שלום לכולם..

roya9

New member
שלום לכולם..

קוראים לי רועי אני לא כל כך מאמין בכישוף אבל תמיד עניין אותי כל מה שקשור במאגיה שחורה.. (אני לא בטוח אם אני מאמין בזה.. אבל הנושא תמיד מאוד סקרן אותי..) אני די צריך תמנות של מה שנקרא כישוף.. (סמלים של כישוף תמנות מסרטים או כל דבר שקשור בכשפים ומאגיה..) אני צריך את זה די דחוף.. תודה מראש לכל מי שיענה / ישלח.. רויה.. נ.ב. התחלתי להתעניין בכישוף אחרי שראיתי את הסרט- "the craft" סרט מאוד מומלץ!..

Gum Cigarettes

New member
סרט לא מציאותי..

ומוצגים בו דברים לא נכונים בטירוף. אותי הוא סתם עיצבן.

Gum Cigarettes

New member
סרט לא מציאותי..

ומוצגים בו דברים לא נכונים בטירוף. אותי הוא סתם עיצבן.

roya9

New member
איזה דברים שם לא נכונים?

חוץ מזה זה סרט הכישוף היחידי שקיים...

shineing moon

New member
לא זה לא../images/Emo70.gif

אין לי מושג על איזה סרט אתם מדברים אבל יש המון סרטים על כישוף נכונים יותר ונכונים פחות (הרוב נכונים פחות
) חוץ מזה אם אומרים לך שזה לא נכון כנראה יודעים תנסה לקרוא כמה מאמרים אולי ואז תבין בעצמך מה נכון ומה לא

dopey_wizard

New member
או שפשוט שיעזוב את הנושא עכשיו

וימשיך בחייו ללא כישוף ובכך ימנע מחברי הפורום טרחה וכוח מחשבה שבכול זאת לא ישנו משהו לדעתי.. אני חושב שזה שיגעון חולף.. אצלך (הכוונה למי ששאל תשאלה כמובן..)

roya9

New member
שלום לך דייוויד היקר!..

אני מאוד הודה לך אם לא תדון במה שאני אחליט או לא אחליט לעשות.. אני עוד לא מת .. ולכן הדיון של מה כדי לעשות די לא במקום.. והסיבות מובנות.. אם לא הייתי רואה זאת כחשוב לא הייתי שולח את זה נכון?!? אתה בכלל לא עזרת לי אז איך אתה בכלל מדבר על טרחה וכח.. כמו שציינתי אני לא מאמין בכישוף ולכן זה לא שיגעון חולף (להבא תיקרא את ההודעה המקורית לפני שאתה מגיב..) כל מה שביקשתי זה שמות של סרטים או תמונות..

dopey_wizard

New member
השם הוא דוד...

תשמע... לדעתי האישית.. אתה תפסיק להתעסק בזה עוד כחודשיים.. כחה זה נראה לי.. למה? כי ראיתי מקרים כאלה.. אולי אני טועה.. בסדר.. אתה לא מאמין בזה נכון... אני לא חושב שאתה ממש יודע מה זה.. כי דבר ראשון.. מה יעזרו לך תמונות.. תקרא ספרים ומאמרים... ודבר שני.. עם אתה מבקש תמונות.. תן נושא יותר ספציפי... לא עזרתי לך כי לא ראיתי סיבה לעזור לך.. אני לא מנסה לעצבן אותך, אני מנסה להסביר לך משהו.. אולי אני טועה.. ואתה תהיה מאג ותתעסק בזה כול החיים שלך... אבל לפי מה שאני ראיתי. מקרים כאלה נגמרים בכך שהבן אדם (אתה) מאבד עניין ועוזב את הנושא...

jbu

New member
לפי מה שאני היבנתי

לפי מה שאני היבנתי הוא סתם רוצא תמונות לא יותר (תקן אותי אם אני טועה) יש אנשים שאוספים תמונות על כול מיניי דברים.

roya9

New member
עכשיו להבהרה..

אני כבר הרבה שנים גולש.. ומשהתחלתי אני קורא מאמרים על מאגיה שחורה.. לא ניסית ואני לא מתכוון לנסות (התחלתי להתעניין אחרי משהו שקרה לאמי..).. זה תמיד עניין אותי בכלל כל הרעיון של אולי להיות בעל "סגולות" בהווה ולאחר המוות להיות "משועבד".. ביקשתי תמונות של סמלים.. אני אוהב לראות סרטים שעוסקים בנושא .. (אולי כי אני בן אדם של הוכחות ואולי כי היה לי יותר פשוט לדמיין אחר כך..). אני לא בטוח אבל לפי המהירות שבה אתם מסיקים מסקנות לגבי מי אני ומה שאני רוצה אני מתחיל לחשוב שבאמת קיימות יכולות טלקינטיות (למרות ששגיתם בכל הפעמים).. אם מישהו מכיר סרטים אני אודה לו אם הוא יגיד לי את שמותיהם.. נ.ב. אני כן נהנה בשעות הפנאי לעצום עיינים ולדמיין כדורי אנרגיה וכו´ אבל סרטים רואים בעיינים פקוחות לרווחה..

black buttercup

New member
פיפל...נא להרגע...

אני לא חושבת שהפורום הזה הוא מקום לזה, להפצת תמונות. וישנם סרטים רבים מאוד שעוסקים בכישוף, רובם שטותיים ושיקריים. אם אתה באמת רוצה תמונות כדאי שתחפש אתרים שעוסקים בעיניין, שם יהיה מידע כל הנושא. ואנשים, בבקשה. אל תציקו לו...הוא לא מבין בזה..אז ההגדרות שלו לעיניין אולי שגויות. במקום לתקוף אותו תתמכו בו ותסבירו לו את הטעויות שלו. יקירי, תרגיש חופשי לשאול מה שאתה רוצה או לעיין במאמרים כאן. אני מקווה שתמצא את עצמך בתחום המאגיה. אחרי הכל, כולנו התחלנו מסתם התעניינות שיטחית והלכה והתפתחה. ראיתי בחיי הרבה סרטים על כישוף...אבל בגלל שאני אף פעם לא זוכרת שמות אני לא יכולה לרשום שמות. אבל הינה דוגמא שכולם מכירים "פרוייקט המכשפה מבייילר" או איך שלא כותבים את זה... אומנם אין שם כשפים אבל זה קשור. יש גם סרט אחר...נראה לי קוראים לו "הכישוף" שהוא על ילדה שמגיעה לבצפר חדש ומתחברת עם 3 אווטסיינרות שעוסקות בכישוף והן מכניסות אותה למעגל המכשפות שלהן ואז יש שם מאבק כוחות בין הטוב לרע...בלה בלה בלה.. סרט לא מדוייק בפרטיו אבל חביב לדעתי...

jbu

New member
אני לא תוקף אף אחד

אני לא תוקף אף אחד פשוט שאלתי אותו אם הוא סתם מתעניין כאילו בתור איזו זהו תחביב (כמו אנשים שאוספים תמונות של חייזרים אבל לא מאמנים בהם) או שהוא מחפש הוכחות או משהוא... אני אישית התחלתי לעסוק בזה משום שאני אדם השואף לשלמות, גם אם אי אפשר להגיעה לזה לדעתי רק השיאפה עצמה היא תכונה עילאית. נ.ב זה אמונתי אם תעירו לי על זה רוב הסיכוים שאני לא יתייחס אבל אתם מוזמנים.

deni

New member
זאת האמונה..

שלך אם אתה מאמין כך אז בסדר אני לא חושב שצריך להגיד שהאמונה שלך לא נכונה! אולי לאילו שיגידו אז בשבילם זה לא נכון אך אם אתה מאמין כך אז זה בסדר!

על הסרט "כישוף"

וכן הבקורת הזו מופנית כלפי הסדרה "מכושפות" באותה מידה. הסרטים והסדרות הללו הם הוליוודיים. הם נועדו להלהיב ולגרום לאנשים לצפות בהם יותר ולכן הם מערבבים מציאות בדמיון. ישנם כמה מוטיבים אשר לקוחים היישר מן הספרות המאגית והפגנית בעולם, אך התהליכים (כגון סערת הברקים כאשר מזמנים את האל מנון, הוא Mannan Mac Lir של הקלטים) הם דמיוניים לחלוטין. לא, זה לא עובד ככה. בקשר לתמונות וסמלים. אתה יכול לחפש בגוגל תחת "Movies and Magic", אתה יכול להכנס לאתר של שר הטבעות www.lordoftherings.com ולהוריד משם תמונות מדהימות, אתה יכול גם לחפש במנוע החיפוש של avatarsearch.com תחת הנושא של magical art. אני בטוח שתמצא הרבה.

jbu

New member
אני לא אוהב את הסידרה הזואות

אפילו לפני שהתחלתי ללמוד כישוף הכול נראה לי בידיוני למדי, עדיף כבר סברינה למרות שהסידרה לא מצחיקה בגרוש.

למעלה