שלום לכולם!

פרסה

New member
אם אני הצלחתי לסחוב אותה אז גם ....

הוא יכול ובחיים לא ראיתי אותו מזיע בכרכרה גם שהוא עלה בעליות של ירושלים

taz512

New member
לשון בחוץ

לפעמים סוס משאיר את הלשון בחוץ כל הזמן, דבר זה קורה הרבה פעמים משתי סיבות, אחת הפרעה במוח, שהסוס בכלל לא מרגיש שהלשון שלו בחוץ, זה מסוכן כי הוא יכול לנשוך אותה בטעות. והמקרה השני והנפוץ יותר, זה שריר קצר, כידוע הלשון היא שריר. ואז קורה לפעמים ששריר של צד אחד של הלשון יותר קצר מהצד השני בקצת, ואז הסוס בשביל שיהיה לו יותר קל מחזיק את הלשון בחוץ. טאז, השד והלשון

פרסה

New member
זה משהוא במוח

פותחים לא את הפה הלשון ישרה והוא באמת נושך את עצמו אבל מה אפשר לעשות לשים לו שינים מגומי?

taos

New member
זה שריטה במוח

זה פשוט משעמום הם משחקים עם הלשון וזה הופך לקבוע וככה זה נשאר כמו גרדת שזה לכל החיים

פרסה

New member
יש ליתמונה חדשה שלי

אני על מיק ויוסי על נץ נשיקות זה צולם בלילה אני מצד שמאל

פרסה

New member
תיקון אני מימין לילה טוב

אני חושב שאני הולך להתקלח והיזחר שצריך לצאת לביצפר עוד פעם ב 6

angel457

New member
תמונה חמודה.. ו....

הסוסים נראים אותו דבר... למרות שלא רואים בתמונה כל כך טובב....

taos

New member
שוב?

שוב אתה עלית ל 5 דקות על הסוס לצורך התמונה? אתה לא לומד אה? רוכבים עם מכנס ארוך ארוך!!! א-ר-ו-ך מה לא מובן פה? ואתה עוד אומר שיורדים עליך? תסתכל בתמונה אולי תבין למה ותלך תבכה לאבו דני ולטאז ממש אחריות יש לך, בטוח היתי נותן לך לגעת בסוס שלי וזה נאמר בציניות

טאוס כועס...חחחח

לא גידי זה באמת לא ממש דוגמה טובה... ממתי עולים על סוס עם מכנס קצר?? טוב נו עולים מדי פעם לכזה 2 דקות סתם אבל לא כמה פעמים, בשתי תמונות שלך אתה עם מכנס קצר, לא דוגמה משהו טובה

פרסה

New member
תאמת לא רציתי להגיב לו

הוא לא שווה הקלדה של אות אחת! הורדנו את הסוסים למחסן ולתאים אזור הרכיבה לא קרוב לתאים וזה פארק ענק אז עלינו בשביל להוריד אותם לכל אחד נתתי תמונה אני לא הולך להסתובב אם מכנס ארוך כל היום מספיק חם לי גם ככה ושוב הסוס לא יודע אם אתה ארוך קצר או ערוב. לסוס זה לא משנה לך זה כואב וזה יותר יצוגי ארוך אמרת שאת הסוס שלך לא ההית שם אצלי אז ככה שתראה איזה סוס יותר מפותם אתה תישאר אם פה פתוח שתראה באיזה כושר הוא ואיזה מהיר הוא אתה כבר תקרע את השפתים שתראה איזה שקת הוא כבר ישברו לך השינים אני אשלח תמונה שלו החיסרון היחיד הוא שהוא לא פינט
והוא מכוער

taos

New member
חחחחחחחחח

שמע אם היתי יכול היתי מזמין אותך ל"רייס" בין הסוסים תאמין לי הסוסה שלי היתה משאירה לך אבק וזה באחריות והיא לא פיינט אבל הסייח שלי כן ובינואר נבדוק את הכושר שלו שיתחיל אילוף

taos

New member
שכחתי להזכיר

הסוסה בת 7 עכשיו בהריון והיא חצי ערביה פולניה וחצי קווטר וגם בהריון היא לוקחת סוסים אחרים ותאמין לי זה לא כיף שהיא תופסת אותך בתור פראייר ודופק באקים ומתרוממת (כמו שהיה בשישי האחרון)

פרסה

New member
תגיד לי אתה דפוק?

התכוונתי למהיר בשביל סוס מקומי אתה עושה לי מרוץ בין מקומי לטהור גזע? אתה באמת דפוק שאני אבין אתה מפחד מבאקים והרמות? בשבילי זה כיף

taos

New member
הסוסים שלי מקומיים

חוץ מזה אני ממש לא פוחד זה כיף במידה מסויימת לכל דבר יש גבול וכמה שזה כיף זה גם מסוכן כי סוס שמתרומם זה חוסר משמעת היום מתרומם שאתה עליו מחר יתרומם שאתה מוביל אותו וגם זה קרה לי השבוע והסייח חטף על זה יש כיף ויש כיף עם בטיחות אני דוגל בכיף עם בטיחות אתה כנראה לא חושב על מה שנאמר פה אלא רק על הכיף שלך ובלי התחשבות בסוס ובביטחון שלך החלטה שלך

taos

New member
אני גר ב...

אני גר ברחובות אבל החווה נמצאת בקרית אונו בכפר מע"ש למי שמכיר חוות פנסיונים

אולי תפסיקו את הריב הטיפשי הזה?

נמאס להיכנס לפורום ולראות שרשור ארוך שכולו עוסק בריבים שלכם!!!

taos

New member
רוצה גם רייסים?

בסוף נמצא את עצמנו בפרדס חנה על המסלול חחחחחחחחח (למי שלא ידע יש מסלול מירוצים בפרדס חנה)

למעלה