rama69 היי
תודה ! רציתי לספר לך משהו נחמד לגבי יכולת הריפוי שלי והדרך ללימוד רייקי: ובכן, ראשית כל, תמיד עבדתי על עצמי ביכולות אלו. בעבר, כשהייתי "חוטפת" איזה כאב ראש, החלטתי כי תפוח-עץ, יהווה את התרופה לכאב הראש שלי ואכן, אכלתי תפוח והכאב חלף. אני ממש לא בקטע של תרופות רק אם ממש, אבל ממש נופלת למשכב עם חום גבוה, אני לוקחת איזה אקמול - וזהו. פעם אחת, שכנתי עברה דירה ובאותו יום של ההעברה, היה לה חום גבוה. הזמנתי אותי אלי לכוס תה ושיחה וכעבור שעה, חומה ירד והיא הרגישה טוב. לגביי, ברור לי כי ההחלטה לאכול את התפוח וזה ישפיע על כאב הראש שלי, למעשה, אני בעצמי ריפאתי את כאב הראש שלי והשתמשתי באמצעי חיצוני (תפוח) בכדי לשלוט במה שקורה בגופי. ולגבי שכנתי, השיחה עימי עזרה לה מאוד שכן באותה שיחה היא שיחררה המון, המון פסולת נפשית ואני חושבת שחום זה קשור לכעס עצור. (מלבד זה שחום זה תופעה טבעית של הגוף בלוחמה ב"פולשים" החיידקיים או הוירוסיים, החום הינו שפת הגוף הבלתי מדוברת, למצב נפשי.) גם תינוקות אשר לוקים במחלות המלוות בחום, זה כעס עצור של הנשמה - התיסכול של הנשמה במוגבלות הביטויי אצל התינוק הרך, מעצם היותו תינוק). פעם הייתי עם בעלי אצל רב כלשהו, בהמלצה של מישהו, ואותו רב אשר לא מכיר אותי ולא הכיר אותי ולא ראה אותי מעולם, אמר לי שיש לי יכולת ריפוי - שאני יכולה לעמוד סתם כך ליד מישהו ולרפא אותו ואפילו אני לא אדע ואותו מישהו לא ידע כי קיבל ממני זאת. דבריו של אותו רב, חיזקו את בטחוני ביכולתי זאת וחידדו את רצוני בעשיה זו. אני זוכרת כי בלילות, כשהייתי שוכבת במיטתי, עוד בטרם נרדמתי, הייתי מסתכלת על ידיי ורואה כי מקצות האצבעות יוצא פס כזה שקוף, אנרגיה כלשהי. ואז, לאחר דבריו של אותו רב, החלטתי כי אני עושה משהו. לא ידעתי מה אני רוצה לעשות עם יכולתי זאת. חשבתי ללמוד ביו- אנרגיה. הגעתי לרפי רוזן והתחלתי ללמוד אצלו אך כעבור 3 שיעורים, ברחתי ממנו משום שלפי דעתו, האנשים יפסיקו להוליד צאצאים ( אגב, באותה תקופה "עבדתי" על הריון ) ואפילו אותו רפי, אמר לי כי לא אכנס להריון וכו'... "ממש לא נכנסתי" , רק יצאו לי תאומים מאותו הריון שהייתי אמורה לא להיכנס. גיחי, גיחי. ושוב נכנסתי למקום של חיפוש, של מה ללמוד בכדי שאוכל לנצל יכולות אלו שלי והגעתי ללמוד רייקי. הרייקי זו מתנה נפלאה שקיבלתי ואני מודה כל יום על כך. אה, עוד משהו נחמד שנזכרתי עכשיו, שקרה לי עוד לפני שלמדתי רייקי: כשהייתי מצטננת (לעיתים נדירות) והאף היה נסתם לי בלילה, הייתי חושבת איך המקום נפתח והייתי שומעת פק והאף היה נפתח. אפילו לא נגעתי באף אלא רק חשבתי. שוב, זה מוביל לרעיון של בחירה. כשאנו בוחרים משהו, אנו שולטים בו באופן מוחלט. אמנם דיברתי על מקרים קלים כמו כאב ראש וסתימת אף אך אני חושבת כי גם מקרים קשים, יכולים להיות ברי שליטה. זהו, היו לי כמה רגעים של השתפכות אז אם נהניתם לקרוא - אז יופי !