שלום לכולם

iceviper

New member
שלום לכולם

אני בחור דתי (כיפה סרוגה),ועד לפני כחודשיים הייתי קרוב מאוד להוריד אותה מהראש.למעשה נגעתי למצב שהכיפה נשארה רק בשביל אבא שלי (שלא ידע על כך). מאחר שהגעתי לקצה וחזרתי בחזרה,רציתי לדעת מה גרם לאנשים לעשות את הצעד ולהוריד את הכיפה,ובכלל מה גרם להם להגיע להרגשה שהם לא מאמינים.

דידית

New member
הלוה גם לך,

אם היית מאד קרוב כדי להוריד את הכיפה אז אתה בטח יודע לבד מה הגורם לצעדים האלו. ועכשיו באמת. אצלי הורדת הכיפה היתה ממש משהו מיוחד דוקא הרגשתי שאני מאמינה אבל פורים נגמר והייתי חיבת לחזור לעצמי. אתה יודע אי אפשר לחיות את החיים בתחפושת. והזקן הזה שהדביקו לי הציק יותר מהגילוח. למרות שאבא לי תמיד אומר שבפורים כל אחד מתחפש למה שהוא רוצה להיות (את זה הוא אמר לשכן הליטואק שהתחפש לחסיד) דוקא מתאים היה לי לחיות כבן, הייתי יכולה להתחיל אם מי שאני רק רוצה ולא היו מסתכלים על זה מוזר. דידית. <נמאס לה להסביר את עצמה>

ממש חמוד

על זה כנראה אמרו: לא כל יום פורים (אבל כל יום פורום). וכן, זו גם הסיבה שמורידים את הכיפה, זה לא נחמד לחיות בתחפושת כל הזמן. אלישע

דידית

New member
כיפה זה יפה לאללה! בפרט לבנות

יש כאלה עם צורות ובכלל תמיד חלמתי שיבוא איזה אחד ויסרוג לי כיפה!

דידית

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

מותק, את מסתכנת כי אני מדברת רציני. אז אם אפשר סרוגה כזאת ושיהיה כתוב עליה "כי ככה בא לי" אפשר גם בראשי תיבות: "ככבל" ואנשים יחשבו שזה איזה קמיע או משהו. אם זה קשה לך אז נסתפק בכיתוב: "דידית אלוהית" ואם זה עוד יותר קשה לך אז יאללה נגנוב לאח שלי את הכיפה, לא נורא. במקרה חרום אפשר להשיג חזיה ולעשות ממנה כיפה. דידית <עושה הכל בשביל להוריד את הכיפה>

חזון אחרית הימים...

אז ככה אחרי שאני אסיים את הכיפה לבר-מצווה של אח שלי (הוא כבר בן 18), ולידיד שלי, שהבטחתי לפני שנתיים (יש לי עוד קצת זמן), חמודה, אני מבטיחה לך שאת מיד אחריו בתור (לא עניין של העדפה, אני פשוט שומרת על סדר כרונולוגי), ועד אז אני מוכנה לתרום לך חזייה שתעשי ממנה כיפה. (רק תבחרי, יש אחת זנותית עם תחרה אדומה, ויש לבנה עם פרחים של ילדות טובות...) <שלהבת מרוצה מהחזון של דידית עם חזייה על הראש>

Le Fay

New member
וככה את לא יכולה להתחיל עם מי שרוצה

בלי שיסתכלו על זה מוזר? חחחח... ´צחקת אותי, הפעם ב´מת ´צחקת אותי...

גן חיות...

תשמע בחורצ´יק, אל תעלב, אבל כמוך מגיעים לפה בממוצע פעם פעמיים בשבוע, אנשים שנורא מסקרן אותם "מי אנחנו" ו"למה חזרנו / יצאנו"? "ומה אנחנו חושבים על...?", ועם כל הכבוד והנחמדות - נשבר הזין כבר לענות על השאלות האלו. אין זה פורום של "הכה את המומחה", בוא תשאל אנחנו נענה... נמאס לשטוח את כל הסיפור כל פעם מחדש בשביל אנשים הצמאים לקצת אקשן, כל חשיפה כזאת דורשת גם כח נפשי, ולא תמיד בא לך ל"בזבז" את הכח הזה, סתם כי מישהו שאל. אני בטוחה שאתה מספיק אינטילגנט, ואני אצטרף גם לדבריה של דידית, שאם היית קרוב להוריד את הכיפה וודאי היו לך סיבות, ואתה וודאי מודע לסיבות ולנסיבות. אל תצפה שאנשים עכשיו יפרשו בפניך את משנתם וכל דרך מחשבתם, סתם כי בא לך לדעת... הפורום הוא פורום חברים ששותפים לחוויות דומות, הפורום מעניק תמיכה לחבריו ומקבל בשמחה אנשים שנמצאים בשלבים שונים של היציאה, אבל אנחנו מאד לא אוהבים חטטנים שמצפים לתשובות, סתם כי בא להם לשאול... חמודי, קופים יש בגן חיות... <אני מתנצלת אם דברי יצאו מעט קשים, הם לא ספציפית נגדך אלא נגד התופעה, אנא נסה להבין>

גל נעים

New member
הלו!,פארק היורה!,מה את רוצה מהמסכן?

כולה בה להתעניין קצת, אולי יש לנו משהו למכור לו, קצת אהבת ישראל אחותי!. סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם!. תכי בו בחזקה עד שישברו לו השיניים. סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם! (2) gal innovative systems

שן תחת שן...

מה זה בא להתעניין?, באמת מעניין אותו למה חזרנו? הוא הרי חזר חזרה לדבריו, אז למה זה צריך לשנות לו, למה אנחנו חזרנו, אלא אם כן עוד יש לו התלבטויות, ואז בשמחה, אני מוכנה להשקיע בו את מיטב מירצי וזמני ע"מ לשטוח בפניו את כל סיפור חיי... (וגם אם ישבע, לא אחדל... עד שאדע כי בא על סיפוקו...) הכל למען אהבת ישראל... (גם חברים של ישראל טוב...) <חוצמזה, יותר שווה אלימות מילולית, גם כך אפשר לשבור שיניים
>

מצב רוח קרבי...

משום מה מזכיר לי שורה משיר: "בטחון זוגתי, ברצות אלוהים אפילו מטאטא יורה!" (דער, למקרה שאתה שואל, זה שיר ישן ומולחן שמדסקס את יחסי אברהם ושרה בתקופת העקרות)

גל נעים

New member
תחת תחת תחת.

מה זה קשור?, ואם הוא במצוקה רגשית ומחפש מישהו להזדהות איתו?, אולי זאת אפשרות טובה. בכל מקרה-אני בעד שבירת שיניים. זה הופך את החיים למעניינים יותר.

לדנטיסטים.

או שכך הם נקראים רק ברוסית? מכל מקום, תקני אותי אם אני טועה בחָשבי כי אורטודנט ורופא שניים אינם הינו הך. בטח נמאס לך מתחיבות האף היעני-מלומדות שלי (גם אני יודע להגיד "פסאודו-, אבל לא בא לי). זו הפעם האחרונה, מבטיח.

למעלה