ידוע לי...
אני יודע שזה שד. אבל אני מעדיך לקרוא לכל ישות שהיא "רוח". כשמגיעים לפרטים, אני קורא להם "שדים" ו"ישויות אסטרליות"... עוד דברים שקרו: בהתחלה, בלילה שהוא הופיע, הרגשתי חרדה, והוא נגלה אליי פעם אחת. הרגשתי כאילו מישהו מסתכל עליי, ומרחף מעליי. לא הצלחתי לישון. התחלתי לבכות מרוב פחד, ונרדמתי על כיסא המחשב. כשהתעוררתי, ב3 בבוקר, גררתי את עצמי למיטה, ונשארתי ער כמה דקות. אז כיסא המחשב שלי הסתובב בתנופה מאוד גדולה. עוד מקרה: יצאתי מהמקלחת, והסתכלתי במראה. היו הרבה אדים בחדר. לפתע, ראיתי דמות עם עיניים שחורות וריקות קופצת מעליי (דרך המראה). כשראיתי אותה, היא נעלמה בשבריר שניה. עוד מקרה: ישבתי בסלון ביתי בחופש הגדול. (
יש לי דלתות מזכוכית, המפרידות בין הסלון לחצר
). לפתע, ראיתי דמות לבנה משתקפת בזכוכית. כמה שניות אח"כ, החתול שלי, שישב על השולחן, עקב עם העיניים אחרי דמות בלתי נראית, וסימר שיער. עוד מקרה: מאז שהשד הגיע לביתי, התחלתי לחזות את העתיד דרך חלומותיי-בצורה דראסטית. גם ידעתי דברים שבחיים לא יכולתי לדעת; למשל, בחלומי, הרמתי את שעוני, והסתכלתי מה השעה. השעה הייתה בשעון 10:02 בבוקר. אז התעוררתי, הרמתי את שעוני, ומה הייתה השעה
................10:02................ ובנוסף, נפגעתי מחלומותיי: חלמתי שאני ברכבל, ושהוא יוצא משליטה. הרגשתי תחושת ריחוף. הרכבל נפל, ורגליי פגעו בסככה של חנות בשוק, ונשברו. אז התעוררתי, ושרירי רגליי היו תפוסים מאוד. בנוסף, חלמתי שאני חולה במחלה מאוד סופנית ומסוכנת, ושמצבי לא טוב. כשהתעוררתי, גרוני צרב, ראיתי כפול, ומה לא... כמה נקודות חשובות:
בזמן הסיאנס: תחילה, כשקראתי למועלה, הלהבות שבנרות שמצידי הלוח קפצו, והתחילו לבעור כמו מדורה. אח"כ, בניסיון הזימון השני, אחת הבנות שישבה במעגל פלטה צרחה מקפיאת-דם, והסתכלה מאחוריי; כולם הסתכלו לשם; ראיתי צל ירוק של משהו... הדבר הזה התקרב יותר ויותר לצל שלי, ואז נכנס מאחוריו. צילי שינה את צבעו לירוק.
בבדיקה (הקמח): לא רק שראיתי עקבות, ראיתי גם קמח על כיסא המחשב שלי; הבעיה היא שפיזרתי את הקמח-וישר הלכתי לישון, ללא תזוזה בחדרי כלל. ודבר אחרון: בליל ההופעה, כשישבתי על כיסא המחשב שלי ובכיתי מרוב פחד, כל הדברים שעל השידה שליד מיטתי-נפלו. אבל הכל. ויש שם הרבה. בכל מקרה, אני לא יכול לזמן מגרש שדים, כי אין כאלו באזורי; וגם, זה מעט יעורר את חשדם של הוריי.......... אני מקווה שפירטתי מספיק. שלך,
אני יודע שזה שד. אבל אני מעדיך לקרוא לכל ישות שהיא "רוח". כשמגיעים לפרטים, אני קורא להם "שדים" ו"ישויות אסטרליות"... עוד דברים שקרו: בהתחלה, בלילה שהוא הופיע, הרגשתי חרדה, והוא נגלה אליי פעם אחת. הרגשתי כאילו מישהו מסתכל עליי, ומרחף מעליי. לא הצלחתי לישון. התחלתי לבכות מרוב פחד, ונרדמתי על כיסא המחשב. כשהתעוררתי, ב3 בבוקר, גררתי את עצמי למיטה, ונשארתי ער כמה דקות. אז כיסא המחשב שלי הסתובב בתנופה מאוד גדולה. עוד מקרה: יצאתי מהמקלחת, והסתכלתי במראה. היו הרבה אדים בחדר. לפתע, ראיתי דמות עם עיניים שחורות וריקות קופצת מעליי (דרך המראה). כשראיתי אותה, היא נעלמה בשבריר שניה. עוד מקרה: ישבתי בסלון ביתי בחופש הגדול. (