שלום לכולם

אני עומד איתן מאחורי מילותי

מי שמגיעים להרצאות של האיש ההוא הם הבררה של החברה האנושית בישראל, המיץ של הזבל, התחתית שבתחתית. זה לא גזענות זו האמת המרה (עבורך) - מסעות ההחזרה בתשובה שלו הם כמו משאית זבל שלוקחת מהחברה החילונית (למרות שאלה לא חילונים מודעים אלא חילונים/מסורתיים בdefault ) כל בוקר את מה ראוי להשליך. לך תראה מיהם החוזרים בתשובה מההרצאות שלו - ערסים עלובים, התחתית שבתחתית. ובקשר להרצאות של האיש ההוא - זה שאנשים קוטעים אותו זה רק כי הוא משקר (עוד דיבר שאלוהים נתן לכם ושכחתם מזמן) במצח נחושה וחשוב להוכיח אותו בכל מקום על שקריו וסיפוריו.

שמע

אני אישית, בתור אדם דתי,לא מאמין בדרך בה הוא מחזיר אנשים בתשובה, אני חושב שלא זו הדרך, אמנם, דרכו לגימית בעיני, אך לדעתי היא לא נכונה. מפה, ועד לכנות את האנשים שבאים לשמוע אותו בכינוים כאלו, זה כבר מוגזם, למה אתה מתנשא כך על האנשים הללו ?

אני אשאל בשנית - אתה חי בישראל?

אתה משחק אותה תמים או שאתה באמת לא יודע מה זה הקהל של האיש ההוא? דרך של לבוא לילדים בורים בעלי יכולות שיכליות נמוכות, לספר להם שקרים מדעיים כביכול שהופרכו פעמים אינספור, לאיים עליהם בתיאורי גיהנום הלקוחים מדאנטה זה לגיטימי בעינייך? עצוב מאד... יהוה אמר לא תשקר אבל הוא בטח לא התכוון בהקשר של החזרה בתשובה

אתה חושב שזו מלחמה אישית ?

עניתי לו את מה שחשבתי ואין לי מה להוסיף יותר, אל דרשותיו של הרב אמנון יצחק באים העמך, ובאים אנשים בעלי השכלה, בעלי רמה אינטלקטואלית גבוהה, לא פחות מכם, אז שום בררה ושום בטיח, וכדאי מאוד להזהר במילים שיש בהן ריח חריף של גזענות והתנשאות.

אין לך מושג קלוש...

להרצאות של האיש ההוא לא באים לא בעלי השכלה ולא בעלי רמה אינטלקטואלית גבוהה אלא התחתית שבתחתית.

ran1ba2

New member
דברי ,,יותר ממיליון איש חזרו עבדה

יש עובדות מוכחות שלך אין יכולת להתמודד איתן יותר ממיליון איש חזרו בתשובה כתוצא´ מהרצאותיו של הרב הנ"ל אז מה ,,,יותר ממיליון איש ויש בהם הרבה מהחברה הגבוהה טועים טבלים ואתה דברי צודק???
על מה אתה מדבר בכלל?? פרופסורים,, אינטלקטואלים חזרו,, ואתה יותר חכם מהם חבל עליך
ועל החכמה שאתה מייצג
????

כשאני הייתי בבית-ספר

הוזמנו אלינו ש"סניקים, ושלום-עכשיו, ושינוי, ומרצ, ועבודה, וליכוד ועוד כל מיני פעילי התנחלויות. אפילו אהוד ברק ביקר אצלנו. ואף אחד לא התרעם על כלום. לכל אחד מותר להביע את דעתו, בלי קשר לשיוך מפלגתי, ואין מה להתרעם אם איזה בית-ספר יחליט פתאום להזמין את בניזרי. זכותו.

אם תסתכל כמה הודעות למעלה תיראה

שהם ניסו להזמין פוליטיקאים אחרים אני מנחש חלקם מן הסתם גם יהיו חרדים שפוט ראו עצמם חשובים מדי או עסוקים בשביל צעירים לקראת גיל ההצבעה.

ronen1981

New member
שלום לך חמודה.

אמנם את לא יכולה להצביע אבל את יכולה לעזור לנו יותר משאת מדמינת,לשינוי יש מסגרת שמאגדת בתוכה בני 14-18 שנקראת נועבר שינוי הם יוצאים לפעילויות נפגשים וכעת בתקופת בחירות עושים אחד התפקידים החשובים (שגם אני בגילי ה"מזוקן עושה") לחלק את המצעים עיתון התנועה וסטיקרים לאנשים עוברים ושבים אולי את לא יכולה להצביע לשינוי אבל את בהחלט יכולה להביא ולטרום לכך שעוד עשרות רבות יצביעו לשינוי. תכנסי לאתר שמצורף בחתימה שלי ותצלצלי לסניף הקרוב לביתך והצטרפי. בלי קשר את מוזמנת לקרא את מצע התנועה באתר ואת עיתון חודש נובמבר.

את יכולה לעזור כבר עכשיו.

את יכולה לחבור אל סניף המפלגה הקרוב לביתך ולעזור בחלוקת חומר במערכת הבחירות. אישית, הרגשתי שאני תורם הרבה כשעשיתי זאת בבחירות הקודמות.

תגיד

על מה הפרנויה גרשון ? אני מתלהם ? על מה אתה מבלבל במוח ? אתה רואה שאני מתלהם פה ? מה יש אסור להציג דעה שונה משלך ? הרגע נא. קודם כל, אני יודע שמותר עד מתי שהוא להזמין פוליטיקאים להרצות, אני יודע, אך אני מעלה נקודה אחרת, מה היה קורה לו בניזרי היה מוזמן למקום חילוני, והיה מרצה שם את כל משנתו, כפי שעשה לפיד, האם שינוי לא היתה נזעקת על העניין ? תענה לי בכנות. אנשים, אני לא יודע מאיפה הפרנויה הזו אך אני לא מתלהם פה ובטח שלא בא סתם להקניט פה. דבר שני-יש פה מישהו שרשם פה " כבר טומפון לחוץ פחות ממך " משהו כזה, טוב, אין לי מושג רב ב כמה לחץ יש ב O.B אך לכל אלו שחשבו שאני המתלהם פה, לכל אלו שעל כל מילה בוטה שלי מזדעקים, איפה אתם ? נרדמתם ?

למעלה