שלום לכולם

שלום לכולם

מזה ימים אחדים שנתוודעתי לפורום זה ואני צופה בו בפסיביות אובססיבית, חברה, נכנסתם לי לורידים! בשעות הספורות שצפיתי בכם הספקתי לדמוע לחייך ואף לגעות בצחוק למבוכתי הרבה (אינטרנט קפה). לפני פחות משנה נטשתי סופית את הדת. היתה זו ללא ספק השנה הקשה בחיי,חטפתי בכל החזיתות, מבחינה כלכלית נפלתי מאיגרא רמה לבירא עמיקתא, חוויתי אהבה ניכזבת שהיתה טוטאלית פוצעת ושותתת דם,דם הנפש, דם התמצית. ונחתתי בת"א ללא שום קרוב או מודע כדי להתחיל את חיי מחדש, מאפס. אני מרגיש כתינוק שלומד ללכת,שהולך נופל וקם ושוב הולך ושוב נופל ומה שמחזיק אותו זה הביטחון שיום אחד הוא יעמוד יציב על רגליו יישיר מבט ניכחו וירוץ בביטחה אל הזרועות המושטות של נפש קרובה ואוהבת שתחבק אותו בחום ובאהבה. יש המון אנשים טובים באמצע הדרך שאילולא הם הייתי מזמן נופל למרה שחורה וחידלון, אנשים שלימדו אותי שהנפילה היא חלק בלתי נפרד מן המסע קדימה ושאהבה היא לא רק דרך גבר באשה. זו פעם ראשונה שלי בכלל בתור גולש אינטרנט ואני מקוה להיות פעיל. אוהב אתכם, יש בי אהבה והיא תנצח. אם יש לך לחם צר ומים לחץ-תאכל לבד (מנסיון). וחכמת המסכן בזויה (בעל אלף הנשים בסיפרו) ובזוי גם כלי זינו (מדרש פליאה,שם).

../images/Emo24.gif

הייה בטוח שהגעת למקום הנכון, כאן תמצא אהבה שאינה תלויה בדבר. ודע כי גם אם תמשיך ליפול אנחנו כאן בשביל לעזור לך לקום... ברוך הבא לשורותינו...

כבר אמרתי לכם אני ע"ש שלי לא נכנס

במקום הזה (אלנבי 30) בכל מקרה ועניין שבת שלום ותתקשרו אם בא לכם אני אבדץ התותח. והמגלומן והמטורף והכל יצא לי עכשיו מכלל שליטה, סליחה ובי. אגב, תקבלו את המבולבל בזרועות פתוחות כי לנו ומשלנו הוא.

סיטרא

New member
אוי ישראל ישראל !

הדרדרת לדיוטא תחתונה. ובכל אופן משלנו אתה. תהיה חזק, אוהבים אותך, אני עברתי דברים יותר מוזרים. שי

ברוריה2

New member
בקרוב!!../images/Emo124.gif

תחרות מי עבר דברים מוזרים ביותר. קדימה רבותיי, הכינו את מוזרויותיכם/ן ונערוך את "מירוץ מאה השנים של החוויה המוזרה ביותר". >ברוריה הולכת לחפש את הבוידם עם השלדים
<

ברוריה2

New member
בקרוב. ובאשר לשלדים בבוידם-

אז במשפחה מרובת כמו שלנו היה צורך לפנות את המדפים והמגרות התחתונות לילדים הקטנים ככה שלגדולים נשארו רק הבוידמים. >לאחרונה אפילו שכרנו מחסנאי 2/3 משרה כדי לתחזק את כל הניפוקים והכניסות של מלאי השלדים<

ברוריה2

New member
../images/Emo24.gif נו, די. ישראל זה הולך

ומחמיר. הייתי מתקשרת למדוד לך חום ולחץ דם אבל אין לי בכלל קול....

גל נעים

New member
ידידי היקר,בשביל זה אנחנו כאן.

דע לך שבאמת כמו שאמרה קודמתי שתחי´ הרבנית יורה דיעה שליט"א, הגעת למקום שהוא רצוף אהבה (גם מבנות ירושלים שיח´) ובאמת שהחברים כאן פשוט אוחזים זה בזה (בלי טלית) וסועדים זה את זה (בוא לטיש), ואם להיות רציני-תקרא הודעות שלי מלפני שנה שקראתי לעצמי "אמנון היימן", ותבין מה הפורום הזה, איזה אנשים כבירים כותבים כאן, איזו רמה אנושית של בני אדם אכפתיים אחד אחד. באמת אהבה שאינה תלויה בדבר!.

|חיבוק | אהלן אחי. זה השער מבית ה´

מבולבולבלים יבואו בו.. ברוכים הבאים !!!!!!!!! המון חיבוקים.. ואם דיברת על על החכמה המסכן ובעל אלף הנשים אז טוב ילד חכם ומסכן ממלך זקן וכסיל אשר לא ידע ל... עוד !!! welcome to the clab

club instead of clab

club = מועדון (אלנבי 30?), אלה, מקל, (פטיש), קלף תילתן (יש עתיד). וד"ש לאבזץ. גם אני כבר מבולבולבל זה אבזץ או אתה ?? ומה זה קשור לאלנבי 30 ???

R a c h e

New member
ברוך הבא../images/Emo96.gifו../images/Emo137.gif(אין עוגה..)

טוב לראות אותך פה ספר קצת מי אתה מאיזה רקע? משפחה? וגם אם לא תספר, אנחנו כאן וגם בשבילך
רחל.

גל נעים

New member
את העוגות גבינה אני מספק!!!.(נכון?)

שב לך בנחת, שתה את הקפה ואכול עוגת גבינה עם פירורים מוזהבים!. יאמי יאמי!. <גל פורס לעצמו גם פרוסה נכבדה+שוקו לאטה משובח מ-"קפה ארומה">

וגם אני הקטן מצטרף

ליורת הדעה הפטיש הגדול לוחם הסיטרא וכוללללם ברוך בואך לפורום מבולבולבל בזה הפורום לא יבואו מחבתות או כל כלי מטופש אחר בזה הפורום יבוא רק האדם . והאדם באדם יקבל אורו וישלח אורו. ומן באר עמיקתא וכל סיטרא אחרא דאיגרא רמא, תעל אילעה אל שמייא דאדם. ונאמר אמן . חזק חזק חזק <דמעה מתרגשת
>

למעלה