שלום לכולם

ההבדל...

אורטודנט אחראי על מבנה הלסת, הוא כמו אורטופד של שיניים, והוא אחראי גם יישור שיניים וכדו´ לעומתו רופא שיניים מטפל בבריאות השן עצמה. <אין לי בעיה עם ההערות שלך, כל עוד הן בטוב טעם, וד"ל>

לא עשית פה כלום.

חוץ מלהרגשה של עצמך לא הועלת פה בכלום אף לא לאחד. ואני אומר לך מנסיון, נסיתי לומר את זה למתעניין ה-3965 ואת רואה, זה לא הועיל. זו מכה כמכת הארבה. "אינטליגנט", דרך אגב. אחד הדברים המצחיקים אותי ביותר הוא כשאדם איננו מסוגל להגות או לכתֹב נכון "אינטליגנט" או "אינטלקטואל", וגם כשמבלבלים את השנים או תוקעים אותם בלי קשר. אחלה יום יונה

תודה

יונה, אחד מהתחביבים שלי זה להשתמש במילים שאני לא מבינה (לא כמוך לפחות...), וכמה שיותר, ככה אנשים חושבים שאני חכמה...אינטיליגנטית, אינטלקטואלית, בעלת יכולת קוגנטיבית עשירה, מחשבה אסוציאטיבית, עשייה פרודוקטיבית, דוגלת בנרקסיזם (למדתי מהטובים ביותר), בודהיזם, נפוטיזם, אגואיזם, נודיזם, נאציזם וזיוניזם. ותודה, תודה לך על ההערה הבונה... <לפעמים עושים גם דברים רק בשביל ההרגשה, כי ככה בא לי (המביא דברים...)>

תעשי לו קישור להודעה מהסוג הזה

או שאתה בחורצ´יק, תעיין בארכיון, ותמצא נחת.

ש חף

New member
אוהו,אחותי

את פה מעט זמן וכבר עלו לך הפיוזים לראש... אז אנחנו (בשם וותיקי הפורום) כבר התרגלנו,הודעות שמעצבנות מתעלמים ועוברים הלאה...בלי תגובה בכלל...
זה היה טיפ לפיוזים קצרים

אז ככה,

ראשית, אל דאגה לפיוזים, הם לא מתחממים כ"כ מהר, וודאי שלא משטויות כאלו. שנית, תודה על הטיפ, אני אלמד להבא...

גל נעים

New member
פיוזים בפיוז´ן...../images/Emo151.gif

בוקר טוב לך פארק היורה, מה שלומך?,הכל פסיידר? יופי. בכל אופן כדאי שתתרגלי לרשום בצורה שיותר תעביר את התחושה שלך כי נראה לי שהחב´רה פיספסו בכוונותיך (שאגב אני מאמין שהן טהורות). יום טוב. גל.

דרוש חשמלאי...

גל ידידי, צר לי אם אנשים לא מצליכים לרדת לעומק דעתי (מה גם שלא תמיד כ"כ עמוק שם), מאידך, אני לא היחידה שלא ברורה כאן, אז כנראה שאני בחברה טובה. ואע"פ, אני אעשה מאמץ להיות בהירה יותר (קצת קרם הגנה...), וזאת ע"מ שדברי חלילה לא יוצאו מהקשרם. ותודה על האמונה בכוונותיי הטהורות (אל תתרגל לזה הם לא תמיד ככה...) <שלהבת מנסה להפריד בינה ובין חברתה הטובה - צינית>

דידית

New member
אל תלחצו!!!!!!!!!!!!../images/Emo18.gif|זהירות

זה הדבר הכי מעצבן שקים ברשת לפני שנתיים לחצתי על זה ואני עדין לוחצת. <לדידית תמיד יש בעיות עם לחיצות>

אופס אי דידית אגן...

יקירתי, ההודעה שלך באה לי דקה מאוחר מידי... אבל לא נורא, כשמנסים לעצבן אותי בכוונה זה בד"כ לא מצליח... <חוצמזה, יורה מודאגת מה תעשי בשעת לידה?>

גל נעים

New member
הלו!,פארק היורה!,

לא איכפת לך שאני קורא לך "פארק היורה" נכון?. חוצמיזה שזה שם חיבה. מתאים לך?

R a c h e

New member
../images/Emo67.gifאתה מניאק!!!!

לא הייתי כאן הרבה בשבועות האחרונים, כך שאני לא יודעת מי יוצא, מי בדרך, מי מחב"ת ומי טרול, מה שאני יודעת שלא הייתי רוצה חלאה שכמותך כחבר שלי, להבדיל מכל האחרים כאן. כאן כולם חברים ואתה לא עונה להגדרה הזאת- זה ברור! רחל.

מותר קצת לצחוק? אז יאלה - כנסו.

תשובה הם חשבו חשבו חשבו וחשבו, ופתאום גילו... היה אור פנימי, משהו שרק יוצא בשאלה מרגיש, איזה דחף פנימי שדוחף אותך החוצה, אני הייתי חולם על השטן כשהוא מלטף אותי, ואומר לי, אתה שייך לצד שלי, אתה נשמה גבוהה אני לא רוצה לאבד אותך. וכך, אט אט הוא כבש את לבבי, הוא היה שולח לי את נערותיו הבתולות לפתותני והייתי מבלה בקירבתם שעות רבות. ויהי היום, עת השלתי כיפתי מראשי, וניתקתי עצמי מתורתי אהובתי ניתק ממני השטן, הלך ולא חזר, הוא חוזר בשעות משבר, כשקשה ורוצים לחזור, שולח נערה שתיים שתשיח דעתי מן החוכמה, ונעלם. אם תואיל להושיעני מבוץ הטומאה ולהושיעני מן בור התחתיות בו אני שרוי, אודה לך. ממני, שהחלטתי להתעלק על נשמתך שבתאי. אחי, זה היה בצחוק, אתה יודע, אל תיקח אותי אישי, חופשי אחי, אם בא לך, אני ידבר איתך יסביר לך קצת, על חיינו. הבנתי, ממקורבים יודעי דבר, שנורא נפגעת, אבל אחי אל תיקח קשה. באיי

אור פנימי ?

הדבר היחיד בעיני שמתקרב למושג אור פנימי קיים אצלי במקרר והאור שם הוא בדיוק כמו העולם של ילד קטן הוא הרי בטוח שברגע שנסגרת הדלת בחדר אז כל החפצים שם נעלמים ככה בדיוק עיצבו את המקררים שברגע שייסגרו האור הפנימי ייעלם ואם נמשיך באותו הגיון אז תשימו לב על החשש הדתי מאורות פנימיים מתחרים בגלל זה בשבת מנטרלים את האור במקרר, לא ?

למעלה