שלום לכולם
מזה כמה ימים לא ביקרתי באתר וזאת משום שהייתי בחופשה בים המלח (אם זה מעניין את מישהו)
ובכן, אתם חושבים שהיקום קפא על שמריו בעבורי באותם ימים שהייתי בחופשה? לא ולא! חוץ מזה שהתמכרתי להנאות הגוף בציפה בבריכת מים מלוחים חמים ואכילה לא מבוקרת ובילוי בערב, נשמרה פינה אחת קטנה שהינה גדולה. זאת פינה רוחנית ואחדות עם היקום, אחדות עם העבר והווה. ומה קרה? הסיפור הוא כזה: נסענו עם זוג חברים אשר בילינו איתם כל הימים. כל יום נסענו לטייל בקניון כזה ואחר (גם בארד) ואני כל הזמן אמרתי כי האבנים מצפים לביקור שלי ואני רוצה לבקרם. דהיינו, אני רוצה לטייל בטבע ולא באיזשהו קניון או מדרחוב מרוצף. וביום האחרון לשהותנו בים המלח, התרצו הנוכחים והלכנו לטייל על אחד התלים הארוכים והצרים אשר חוצים את ים המלח, לכיוון ירדן. (כיום, ים המלח מאוד נמוך וחוצים אותו הרבה תלים של חול מוגבה אשר יוצרים בריכות לאידוי המים ויצירת המלח). בעודי הולכת ומתבוננת באבנים אשר מצידי התל שנמצאים בתוך המים, תפס את תשומת ליבי אבן אחת מסויימת אשר זיהיתי כי יש בה מאובן. המאובן היה בצורה של ספירלה. מיד "דגתי" אבן זו מהמים והראתי אותה לחבריי ולבעלי כשבעלי אומר לי פתאום כי המאובן מאוד דומה לקעקוע שלי. יש לי קעקוע של סימן של רייקי (אחד הסימנים) - אגב, אני מטפלת ברייקי. ולמאובן היה רק חסר קו בצורה של האות ו´ , מלבד זה, הספירלה היתה בדיוק זהה לספירלה שבקעקוע שלי. מיד חשתי כי העולם/היקום/אלוהים (לא משנה איך מכנים זאת), שלח לי מתנה. ובמחשבה נוספת, חשתי כי אני המתנה של אותה האבן. ולהזכירכם כי קודם לכן חשתי כי האבנים מחכות לי, מצפות לי. בתחושה אינטיאוטיבית, חשתי כי אמצא את האבן. אגב, זו לא הפעם הראשונה שקיבלתי "קריאה" מאבן שיש בה מאובנים. בעבר הייתי בטאבה, בבית מלון, והתעוררתי בשעה 7 בבוקר וחשתי משיכה עזה לכיוון חוף הים והלכתי לכיוון החוף - וכאילו מישהו הינחה אותי למקום המדוייק, מבלי לחפש, פשוט הגעתי למקום בו נחה לה האבן והרמתיה. תיראו איזה מתנות אלוהים שולח למי שמקבל את הבריאה ומחובר אליה. ואגב נוסף, "משיכות" כאלו אינן מוגבלות אצלי רק לאבנים אלא גם לעולם הצומח, לעולם החי ולבני האדם. ופה בדיוק הרגע הנכון לומר: תודה אלוהים, תודה אלוהים, תודה אלוהים! תודו לאל בכל רגע ורגע ומתנותיו יגיעו בזרם בלתי פוסק. עובדה - וכאן לא אילנה דיין
שיהיה לכולם הרבה מתנות
מזה כמה ימים לא ביקרתי באתר וזאת משום שהייתי בחופשה בים המלח (אם זה מעניין את מישהו)