אוקיי אז ככה...
אני כרגע בכיתה ט.. ואני ממש רוצה לעבור לכיתה המקבילה כי יש לי שם המון חברות וידידים ואני בקשר קרוב מאוד עם כולם ובכיתה שלי אני לא ממש סובלת את הילדים שם אז אני מתרחקת מהם כמה שיותר.. בגלל זה דיברתי עם הילדים מהכיתה שאני רוצה לעבור אליה והם מאוד רוצים שאני יעבור אליהם גם ואנחנו עושים הכל ביחד - אנחנו ביחד בהפסקות אחרי הלימודים לומדים למבחנים יוצאים בימי שישי והכל.. אז דיברתי עם היועצת והיא התחילה להגיד לי שאין אפשרות להעביר אותי לשם בגלל שהם כיתת רכזת ואסור שיהיו יותר מ39 ילדים.. אז התעצבנתי כי מותר להכניס עד 42 ילדים לכיתה אז הלכתי עם אימא שלי למנהלת.. המנהלת אמרה לי את אותו תירוץ עלוב בטענה שהם שומרים את המקום הזה למקרה שיהיה ילד עם בעיות משמעת ושבשביל מורה יש הרבה הבדל בין 40 לבין 41 ילד (כן מבחן אחד יותר יהרוג את המורה המסכנה! ורעש אני לא עושה ואין לי אפילו הרשמה אחת אז אין להם תירוץ..) ואז אמרתי טוב והפסקתי לנסות.. לפני שבועיים בערך העבירו לשם ילד מכיתה אחרת ואף אחד לא יודע אם זה בגלל בעיות משמעת או סתם כי הוא רצה ובגלל זה לא יכולתי ללכת לצרוח על המנהלת.. אחרי זה היה לנו יום במוזיאון וביקשתי להיות עם הכיתה שאני רוצה לעבור אליה אבל לא יכולתי בגלל תירוץ עלוב נוסף, אז פשוט הברזתי מאותו יום. עכשיו הטיול השנתי שלנו מתקרב ואני לא מוכנה לנסוע עם הכיתה שלי, הבעיה היא שאני יודעת מראש שהמנהלת שלי לא תסכים כי היא פשוט כלבה כמו ששמתם לב... אז חשבתי אולי יש לכם רעיון איך לגרום לה להסכים או משהו.... או רעיון כדי שיתנו לי לעבור אליהם.. כי אני ממש שונאת את הכיתה שלי וממש אוהבת את הכיתה הזאת.... תודה מראש, me...