שלום לכולם!

alinaimas

New member
שלום לכולם!

אני חדשה בפורום... אני מאמינה שיש רוחות רפאים, אבל אף פעם לא פגשתי אחת במציאות.. אני גם רוצה לעשות סיאנס, אבל אין לי עם מי...
ואני גם לא יודעת את כל החוקים... הייתי רוצה להעלות את רוחו של ג´ון לנון (אני מעריצה מושבעת של הביטלס), אבל אני מפחדת שהסיאנס הזה יכעיס אותו... בכל מקרה, יש לי שאלה למומחים שפה..! איך בעלי חיים מגיבים לרוחות ושדים? האם הם ממש חשים בהם כמו שהם חשים בנו? האם הם פוחדים מהם? אשמח אם תענו לי, כ חשבתי על השאלה הזאת הרבה זמן...!

לא תוכלי להעלות../images/Emo121.gifשמתה ביבשת אחרת

ובקשר לשאלה, לדעתי בעלי חיים מבחינים ברוחות ומתייחסים אליהם כאל בן-אדם רגיל. חתולים למשל, היו ידועים תמיד במקרים מוזרים שבהם התרפקו על מה שנראה לבן-אדם רגיל כאוויר.

I am a freak

New member
אפשר לשאול שאלה?

למה אי אפשר להעלות רוח שמתה ביבשת אחרת? גם עולם הרוחות מתחלק לייבשות? הרוח לא יכולה להוצאי גרין קארד
? תודה על תשובה רצינית.... לא כמוני...

../images/Emo6.gif

אין לי מושג, זאת התשובה שאני קיבלתי מהחבר´ה בפורום מאגיה וכישוף. אולי יש להן צו מניעת יציאה מהארץ. אולי הם מבוקשים בעוון תעופה ללא רישיון
לויודע

I am a freak

New member
תוכל לצרף קישור?

אם הייתי נכנס לשם הייתי מחפש.... אבל כיוון שאני נמנע מלהיכנס לשם אודה לך אם תוסיף קישור.... תודה

BiGuy3000

New member
לגבי העניין של החיות...../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif

החתול שלי- כל הזמן הוא מסתכל על האוויר, ועוקב עם העיניים אחרי משהו, כשאין שם כלום... CREEPY...

wee man

New member
חיות רוחות וויזיה לחול ../images/Emo8.gif

אמנם באיחור קצת, כמו שאמרתי, הרבה עומס, אבל זה מה יש. בקשר לחיות- יש אנשים שמאמינים שחיות יכולות לראות רוחות רפאים. יש אנשים שמאמינים שחיות יכולות לראות הילות (אם מישהו רוצה הסבר מה זה שיבקש ובכיף אני אסביר לו). ויש אנשים שמאמינים שחיות, רואות כמו בני אדם. אני אישית חושב שחיות רואות כמו בני אדם, לחוץ מזה שאני חושב שהם יכולות לראות הילות, למרות שבזה אני עוד לא בטוח. בקשר למה שאמרת שאי אפשר לתקשר עם רוחות מיבשת אחרת- אני לא חושב שזה נכון. למרות שנראה לי שאני אערוך ביקור קטן בפורום מאגיה וכישוף ואשאל אותם בעצמי למה הם חושבים כך. בינתיים, אני חושב שאפשרי בהחלט. אני אביא לפה את התשובה שאני אקבל. יום מצויין לכולם! ינון

alinaimas

New member
פעם קרה לי משהו מוזר עם החתול שלי..

אני ישבתי על המיטה וקראתי ספר, והחתול היה למרגלות המיטה שלי. פתאום הוא הסתכל אל מתחת למיטה וניראה מה זה מבוהל. הוא התחיל לסמר את השיער שלו ולהתרחק טיפה, ואז לפתע הוא כאילו שרט משהו... אני הרגעתי אותו והסתכלתי מתחת למיטה ולא היה שם כלום... אחרי כמה שניות הוא הפסיק עם זה. יש למישהו הסבר?

BiGuy3000

New member
קרה לי דבר דומה...

כפי שכבר כתבתי-
ישבתי לילה אחד
, בחופש הגדול
, בחצות בדיוק
, בסלון ביתי
. לפתע, ראיתי בחלון השתקפות של דמות לבנה
, שראתה שראיתי אותה
, ואז נעלמה...
וכמה שניות אח"כ, ראיתי את חתולי
, שישב על השולחן לידי, מסתכל על האוויר, עוקב אחרי משהו עם העיניים, ומסמר שיער
... אמאל´ה

alinaimas

New member
עכבר?!../images/Emo6.gif

דבר ראשון אין לנו עכברים, וזה בגלל שיש לנו 5 חתולים בבית, ואף פעם לא היו לנו בעיות עם עכברים. חוץ מזה זה היה בחדר שלי ולא באיזה מחסן, ויש לי חדר מאוד מסודר ונקי ככה שלא ניראה לי שיש לעכברים מה לחפש בו, במיוחד אם זה בית שמלא בחתולים.

I am a freak

New member
הודעה חשובה.....

לא משנה אם אתה צודק או לא, מי שלא מאמין בדברים שאתה מאמין תמיד ימצא תירוצים "למה אתה טועה". במקרה שלנו- כנראה אותו אדם לא מאמין ברוחות, אז הוא ממציא השערות מה זה יכול להיות.... בכל מקרה- (מניסיון) קשה לשנות דיעה של אדם, במיוחד על דבר לא מוחשי. שבת שלום....

CKYGUY

New member
קודם כל

א. אני לא מאמין ברוחות ( זה כמו שאני יגיד שאני מאמין בכלבים ) כי אני כמעט בטוח שיש רוחות. ב.אני בטוח שיש רוחות בגלל כמה דברים: פעם ראיתי טלויזיה בחדר של הורים שלי וראיתי ששקית זזה וכשבדקתי אם החלון או הדלת פתוחים ראיתי שהם סגורים.... ופעם המים במקלחת סתם נפתחו... והיו עוד כל מיני דברים אבל אני לא זוכר ג.אני מאלה שפוחדים מרוחות. אז לחיות בבית עם כאלה דברים זה לא הכי כיף אז בגלל זה אני מנסה למצוא תרוצים לדברים בלתי מוסברים שקורים.

BiGuy3000

New member
וואו...

אני מזדהה איתך לחלוטין... כנראה שהרוח שבביתי לא נעלמה... אתמול קרה הדבר שגרם לי לחרדות כל פעם שאני נפגש עם הרוח... שכבתי במיטתי, קראתי ספר. שעוני הודיע על השעה חצות. החתול שלי ישן לי על כפות הרגליים. התחלתי להירדם, ועיני התחילו להיעצם... כשלפתע, יד בלתי נראית הכתה אותי בעצמה אדירה
מהר קמתי, וראיתי את חתולי, ישן כמו בול עץ. הסתכלתי על מקום המכה, והיה שקע בשמיכה-בצורת ידיים. וכשבדקתי, היו לי סימנים אדומים על הרגליים... ומאז, אני מפחד מהרוח... יצא לי לראות אותה לא פעם... דמות לבנה עם פנים מפחידות... ותמיד הייתי נבהל כשהייתי פוגש בה... עכשיו אני מפחד... אבל זה לא קשור לנושא... או שבעצם... זה כן
לא משנה

CKYGUY

New member
...זה מפחיד

זה בהחלט מפחיד.... אני הייתי מתעלף או משהו כזה אם זה היה קורה לי... המקרה שלך בהרבה יותר חמור מהמקרה שלי. תקרא לאיזה מגרש רוחות או משהו כזה ותגיד להורים שלך.. וד"א איך אפשר לדעת שבאמת יש רוח בבית?? (אני לא מדבר על המקרה שלך)

BiGuy3000

New member
כמה דברים...

קודם כל, מגרש שדים... אני לא מכיר כאלו, ובטוח שאין מהם באזור בו אני גר... ולפנות להורים שלי... מה הם יעזרו
הם חושבים שזה שטויות, והם בכלל לא יודעים שאני עוסק בזה... אז זו לא אופציה... בינתיים, אני חי עם זה... אני ואחותי מנסים לגרש אותה, ובינתיים-רק החלשנו אותה לכמה ימים... אבל היא חזרה-בגדול... לגבי שאלתך; אני בהתחלה הכחשתי שיש לי רוח בבית, ולא רציתי להשלים עם זה... ואז, החלטתי להכריע-לקחתי קמח, ופיזרתי אותו סביב מיטתי. בבוקר, היו בו עקבות של עז; כלומר, יש לי רוח בבית. אתה יכול לעשות אותו דבר. אם יש התקדמות, בבקשה; תדווח.

CKYGUY

New member
יש לי חדשות בשבילך

אין לך רוח בבית , יש לך שד!! כי קראתי איפה שהוא שאם מפזרים קמח מסביב למיטה ויש עקבות של עז או תרנגולת אז יש שד!!! תקרא למגרש שדים!! ואם אתה יכול תספר על עוד דברים שקרו כדי שאני יהיה בטוח...

CKYGUY

New member
יש לי חדשות בשבילך

אין לך רוח בבית , יש לך שד!! כי קראתי איפה שהוא שאם מפזרים קמח מסביב למיטה ויש עקבות של עז או תרנגולת אז יש שד!!! תקרא למגרש שדים!! ואם אתה יכול תספר על עוד דברים שקרו כדי שאני יהיה בטוח...

למעלה