הייתי הבת הבכורה ומאוד אחראית ודאגנית. אני זוכרת את החשש שהיה תוקף את כולם כשהחושך היה יורד ושעות הלילה הולכות וקרבות, החשש מפני עוד לילה בחדר האטום, ואני יכולה להרגיש את אותו חשש גם עכשיו למרות שהייתי מאוד רגועה עד לפני מספר שעות... אפילו סרבתי לבקשת אבי למדוד את המסיכה כי אינני מסוגלת להריח את הריח הכל כך ייחודי לה, זה מחזיר אותי מייד אחורה אל מלחמת המפרץ, אני מקווה שלא יהיה לי צורך בה שוב ... אני מאמינה ומקווה שהמלחמה תישאר בגבולות המפרץ הפרסי ולא תגיע אלינו ושהלחץ והחשש שבו אנחנו שרויים יתפוגג במהרה. אני כאן אם מישהו רוצה לשוחח...

דר איל

New member
ערב טוב לך

חשבתי שנעלמת לרגע והינה את פה אני בפעם הקודמת הייתי בחו"ל אז אין לי חוויות אבל אני די בלחץ לא מצב נעים בכלל

לילה טוב גם לך נסתרת...

טוב לראותך כאן...בקשר למלחמה אני מאד מקווה שהיא באמת לא תגיע לכאן... כרגע שום דבר לא ברור וידוע... בעוד שעתיים מקווה שנדע מה ייהיה... והלחץ אכן גדול...לי אישית אין עדיין לחץ גדול...כמו כולם... מקווה לטוב...לא מספיק שאני לא ממש ישן בלילות...עכשיו עוד יותר יש מתח באויר אין ספק כולנו אומרים אני לא מפחד...ולא מזיז לי אבל בתוכנו אנחנו כן מפחדים אין גיבורים במלחמה הזאת...ששוב מקווה שלא תגיע אלינו.אני נזכר אז במלחמת המיפרץ.הייתי תלמיד תיכון והכל בא ממש בהפתעה.גרתי בר"ג מאד קרוב לנפילת הטילים.זה היה מאד מלחיץ ומפחיד...בכלל הישיבה בחדר האטום הלחיצה אותי מאד.אני זוכר שמרוב מתח ולחץ הזרקתי לעצמי בטעות את הזריקת אנטרופין.כאב מאד אבל עבר תוך כמה דקות.ואיך האזעקה צפרה כל פעם ששוגרו טילים לכיוון ישראל. והיה שקט הרחובות ממש ריקים היו.יותר גרוע מיום כיפור.הגנבים חגגו במלחמה הזאת לחבר טוב שלי פרצו את הבית בזמן שהוא ומשפחתו היו במקלט.והייתה ממש תחושה של חוסר אונים מוחלט.כיום זה לא ככה כך אני מקווה לפחות.אנחנו יותר מוכנים ויש כמובן את המעצמה הגדולה בעולם שזו ארצות-הברית.שאמורה להגן עלינו בעזרת המערכות המתוחכמות שלה. בשיתוף המערכות שלנו.יש לנו צבא מספיק מיומן וחזק.ובכלל כל כוחות הביטחון כאלה.ושוב אני מקווה שמחר בבוקר נתעורר ליום רגיל.ללא שינוי מיוחד.וכך גם יהיה בהמשך הימים. אני כאן למי שרוצה לשוחח?לשתף במשהו?לכאוב?לצחוק? וכל דבר אחר... כאן אתכם כל הלילה...נעקוב ביחד אחרי הדיווחים...

שיהיה לך לילה נפלא יפיפייה...

תישני טוב...שיהיה לך כוחות מחר ליום חדש...שעדיין לא ידוע איך יתחיל... אנחנו כאן עוקבים בדריכות אחרי העדכונים...נקווה שיהיו טובים במהלך הלילה...וחסר לך שלא תראי נוכחות...

נ ס ת ר ת

New member
ואוו מקסיקני ../images/Emo9.gif

רק הכרנו וכבר אתה קורא לי יפיפיה ?
סתם סתםםםםם אני יודעת שהתכוונת אל עיניים מדהימות <באיזה צבע הן?> אבל מה דעתך לפחות להכין לי את אותו ספל קפה ? מה אתה אומר?

דר איל

New member
../images/Emo185.gifרגע רגע אני....

הכנתי לך קפה הוא השתמט בפעם הקודמת ככה בגידות כבר בהתחלה

נ ס ת ר ת

New member
מי בוגד ?? ../images/Emo2.gif

שלום לך ד"ר איל ותודה על הקפה
אני מקווה שאתה זוכר...2 סוכרזית וחלב וניל... ודרך אגב...האייקון ששמת בכותרת ההודעה הוא של שוקו !!! אתה מנסה לעבוד עליי ?
אני מאוד מבינה את הלחץ שאתה נתון בו, אולי יותר מהשאר כי אתה בעצם לא חווית את המלחמה הקודמת איתנו, ואולי בעצם מי שכבר חווה מפחד יותר ? בלבלתי את עצמי...

בוקר טוב לך חברי הטוב איל...

מה שלומנו היום???אתה בלחץ? כי אם כן אני יכול לדאוג בשנייה שהוא יעלם...רק תגיד...בשבילך הכל...

תרגע גבר...מקווה שיהיה בסדר

כולנו במתח זה טבעי ואין מה לעשות כל כך במיוחד במצבים כאלה... בעוד פחות משעתיים נוכל להיות אני מקווה יותר אופטימיים... אולי יחליטו לא לתקוף אולי ידחו את זה אי אפשר לדעת כרגע.נהייה חכמים יותר מאוחר.העיקר שתרגיע את האפרוחים.תעשה לעצמך כוס קפה טוב. תנשום עמוק ויהיה בסדר...

למעלה