שלום לכולם

tomifu

New member
העיקר שנהנים

ג'קי צ'אן אכן למד באופרה הסינית וגם נזרק ממנה עד כמה שידוע לי במהלך הלימודים, מעבר ללימודי משחק לומדים התלמידים גם אקרובטיקה מדהימה ואומנויות לחימה כאשר הדגש הוא על ביצוע הופעתי... ג'קי צ'אן משתמש בסגנונות קונג פו, לדעתי ווינג צ'ואן ואולי גם הונג גאר... הוא מתרגל זאת כמו כל אדם זעוסק באומנויות לחימה גם בזמנו החופשי אך מעולם לא התיימר להיות אמן לחימה או משהו כזה.. כל מה שהוא רוצה וגם עושה בהצלחה זה להיות שחקן- חמוד מצחיק קומי ומעופף.. מוכשר מאוד מבחינת ביצוע כוריאוגרפיית לחימה/ריקוד מסובכת למדי תוך שימוש בדברים רבים שנמצאים בסביבתו (דבר שנרכש לאחר לימוד כלי נשק רבים באומנויות לחימה). שוב הוא עושה זאת לטעמי בצורה טובה מאוד אז מה זה משנה מה הוא למד ואם זה אפקטיבי או לא (או לא!) העיקר שנהנים

נזרק ממנה? לא נראה לי.

נשמע כמו מין צ'יזבאט כזה, כמו האגדה שאלברט איינשטיין נכשל במתמטיקה בתיכון. הוא למד שם 10 שנים, אז מתי בדיוק זרקו אותו?

nitzano

New member
כשאמר :"נמאס אני עוזב "

הם התעצבנו והביאו מישהו שלמד את כל סוגי הקונג פו ועוד קצת ..... שדרש מג'קי לעוף משם ! הוא נבהל ולכן לא שם לב למדרגה ביציאה ומעד החוצה !וכך הוא נזרק (מעד החוצה )

ואני רק תוהה... ../images/Emo4.gif

אם אלה השאלות הנדונות לעומק בתדירות גבוהה כ"כ, איזו סיבה יש לבכירי המורים להיכנס לפורום ולקחת חלק פעיל בדיונים...

nitzano

New member
עוני השאלות .........

מה לעשות ?! לשאלות עמוקות וקשות לא היתה היענות .אז נשארו הוויכוחים על גט לי סרטים וצבעי חגורות ושלייקס ...... ולאמבאס

על מה אתה מדבר?

בוא נבהיר משהו: ראשית, הפורום הזה מהווה קהילה, על רוב יושביו. בין רוב האנשים פה יש קשר מעבר למרחב הוירטואלי, ומספיק לראות מפגשי פורום ולקרוא את הדינמיקה כאן בשביל להבין (ואני מבין שממקום מושבך קשה לך לראות את זה). כיוון שכך, וכיוון שלהרבה אנשים הפורום הזה הוא אמצעי (להכיר, לתקשר, להתחיל לעבוד ולהאמן יחד) ולא מטרה (לדון רק פה בכל דבר) יש פה הרבה דיונים שהם לא דיונים על אמנויות לחימה, ואין בזה שום דבר רע. שנית, כשפותחים דיון צריך לראות אם הוא קומוניקטיבי. אני לא יודע מה ציפית שיענו לך על השאלה בנוגע לטאי-ג'י, אבל באמנויות תנועה יש מקום שבו המילים נגמרות ואתה הלכת בדיוק על הקו הזה. אז כשהמילים נגמרות, לאן אתה רוצה שנלך? שלישית, אני חושב שיש לנו מספר קוי דיון: לפעמים אנחנו חוצים את גבול הדיון (איך לתת מכה, איך להגן) מתוך, לפי דעתי, הבנה מיושבת של מתאמנים עם קצת שנים שלדבר על נושאים כאלו זה סתמי, ואז אנחנו מגיעים לתחום המטא-דיון. זה דבר טוב, שלוקח זמן להתעמק בו ולהתחבר אליו. אני חושב שמורה שמחפש רק דיונים על איך להכות (ואני לא חושב שיש רבים כאלו) לא ימצא עצמו כאן ואין מה לעשות. עוד אנחנו מתעסקים בהיסטוריה של שיטות מסויימות - מה לעשות שיש לנו פה אנציקלופדיות מהלכות לנושאים האלו ואנשים עם ים של קישורים ששמחים לתת אותם - ואז אנשים פשוט הולכים וקוראים? יותר מזה זו גרפומניה. לבסוף יש לנו נושאים כמו הסגנון של ג'קי צ'אן, וזה בגלל שזה פורום פתוח, וצריך להתמודד עם זה. אם יש פה אנשים שגילם כפול ויותר מגילי שמצליחים להתמודד עם זה בכבוד, אז כנראה שזה לא האתגר של פעם בחיים, צריך רק לרצות. אם מישהו הוא איסטניס סוציאלי, גם ככה הוא לא ימצא את עצמו בפורום פתוח שבו הדברים שלו נתונים לביקורת. זהו, אני גמרתי לקשקש.

fa jing

New member
אוהד ידידי ( התאהבתי במילה הזו)

אני חשב שקצת הגזמת בתגובתך. ניצן לא כיוון לכך שלא התיחסו לשאלותיו ספציפית אלא הוא התייחס באופן כללי יותר לפורום בתור אחד שאכפת לו ממנו. אבל עדיין לא ניתן להתעלם משמץ האמת הקימים בדבריהם של סלבו וניצן.....ןלראיה ראה את השתנות הפורום מהעבר ועד להווה. הרבה מורים עזבו או רק מציצים כקוראים פאסיביים..... דרך אגב איפה גוטמן האפור? חומר למחשבה...

orii

New member
גוטמן הבין את הרמז וטס לברזיל

שם לא מקשקשים שם עושים... ואם לא אכפת לכם, אוסיף, שנראה לי מטופש לבוא בטענות מצד אחד או התנצלויות מהצד השני ל"פורום" (זה מזכיר לי טענות ל"מדינה"). כשמו כן הוא, אוסף של אנשים שכותבים במקום הזה. סך הכל, יש כאן "גרעין קשה" ששומר על גבולות נימוס שלא היו מביישים שום מוסד רציני ומאפשר דיונים מאוד רציניים מידי פעם. יש עוד קולות שמתעניים בכל מיני דברים שהם אולי לא "רציניים" מספיק לדעת חלק - אז מה? הדרך הנכונה לדעתי לשנות משהו היא אישית לנסות לסחוף את הקהילה בדיונים לכיוונים שמענינים את הכותב/ת.

התאהבת במילה, אבל באיזו כוונה?

אני לא מוצא שום דבר מוגזם בתגובה שלי. רשמתי את דעתי, וכל השאר בעין המתבונן. גוטמן בקרנבל בברזיל, מסתכל על ברזילאיות בלבוש מינימלי. חומר למחשבה... בחיי, חנן, לא נמאס לך להיות שופר לעקרונות הקיום? למה אנחנו לא יכולים פשוט להנות מקצת תקשורת בין בני אדם?

fa jing

New member
שופר אני????../images/Emo6.gif

הלוואי ואמא שלי היתה יודעת מה שאתה חושב עליי. היא היתה מאושרת..... בקשר לעניין עם השופר ...הרשה לי לצטט אותך:Truth is evasive דרך אגב....ברזיל.....ממממ....לבוש מינימלי...נשמע טוב. התאהבתי המילה במובן הכי חיובי שלה....ידידי מילה קצרה פשוטה ומביעה הרבה. אני יודע שנעשה בה שימוש רב שלא נכון ( שוב בעיני המתבונן..) אבל אצלי זה באופן חיובי. להתראות ידידי

כן, דלית, שוב מחקתי הודעה בלי לבקש

ממך אישור קודם. סליחה, זה לא יקרה שוב.

למה אתה עושה פרצופים?

זה רק אומר שצריך להכין מאמר ואז כל מי שישאל נפנה אותו למאמר ובא לציון גואל.

Connor MacLeod

New member
ולסיום - ביום שבת ...

ב-YES (אני חושב) מופיע הסרט "מכה ראשונה" (First strike) של ג'קי ... עזבו אומנות ושטויות - רק לראות ולהינות ...

למעלה