שלום לכולם

מוצרלה

New member
שלום לכולם

לאחרונה עברתי דירה, בדירה הישנה היו לי ציפורים קטנות (כאלה שמוכרים בחנויות פרחים, לא אמיתיות,אבל דומות) ואותן הצמדתי עם "הרגלים" שלהם בתקרה האקוסטית שלי. אבל מה...... הדירה החדשה היא דירה נורמלית עם תקרה נורמלית, ואני רוצה להדביק איכשהו את הציפורים שלי לקיר ולתקרה, אממה.... אני פוחדת שכשארצה להוריד אותן הצבע יתקלף, האם מישהו דבק או משהו אחר שאיתו אוכל להדביק את הציפורים מבלי שהקיר יתקלף? תודה רבה רבה רבה

גלית2002

New member
שלום, מוצרלה../images/Emo24.gif

אני מרשה לילדים שלי להדביק דברים על הקירות בחדר שלהם. אחרי כמה התנסויות הגענו למסקנה שדבק סטיק רגיל הכי מתאים למטרה הזו. הוא לא מקלף את הקיר וכמעט לא משאיר סימנים. גלית

מוצרלה

New member
הי גלית ../images/Emo187.gif

דבק סטיק? השאלה אם הוא יצליח להחזיק את הציפור,מבלי שהיא תיפול. (את יודעת לאיזה ציפורים אני מתכוונת?) ביי

גלית2002

New member
שלום../images/Emo24.gif

את צודקת. אני באמת לא יודעת על איזה ציפורים מדובר. נכון, אנחנו מדביקים לקיר דברים קלים.
כיוון שאין תשובות אחרות, רוצה לנסות עוד פעם.
בעלי מדביק דברים בעזרת סרט, שהוא דביק משני הצדדים. מוכרים אותו ב"הום סנטרס" והוא מאוד חזק. לא יודעת האם הוא משאיר סימנים על הקיר.
ביי.
גלית.

Rשף

New member
טיק טאק ?

מין פלסטלינה כחולה ודביקה שיורדת בלי (כמעט) להאיר סימנים

אז מה יקרה אם הצבע יתקלף???

הבית לא יתמוטט!!! תמיד את מתכננת את החיים עכשיו כדי שלא יזיקו לך בעתיד הרחוק??? זה בסך הכל צבע!!! אני לא יודעת איזה צבע ואילו ציפורים. אני הייתי משתמשת בסופר גלו ג´ל (לא בטוח שהצבע יחזיק את משקל בציפורים.) אם תרצי לעבור דירה, אז תקחי את הציפורים, תשייפי קצת איפה שיתקלף הקיר ותצבעי.

מוצרלה

New member
הי אדריכלית...... ../images/Emo13.gif

נכון, הבית לא יתמוטט, וכן אני משתדלת להסתכל גם קצת קדימה בנושאים הללו, מכיון שממש לא בא להתחיל להשתגע עם צביעה וכל זה... הציפורים האלו מוכרות לכולם, אולי תארתי אותן נכון, מדובר בציפורים בגודל של ציפור דרור, משהו קטן כזה... הן נראות אמיתיות אבל הן ממש לא,מוכרים כאלה בדרך כלל בחנויות פרחים. בכל אופן תודה על העצות. ביי

Rשף

New member
מה זה סופר גלו ג´ל

כלומר מה זה ה"ג´ל" ? סתם סופר גלו מהמכולת או אחר ? ----------------------------------------------------

למעלה