שלום לכולם

KRAV MAGA 007

New member
שלום לכולם

שמי רן ..... החלטתי השנה לנסות להביא מעצמי ולתרום מה שאני יכול ללא תשלום בהתנדבות מלאה.
אני מתעסק בקרב מגע המון שנים ולחימה בנשק קר , יש לי ידע רחב מאד ... פגיעה בבני אדם חסרי ישע, ילדים, נשים, זקנים, וכ"ו זאת מגמה שלצערי מתרחבת בכל יום יותר ויותר , לי זה מפריע ברמה האישית כך שאני לא יכול להתעלם מזה ...
10 שנים עשיתי תיאטרון לילדים , אני מטפל בעיסוי וזן שיאצו במקצועי ומדריך חדר כושר , כל חיי חיפשתי תחומים שאוכל לעזור לאנשים ואו לשמח אנשים , לדעת שיש לי את היכולת לגרום למישהו אחר להרגיש טוב או בטוח או שלם עם עצמו ......מדוע זה נעשה בהתנדבות? כי השכר שלי זה הביטחון שלכם.

החלטתי לקחת יוזמה ולהציע יום יומיים בשבוע להעביר לכל מי שמעוניין הדרכה בהגנה עצמית כולל שימוש בנשק קר להגנה עצמית באיזור כפר סבא הוד השרון הרצליה רעננה .......

ללא תשלום כמובן , ההדרכה היא מהנה ומבטיח שתקבלו את כל הכלים הדרושים בכדי שתוכלו להגן על עצמכן ...... אפשר להתארגן כקבוצה , אפשר ביחידים ......כמובן שאת התיאום זמנים נעשה לפי הנוחות של כולנו בלי לחץ ...

[email protected]

אני כרגע לא משאיר טלפון כי מנסיון שלי ישנם כאלה שמנצלים זאת להטרדות טלפוניות ורמיה

תשאירו שם :)

האיימל הזה בכל יום נבדק כך שברגע שתשלחו אני אראה ... וכמובן אתן את מספר הפלאפון שלי לכל דורש :)

Anonymous182

New member
שאלה

איך אתה מתמודד מול מצבי פוסט טראומה שכוללים אף ניתוקים קיצוניים של לקוחות..?
ואגב, כל הכבוד על הרצון הטוב והיוזמה..

למעלה