שלום לכולם..!

שלום לכולם..!

יש לי שאלה.. יותר נכון בעיה.. אבל אני לא בטוחה שזה המקום הנכון לשאול אותה בו.... אם יש לי בעיה רצינית עם המנהלת שלי, ואני צריכה עצה כדי לפתור אותה.. זה המקום? אם לא תגידו לי ואני אלך! LOL תודה מראש, me.

אני חושב שזה המקום... ../images/Emo16.gif

מקסימום לא תקבלי עזרה פה ותנסי מקום אחר, מה הבעיה?
ניר

אוקיי אז ככה...

אני כרגע בכיתה ט.. ואני ממש רוצה לעבור לכיתה המקבילה כי יש לי שם המון חברות וידידים ואני בקשר קרוב מאוד עם כולם ובכיתה שלי אני לא ממש סובלת את הילדים שם אז אני מתרחקת מהם כמה שיותר.. בגלל זה דיברתי עם הילדים מהכיתה שאני רוצה לעבור אליה והם מאוד רוצים שאני יעבור אליהם גם ואנחנו עושים הכל ביחד - אנחנו ביחד בהפסקות אחרי הלימודים לומדים למבחנים יוצאים בימי שישי והכל.. אז דיברתי עם היועצת והיא התחילה להגיד לי שאין אפשרות להעביר אותי לשם בגלל שהם כיתת רכזת ואסור שיהיו יותר מ39 ילדים.. אז התעצבנתי כי מותר להכניס עד 42 ילדים לכיתה אז הלכתי עם אימא שלי למנהלת.. המנהלת אמרה לי את אותו תירוץ עלוב בטענה שהם שומרים את המקום הזה למקרה שיהיה ילד עם בעיות משמעת ושבשביל מורה יש הרבה הבדל בין 40 לבין 41 ילד (כן מבחן אחד יותר יהרוג את המורה המסכנה! ורעש אני לא עושה ואין לי אפילו הרשמה אחת אז אין להם תירוץ..) ואז אמרתי טוב והפסקתי לנסות.. לפני שבועיים בערך העבירו לשם ילד מכיתה אחרת ואף אחד לא יודע אם זה בגלל בעיות משמעת או סתם כי הוא רצה ובגלל זה לא יכולתי ללכת לצרוח על המנהלת.. אחרי זה היה לנו יום במוזיאון וביקשתי להיות עם הכיתה שאני רוצה לעבור אליה אבל לא יכולתי בגלל תירוץ עלוב נוסף, אז פשוט הברזתי מאותו יום. עכשיו הטיול השנתי שלנו מתקרב ואני לא מוכנה לנסוע עם הכיתה שלי, הבעיה היא שאני יודעת מראש שהמנהלת שלי לא תסכים כי היא פשוט כלבה כמו ששמתם לב... אז חשבתי אולי יש לכם רעיון איך לגרום לה להסכים או משהו.... או רעיון כדי שיתנו לי לעבור אליהם.. כי אני ממש שונאת את הכיתה שלי וממש אוהבת את הכיתה הזאת.... תודה מראש, me...

תנסי שההורים שלך ידברו איתה../images/Emo16.gif

ואם זה לא עוזר, לנסות להעזר במשרד החינוך או משהו כזה. אני יודע שאצלי, בשנה שעברה- בתחילת השנה, ילד מהכיתה עבר לכיתה המקבילה כי היו לו שם יותר חברים. ככה שעושים כאלה דברים.
ניר

כן אני יודעת

שעושים כאלו דברים כי ילד שהיה בכיתה שלי עבר לכיתה שאני רוצה לעבור אליה קצת לםפני שביקשתי.. הקטע של המנהלת הוא שזאת "כיתה של רכזת ובגלל זה אסור שיהיו שם יותר מ39 תלמידים" ועכשיו יש שם 40... וההורים שלי כבר דיברו איתה וזה מה שהיא אמרה להם... יש לך אולי עוד רעיון מה אני יכולה לעשות עם זה? זה ממש לא פייר! ותודה על התגובה!

Moranus

New member
מזה הבית ספר הזה?

הוא לא מתחשב אני כשהייתי בכתה ח לא היה לי טוב בכיתה שלי ובסוף כיתה ח ביקשתי לעבור כיתה פניתי ליועצת והיא שאלה אותי למה? וסיפרתי לה והיא אמרה שאני יכתוב לה מכתב מפורט ושאני ישקול את זה טוב טוב לפני שאני עוברת והיא אמרה שאם יהיה מקום הם יעבירו אותי בחופש הגדול שבין ח לט היא התקשרה אליי ואמרה לי שאין בעיה ושהם העבירו אותי כיתה והכיתה שעברתי אליה היתה כיתה של רכזת אז אני ממש לא מבינה מה הבעיות שלהם בבית ספר שלך? איזה מן בית ספר לא מתחשב תראי דווקא תלמיד מופרע שרוצה לעבור כיתה אמורים פחות להתחשב בו למה שילך ויפריע לכיתה אחרת? איזה ראש מעוות יש להם...וגם בטיולים שביקשתי לעבור לכיתה אחרת בטיולים כשהייתי בכיתה ח נתנו לי להיות איתם בטיולים..

איזה כיף לך!!!

בעיקרון השנה כבר כימעט נגמרה ולא איכפת לי אני רק רוצה להיות איתם בטיול כי אם לא אני אצטרך להבריז גם אליו והוא אחד מהדברים שאני הכי רוצה ללכ אליהם כי הולך להיות ממש כיף ואנחנו גם נוסעים לצפון וחברה שלי גרה קרוב לשם פעם והיא אמרה לי שממש מדהים שם... ואני מ-מ-ש לא רוצה לפספס את הטיול הזה..
ובעיקרון זה רק חלק מהדברים שלא נותנים לנו לעשות בבצפר הזה... אה ואת הילד ההוא אני לא יודעת אם העבירו בגלל בעיות משמעת (כאילו שהוא היה מופרע מדי ואז העבירו אותו כיתה כדי להפריד אותו מהחברים שלו כי ככה אולי הוא ירגע קצת) או שהעבירו אותו כי הוא ביקש... בעיקרון יותר נראה לי שהוא ביקש כי מאז שהוא עבר אמרו לי שהוא לא דיבר אפילו פעם 1 בשיעור... אז זה מוזר לי... :S

BLecker

New member
איזה כלבה...

אצלינו הרכז סידר שכל החכמים של השכבה יהיו אצלו בכיתה(אני עכשיו ב-י') אצליונ פשוט כל הערסים המפגרים (או לפחות רובם) מרוכזים בי'9/10 וככה חסכו לשאר השיכבה את הכאב ראש הזה...

Moranus

New member
עכשיו...

בשכבה שלנו (בתיכון שלי) המופרעים מפוזרים כך: בכל כיתה יש מופרע או 2 ובכיתה שלי כולםםםםםם מופרעים חחח מתרגלים לזה

אני מקווה שאני עוזרת לך.....

זה מותר לעבור כיתה אם יש לך שם יותר חברים אני יודעת בגלל שגם אני עברתי לכיתה אחרת בגלל ששם יש לי יותר חברים. בקיצר המנהלת שלך כלבה... תנסי ללכת עם ההורים שלך ואם זה לא יעזור תפני למקורות שיותר ישפיעו על המנהלת כי היא נתנה לך ממש תרוצים עלובים... אז

תודה!!

אבל כמו שכתבתי כבר ניסיתי ללכת עם ההורים שלי ואני יודעת שאלו תירוצים עלובים הבעיה היא שאני כבר לא יודעת למי לפנות כי בעיקרון אני יודעת שיש לי מקום בכיתה הזאת וכשביקשתי להיות איתם במוזיאון המחנכת שלהם אמרה לי שהיא תיקח אותי איתם ברצון! היא מכירה אותי טוב והיא יודעת שאני לא עושה בעיות... יש לכם מושג אולי מי נמצא מעל למנהלת? מרכז פדגוגי יכול לעזור?

למעלה