שלום לכולם

שלום לכולם

שלום,אני חדש בפורום,אבל חלקכם מכירים אותי מ"הלל". הספקתי קצת להציץ בפורום, אבל לא יותר מידי. אני מקווה שתקבלו אותי בברכה

ראשונה, ראשונה!!

מה שלומך???? יופי לראות אותך אקטיבי. עוד מעט תקבל עוגת גבינה
אלוהימית.

avidadon

New member
היי שלום לך ../images/Emo13.gif

עכשיו אני שובר את הראש למי מה.ל.ל הניק הזה יכול להתאים..

avidadon

אני לא מצליח לשלוח לך בחזרה,לכן שני דברים:א אני אשמח אם תשסביר לי איך שולחים בחזרה. ב בקשר לשאלתך,גם אני הייתי שבוע שעבר, אבל בגלל שיש כל כך הרבה אבי אני קצת מבולבל. אני נדב,לבשתי אם אני לא טועה,גופיה שחורה צמודה,ומעליה חולצה "מגניבה" שכולם "נדלקו" עליה.

avidadon

New member
הסכת ושמע ידידי

שלשה אפשרויות: 1.כשאתה פותח את המסר, יש לך למטה כפתור "תגובה", אתה לוחץ עליו וכותב ואז לוחץ על "שלח". 2. כשאתה קורא הודעות בפורום מופיע למטה כפתור "שלח מסר" שבאמצעותו אתה שולח מסרים לכותב ההודעה. 3. אתה יכול להכנס לכרטיס האישי של כל אחד מהמשתתפים בפורום ע"י לחיצה על שמו, שם בכרטיס בצד ימין יש לך גם כפתור "שלח מסר".. שאלות, קושיות ותמיהות יתקבלו בשמחה! אה, ואני זוכר את השם שלך אבל לא ממש זוכר מי אתה..

גל נעים

New member
העוגה הגיעה!---->מזל"ט על הכניסה!.

שלום לך, להלן תפריט הבית המוצע לחדשים:<מאת גל> עוגת גבינה עם פירורי שוקולד על מצע שוקולד חם מותך+
מהביל.. <העוגה חלבית>

ראשונה, ראשונה!!

מה שלומך???? יופי לראות אותך אקטיבי. עוד מעט תקבל עוגת גבינה
אלוהימית.

שאלה לי אליכם

מכיוון שאני חדש,ומכיוון שאני לא שוהה הרבה בחברת אינטרנט, האם יש איזהשהם פרטים שאתם יכולים לעדכן אותי?

גל נעים

New member
פרטים רבותי-הבחור רוצה פרטים../images/Emo124.gif

תראה: יש עוגות, יש סקס, יש סודות, יש תורה, יש כדורגל, יש חבר´ה יש מסיבות יש סיבות למסיבות יש התפלספות אין סופית (מי כמוני "סופג" את זה על בשרו) יש האשמות הדדיות יש התנצחויות ופולמוסים יש מחבת"ים יש טרולים יש חיים אחר המוות....[סתאאאאאאאאאם-איך עבדתי עליך יא אללה!!!
] ויש כל מה שמפלגה טובה צריכה בשביל להכנס לכנסת... <שחיתויות כבר אמרנו?>

למעלה