שלום לכולם

חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

מטפורית שוטרית ... מטפורית שוטרית ... מה קרה אתמול בלילה לא נתת לי להיות מטפורית עכשיו גם אי אפשר ? <דמעה לובשת קסדה מוכנה למהלומת השוטרית>

הזהר באומרך אתמול בלילה...

אני רואה כבר איזה בלאגן זה עלול לעורר.... אל תשכח שיש דברים שנשארים למרות הכל, בניהם היעכנעיות... ולא יעזור כל החזירים שיאכלו, וכל הטלויזיות שיקנו בשבת ואפילו לא בעילות הנידה... ישנם דברים שנטבעים חזק חזק.... מה, מי, למה, איך, מתי, איך היה, כמה זמן כבר, מי התחיל, איך לא ידענו.??. <חוצמזה שאתמול הייתי עיפה וסתם לא בא לי...>

ואללה לא חשבתי ככה

אכן אכן חלון מול זה דבר חזק ובאותו חלון של פורום בכלל ... טוב לוקח לצומת לב .... אז רגע עכשיו יש מצב למטפורה ? <דמעה שולחת יונה לבדוק>

היונה הגיע בשלום....

אתה לא צריך אותה חזרה, נכון? כי דוקא נורא בא לי איזה פולקע...

את מכירה אותי אהמ קצת ...

אני תמיד אוהב לנסות דברים חדשים ... אנילא יודע כמה פולקע יש ליונה הזו אבל אם זה טעים תשלחי את השני ...
ואם זה לא מספיק יש לי גם חתול אבל זה רק אם את ממש רעבה ... <דמעה חושבת שאולי הגיע הזמן לארגן לעצמה קצת אוכל>

../images/Emo108.gif? ../images/Emo107.gif? ../images/Emo60.gif?

או אולי:
?
?
?
? מה שלא יהיה, שיהיה בתאבון... דרך אגב, היונה נהדרת אני אוכלת אותה עכשיו בצורת פסטרמה...

שוטרית יצירתית מאוד ...

איזה דרך יפה :) מעושנת עם דבש וחרדל או בצורה פשוטה ונקייה ... דרך אגב מה שלוךם הכלב ? עדיין חי ? :*) איך ישנת ? <דמעה שבעה אכלה חומוס וחלה מתוקה ומקנחת בתפוח >

הכי פשוטה שיש..

אני ושיבס (הכלב) חלקנו פיתה עם חומוס ופסטרמה, שנינו יצאנו שבעים ומרוצים... וקינחנו בתחרות גרעפסים... (הוא אלוף...) ואגב מעושנת, עשית לי חשק לסיגריה... ישנתי בסדר ביחס לנסיבות... (אני ישנה הכי טוב במיטה שלי, או אחרי...) ואתמול לא היה לי לא את זה ולא את ההוא... אבל חלמתי שאני באיזה מקום (טיול נראה לי) ואני רואה דב פנדה יפה כזה, ואני מנסה לצלפם אותו אבל הוא כל הזמן בורח, ואז מישהי באה אלי עם הדוב ביד שלה, ואומרת לי "תראי מה הבאתי לך?" ופתאום זה הפך להיות מן דובי כזה... ואח"כ זה בכלל הפך להיות ילד גווטאמלי... ואני לא רוצה להתחיל לחשוב בכלל מה החלום הזה אומר...

חחח סיגריה אחת בלבד ?

אכן אכן אני מבין אותך גם לי זה עשה חשק ומימשתי אותו בצורה הכי ברורה עישנתי אחת
טוב כבר דיסקסנו על ההוא. לי לא היו בעיות מסוגאלו רק את הטרדה הקטנה מאתמול .... (גם ישנתי במיטה וגם וכו) איזה חלום ואו :*) באמת חלום ממש מגוון ויצירתי ! ועוד דוב פנדה ? הם מקסימים ! (עד גבול מסויים כן אם הם יושבים עליך ... שום דבר לא מקסים אם הוא שוקל שלוש מאות קילו ...) וילד גוואטמלי ??? פשי מרשים... אז עכשיו זחוחה היטב ? < דמעה שוקדת על התפוח >

לילית3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifברוך הבא. ותזהר, זו

התמכרות שאין ממנה דרך חזרה. לא האמנתי עד שנפלתי בסם זה חזק... וואלה אי אפשר לצאת מפה. וכמה שלא ניסיתי.. (באמת שלא ניסיתי..)

למעלה