שלום לכולם!

yalyul

New member
נתת לי מנה הגונה

למה ? כי מגיע לי? חלילה לא התכוונתי להעליב את הידע שלך אלא שהצהרת שאת אוספת מידע לא שימושי ולכן כל פעם שצצה לי שאלה שהתשובה לה לא ממש שימושית אני פונה אליך....אז סליחה שלא שאלתי על כסאות חשמל או ויברטורים בצורת נבוט משונן.... אבל בחיי , שאני לא מכירה אף אישה אחת שהיא היפוכונדרית ובהקשר להפוכונדריה מדברים תמיד על גברים. ורק רציתי לדעת אם יש לכך ביסוס מדעי. אז יותר בלי שאלות "רק רציתי לדעת אם את זונה" (מערכון תיקי דיין באוטובוס...) ורק שאלות בעינינים שוטפים דרך אגב , יש ויברטור בצורה של נבוט משונן? פשוט יש לי אחות חולה שלא מוכנה להכניס שום דבר לפה אולי לזה היא תסכים ועם השיניים והויברציה נהרוג את המיקרובים
וסליחה אחותי, אבל את לפחות רואה שאני מנסה.... אוי כואבת לי הבטן, הרגתי אותי מצחוק.

בין הצנצנות במרפסת מצאתי

האמת- את יכולה לבחור לבד ,כי התבלבלתי מרוב דגמים צבעים וגדלים. הראשון שמצאתי, הוא כמובן הורג מיידית-אם היא תכניס אותו לפה. במחשבה שניה, טוב שהיא לא חיה במאה ה-19 (זה היחיד שהיה אצלי בין השקיות חלב המשומשות-מכובסות, הכפתורים של מכנסים שפעם אולי אתקן, והעיתונים ממלחמת שלום הגליל). והיות ויש כל מיני אפשרויות זה מגיע עם הוראות שימוש מדוייקות כמו מירשם לאנטיביוטיקה. כשכבר התייאשתי- מצאתי את המיוחל. ויברטור לפה. בחיי!!! יש גם אחד לפה! את תגידי לי עוד פם אחת שזה מידע לא שימושי? זה מידע מאד שימושי! אבא של השימושים הוא!

משמיים כעסו עליי

ולא חיברו לי את הלינקים במקום! אבל אני עקשנית (לא רוטטת) יותר! ניצחתי את התפוז הרשע. ובא לציון גאולה.

אמא1

New member
../images/Emo8.gifככה? עין צוחקת עין דופקת?

אותך גם לאמא שלי. בדיוק עכשיו גמרתי (סיימתי) להתענג על הפינוקים וכבר שכחתי את מטר האבנים ופתאום אני רואה אותך נגררת ככה אחרי אחותי החורגת? חוץ מזה, רופא השינים שלי אמר שזה מסוכן, הרטט יכול להפיל את הסתימות

AYELET1

New member
הויברטור ההורג אכן הרג אותי../images/Emo6.gif

(מצחוק) גם כל השאר...

yalyul

New member
אי אפשר להגיד שלא למדנו משהו

חשבתי שזה יהיה סטארט - אפ
והנה , מסתבר שאני באמת דינוזאורית ...כבר יש אני בשוק אני בהלם אני המומה!

סגירת המתנס

עברתי את השלב שלך בחודשים האחרונים,ועצתי לך היא פשוטה, להושיב את המתבגרים ולומר להם בפשטות שהמתנס עולה הרבה כסף ואין לנו את היכולות האלה ואם לא תסגרו אותו הכספים שהולכים לאוכל יבואו על חשבון דברים אחרים שאתם רוצים כמו טיולים , יציאות בשישי שבת, סרטים ועוד. השיחה עזרה, לקח להם בערך כשבועיים לסגור את המתנס. היום יש לנו רק מבקרים מדי פעם. גלית

למעלה