שלום לכולם

matan4

New member
שלום לכולם

שלום לכולם אני ממש מתעניין במוות ורוצה לעשות סיאנס בשביל לדעת יותר על הדבר המסתורי שנקרא מוות אני יודע שזה אסור לפי הדת אבל אני עדיין מעוניין לעשות מישהו יודע איפה אני יכול להשיג ספר סיאנס? ומה עושים ולא עושים בסיאנס?

P u r e S o u L

New member
מתן יקר.

אני לא ממליץ לך לעשות סיאנס. לא בגלל שכתוב בתורה שאסור. כי אין אסור ומותר. נאלצתי לראות כיצד נגרמו אסונות אינספור, התמוטטויות עצבים, התאבדויות והפרעות נפשיות חמורות, כתוצאה מהמשחקים הבלתי אחראיים שנקראים סיאנס. בני אדם ישרים ובעלי כוונות טובות, אך בורים לחלוטין וללא הכשרה פסיכולוגית עורכים סיאנסים. בני אדם נבערים מעוררים כוחות, שמקורם וטבעם בלתי ידועים להם לחלוטין. מאחר שאינם מבינים את הכוחות הללו אינם יודעים לשלוט בהם, הם נתונים לגמרי לחסדם. רק בני אדם החזקים דיים לעמוד בפני כל ההשפעות, בעלי ידע פסיכולוגי מעמיק, ניסיון נרחב, כוח רצון * מודע * עצום ושליטה עצמית, רשאים לעסוק ולערוך ניסויים בסיאנסים או כל מה שקשור לזה. לכן לאט לאט.. כך את הזמן.. תתפתח רוחנית יותר ופסיכולוגית לפני שאתה מנסה סיאנס.. אור, אמת, שמחה ואהבה ללא תנאי.

למתן המתעניין במוות

ראשית כל - אני מסכימה עם מה שניר אמר לך לגבי זה שרק אנשים יציבים מבחינה פסיכולוגית ונפשית, יכולים לעשות סיאנס ואפשר להינזק באם חסרי נסיון עושים סיאנס. שנית- אם אתה מתעניין במוות, תתחיל לקרוא ספרים בנושא. בכל חנויות הספרים אפשר למצא ספרים רבים על הנושא והאמן לי כי תבין יותר מקריאה מאשר עשיית סיאנס. תתיעץ עם המוכרת והיא תפנה אותך לספרים המתאימים. שווה וכדאי! עכשיו, אתה כותב שבכל זאת אתה מעוניין לעשות סיאנס - המלצה שלי: שאחרי שתחכים מקריאת ספרים בנושא ובכל זאת תרצה לעשות סיאנס - זה יהיה ממקום אחר של התפתחות. ואם כבר נכנסת לאתר של שיחות עם אלוהים אז תוכל לרכוש את הספרים שנקראים "שיחות עם אלוהים" ושם תוכל לקבל הרבה תשובות. בהצלחה.

למעלה