שלום לכולם

meital17

New member
שלום לכולם

אני אחת התלמידות שהקשיבה היום לטומי לפיד בהרצאה שהוא העביר בבית הספר "קריית שרת" בחולון. טומי לפיד דיבר כשעתיים, הוא הרחיב ברוב הנושאים, דיבר אליינו, התלמידים, בגובה העיינים, בכבוד. אני וחבריי ישבנו מרותקים, ואני אישית, מלאת הערצה. סוף סוף אדם שלא מפחד להגיד מה שהוא חושב, שיודע מה הוא רוצה לעשות ולשנות. פשוט רציתי להגיד ולמסור לאנשים שיודעים להעריך אדם כמו טומי לפיד, כל הכבוד! אם הייתי יכולה להצביע הייתי מצביעה למפלגת שינוי, אך אתם יכולים לסמוך על קולותיי וקולות חבריי בבחירות הבאות. רק תדעו, שהמסר גם עובר לדורות הנמוכים יותר, ואחת הסיבות היא ההרצאות הנהדרות שטומי לפיד מעביר לבתי הספר. שוב, כל הכבוד!

מעניין...

מה היה קורה לו שלמה בניזרי היה מוזמן לבית ספר חילוני, האם לא כל שינוי היתה קמה על רגליה וזועמת ? אה שכחתי...הוא ש"סניק, טפיל, אסור לו את מה שמותר לחברי שינוי.. אגב, הידעתם שטומי היה בביקור בישיבת מיר לפני מספר חודשים במסגרת....ועדת הפנים כמדומני. העיקר לרב אמנון יצחק לא נותנים להכנס.....ולמסית טומי לפיד כן.

ronen1981

New member
לא חבל לך על הזמן.

רק לנגח אותנו זה מה שבראש שלך. לידיעתך בתי ספר יכולים להזמין פוליטיקאים להרצות אצלם עד ה27 לדצמבר. עכשיו תסתכל בלוח השנה. ממ נכון עדיין לא ה27 לדצמבר כלומר אין כל פסול בכך.

רונן

לא חבל לי על הזמן, אתה יודע למה ? כי לא לנגח זה מה שבראש שלי, אין לי שמץ איך קיבלת את הרושם הזה, אני מציג דעה אחרת משלך, זה אומר שאני מתנגח ? ניייט !

ronen1981

New member
תשמע חלק מהויכוחים לא שיכים לפה.

אלה לחופש חלק מהנושאים בכלל לא רלונטים אלה סתם. עכשיו שתדע שיש הבדל מהותי שמיים וארץ בין בנזרי שהולך לבית ספר לאמנון יצחק. בניזרי אם יוזמן הולך כפוליטקאי שמספר על המפלגה שלו וזה לגיטימי (גם אם אישית כאדם אני רוצה לראות את ש"ס ואגו"י כמה שיותר קטנה.) אמנון יצחק הולך כדי בניגוד לדעת ההורים לשנות את תפיסת העולם של ילדיהם וזה פסול וכנגד דבר כזה אני אישית האזרח רונן יצא להפגין. כעת שוב יש הבדל בין להציג עמדה שונה לבין להציג עמדה שלך וגם לכאורה את העמדה "שלי" זה ניגוח.

ronen1981

New member
יופי ../images/Emo13.gif.

עכשיו רק נשאר להסכים שיש נושאים שלא רלונטים לפה ובא לציון גואל .

ronen1981

New member
ממש לא מתפלא.

כבר יצא לי לדבר עם דתיים שהצביעו ויצביעו לשינוי.

לא-לא הבנת אותי

הסכמה זה לא אומר שאתה צריך להצביע ש"ס או אני שינוי, לא טישטוש זהויות, אלא הכוונה, שאתה תשאר כמו שאתה, ואני כמו שאני, ובכל זאת ישנה הסכמה. בצבא כשאתה מוקף חילונים, זה קורה המון לדוגמה.

gershon17

New member
כשטומי לפיד יוזמן לישיבה

בניזרי יוזמן לבית-ספר חילוני.

gershon17

New member
ביקור במסגרת ועדת כנסת

זה לא כמו לבוא להרצות, אגב, אם חשבת להעיר שאני לא יודע לקרוא. לאף אחד לא יפריע אם בניזרי יכנס לבית ספר, ישאל כמה אנשים מה שלומם ואז יעמוד בפינה וישתוק בזמן שמראים לו את מגרש הכדורסל.

במסגרת אותו ביקור

תלמידי אותה ישיבה ש"תורתם השתמטותם" קיללו וגידפו את ח"כ לפיד, שמתוך כבוד למקום שם כיפה.

כשהייתי בתיכון כן נתנו לנציג חרדי

לדבר. הוא לא הצליח לשכנע אותנו שמגיע להם להיות אזרחים סוג א´, אבל נתנו לו צ´אנס מאוד מכובד לנסות. כשהייתי סטודנט ואמנון יצחק בא להרצות, רק החברה של מר´´צ הפריעו בחוץ כמו חבורת בריונים. שינוי לא היו צריכים להוכיח שהם לא אוהבים אותו.

אמנון יצחק צריך להיות מנודה מהחברה

מי שמזמין את אמנון יצחק היום שלא יתפלא אם ימצא מחר בביתו את משמרות המהפכה/הצניעות האיראנים/הישראלים.... למי שזלזל בכבוד חללי אסון המסוקים אני מאחל את האיחולים הגרועים ביותר והבלתי חוקיים ביותר.

דברי-אתה מדבר מחוסר בקיאות !

הרב אמנון יצחק כלל וכלל לא לגלג על אסון המסוקים, חלילה. אני אספר לך מה היה הסיפור, הרב בעצמו בד"כ הוא לא זה שיוזם את הכנסים, אלא אנשים פרטיים, משכירים אולם, מפרסמים בפליירים בשכונה אליה הוא מוזמן, מפרסמים ותולים מודעות, קובעים עם הרב-מרימים אליו טלפון והוא בא, כך זה בד"כ, כנ"ל היה במקרה שאתה מדבר עליו, מישהו פרטי!! רשם על המודעות " הומור ואטרקציה " ושהערב לעילוי נשמת החיילים, לרב לא היה קשר כלל לתוכן המודעה ! מה גם, שהאדם שרשם את המודעה, פעל בתום לב, והיתה לו רק כוונה טובה-אך הרבה חוסר טאקט. פה, במקרה הזה, שפכו את דמו של הרב אמנון יצחק-על לא עוול בכפו !

ran1ba2

New member
"דברי" תבדוק לפני../images/Emo163.gif

שאתה כותב דברים שלא היו מעולם!!! יש לך הוכחות!! חבל הייתי בטוח שאתם אדם רציני עם ההוכחה של MT22 קלעת אך עם הרב אמנון יצחק נכשלת ובגדול!! כי הינך אדם שאינו מסוגל להתמודד אינטלוקטואלית עם הבנאדם אז אתה יורה עליו מרחוק תזהר אומרים שלא תכווה בגלחתם

הצחקת אותי כל כך ../images/Emo6.gif

אמנון יצחק כאתגר אינטלקטואלי? מי שמגיע להרצאות של אמנון יצחק זה הבררה של החברה האנושית בישראל, המיץ של הזבל, התחתית שבתחתית. ומיהו אותו מטיף קתולי, סליחה חרדי המטיף להם לחזור בתשובה לפני שגופם ישרף בגיהנום בתוך אמבטיות צואה רותחת? זה האתגר האינטלקטואלי או הצוהר לימי הביניים? יצא לי לשמוע קטעי קלטות של אמנון יצחק ולקרוא רבות בפורום "נטעים ומטעים" אודות השטויות שלו וההפרכות שלהן ותאמין לי שלא התרשמתי מגדולתו האינטלקטואלית. ברטוריקה הייתי נותן לו 10, כמו לגבלס, אבל רק ברטוריקה ובדמגוגיה. אמנון יצחק מקבל מידע פסאבדו מדעי מכל מיני מדעני חצר מעוני נפש שחזרו בתשובה ומנסים בכל כוחם להצדיק את אמונתם החדשה. הוא מגיע עם אותם סיפורי אלף לילה ולילה ומרצה על "מדע" כביכול לאותם בחורים ונערים שבקושי סיימו י"א במגמת נגרות. נראה אותו מגיע להרצות בטכניון - הוא יצא משם מושפל כמו חרדית שנפל לה ויברטור מהתיק.

שקול מילים מר דברי

איך אתה מדבר ?? " מי שמגיע להרצאות של אמנון יצחק זה הבררה של החברה האנושית בישראל, המיץ של הזבל, התחתית שבתחתית. " זו לא גזענות ???? בררה ????. מי אמר שהם בררה ??? אגב, אתה יודע, שהרב אמנון יצחק, הוזמן לאונ´ העברית לפני שנה וחצי, הדיון שם הוקלט, איזה פדיחות היו לשינוי שם חבלז, אני ראיתי את הקלטת, ישבו שם מספר סטו´ שרצו לשמוע לו, אל היו כמה חוליגנים משינוי שכל הזמן, אבל כל הזמן רק צעקו והפריעו, הזמינו את הדיקן שישתיק אותם אך הם המשיכו, מספר סטו´ צעקו עליהם שהם רוצים לשמוע ושהם מפריעים, אך פעילי שינוי בשלהם...., ולהזכירך, הרב הגיע בהזמנת האונ´ העברית !!

למעלה