שלום לכולם

מוגי13

New member
שלום לכולם

בעיקר לך לי.. נכנסתי לכאן אחרי חודשים של התנתקות. מכיוון ואין מחשב בבית- בעבודה - חסמו אותנו! קראתי כמה דפים אחורה ולא הבנתי כלום. האם מישהו ו/או לי יכולים לארגן איזה קישורון לגבי מה קורה העונה האחרונה? ופייסי וגו'אי ביחד?? מה!! מה קורה עם אודרי?? אודה לתגובה מכם. המשך יום מקסים. אורית

../images/Emo58.gif מעליי!וכאן...../images/Emo105.gif

שלום! הנה קישור להמון קישורים מהעונה השישית! וכן,פייסי וג'ואי ביחד,לפזמן קצר..ואודרי השתכרה,התחרפנה,הלכה למוסד גמילה,וחזרה!
הנה קישור לקישורים!

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif סקר חדש ../images/Emo36.gif

מצטערת לנצל באכזריות שכזאת (
) אבל הקישור שטל שמה מלא בכל הספוילרים שפורסמו כאן.. פחות או יותר.. *רושמת לעצמי שצריך להוסיף את החדשים* אז אנשים... לכו תצביעו לסקר החדש!

Dawson girl

New member
גם אני!

אנשים, למה רק טל שרשרה בשרשור העונה?... לא אהבתם?... באסה.... טוב, אחלה סקר! אוף... עכשיו אני אצטרך לחכות לפרומואים אמו בנאדם רגיל ולא כחברת פורום דוסון הטוב בארץ... באסה! טוב, גמרתי עכשיו להדפיס עבודה בסוציו ואני משוטטת קצת לפני שאני הולכת לישון... בייי נמש

מרילנצח

New member
גמני הצבעתי... + נ"ש ../images/Emo32.gif עצבני..

ועכשיו אני חייבת לקטר: אז ככה מי שלא יודע עדיין אני הסבתא של הפורום... מה זה אומר? זה אומר שאני גדולה... ענקית.. סתם משבר יומולדת.. לפחות יש לי יחד עם ג'ימס אז זה מעודד.. בכל אופן זה לא קשור לזה זה קשור לעבודה שאני צריכה להגיש ביום רביעי.. זאת עבודה מתישה ונורא מסובכת שאני עושה עם עוד 3 חברות שלי כי חייבים לעשות בקבוצה.. בכל אופן היום ישבנו 5 שעות לעשות סיכום אניטגרטיבי שזה סיכום של 5 מאמרים ביחד שמדברים על אותו נושא וצריך לכנס את זה בכמה שפחות דפים.. בקיצור ישבנו שעות וכשסיימנו הלכנו הביתה ובאתי להדפיס ומה מתברר??? יש לי רק חצי ממה שסיכמנו , התקשרתי לשאר הבנות וזה לא נמצא אצלן, מה שאומר שהסיכום שלנו נישאר בספריה של המכללה ועשה את דרכו לזבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן זה השלב שאני הורגת מישהו על זה.. (את עצמי) וזה אומר שמחר כל הלילה זה מה שאני יעשה..כי מחר מסיימים ללמוד ב 5 ורק אחרי זה אפשר.......
שלי .. אל תעשו את זה לעצמכם!!! מור המדוכאת והמעוצבנת..

Dawson girl

New member
אויש...

אולי תתקשרי לספריה של האוניברסיטה ותבדקי אם הם מצאו את הדפים?... ואין לך סיכוי להשיג הארכה?... לילה טוב נמש

מרילנצח

New member
נמש יקירה..

הלוואי שהיה סיכוי אבל אני יודעת שאין לגבי הארכה פעם אחרונה ניצלתי כי ירד שלג... אני לא יודעת מה יקרה יום רביעי הזה... בטח כלום וזה מבאס!!! אבל תודה..

מוגי13

New member
וואו. תודה לכם..

וסליחה טל. אכן שכחתי לשים את סימן הספויילר. איזה פרק משודר בימים אלה? והאם יחזירו ש.ח של דוסון לערוץ 3? אורית

../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif../images/Emo105.gif

בארה"ב הפרק האחרון ששודר הוא 615.... ואני מקווה (בשביל ערוץ 3..) שיהיו שידורים חוזרים!!

אהההההההההההההה!../images/Emo58.gif../images/Emo105.gif

הם חולנים!!! באתר הרישמי!! הם..הם...שמים ספירה לאחור של ימים עד הפרק האחרון של הסדרה..
הם רוצים להרוג אותנו!!!!!!!!!! עוד 70 יום הפרק האחרון...לגמרי...*בוכה*

LillipooT

New member
כמה דברים.. ../images/Emo60.gif

1. הפרק הבא ישודר ב- 19 במרץ, בארה"ב. 2.
באמת הם רוצים להרוג אותנו!! חצופים!! *בוכה יחד עם טל*

למעלה