שלום לכולם!

פרסה

New member
ממממממ

אני לא צריך את פרדס חנה. יש לי פה מסלול ריצה של 1500 מטר הבעיה במסלול הזה שתמיד יש שם הולכי רגל והם מפחדים

taos

New member
אני לא כואס וחומר למחשבה

אני פשוט לא מבין אתהילד הזה כאילו הוא מנסה לשחק אותה גבר על הסוס? פעם אחת הסוס התרומם הוא קרע לסוס את הפה והיה בלבוש ממש אבל ממש לא מתאים אפילו אם זה 5 דקות והפעם הוא רוכב גם בלבוש לא מתאים והשד יודע מה הוא עשה עם הסוס בקיצור הוא סתם עושה רוח וצילצולים עם התמונות כי גבר הוא לא למרות שסוס שמתרומם לפעמים זה כיף ומאתגר את השליטה אבל צריך לעשות את זה עם רגש (אני עובד על הרגש שלי בימים הקרובים) ולדעת לשבת ולהתנהג על הסוס זה שהוא משך לו בפה זה מסיבה אחת בלבד שהילד הזה פשוט לא יודע לשבת על הסוס וישב לא נכון ומן הסתם החליק אחורה לכן הוא נתלה על הסוס עם המושכות שזה הדבר האחרון שהיה לעשות אבל אם הוא היה לומד והיה לו קצת אינסטינקים הוא היה נשען לכיוון הראש של הסוס ולא נגדו ואז לא היה כל צורך בקריעת הפה מעבר לזה הוא עשה את זה במודע ובכוונה לכן מן הראוי היה שיתלבש בהתאם אפילו אני לוקח שיעורים בזמן האחרון ללימוד רכיבה יותר לכיוון האילוף אומנם אבל לא משנה אז לקחת שיעורים זה לא בושה ומי שצריך שיקח!!!

פרסה

New member
אתה בן אדם משועמם

בוכן לי כל תמונה כאילו אני בתחרות יאללה תן לרכב בשקט ותן להתלבש איך שבא לי קרציה! get a life

taz512

New member
לפרסה ובעיקר לטאוס

קודם כל תשמרו את הויכוח בגבולות נורמלים, אני לא רוצה להתחיל למחוק (יותר מידי עבודה) דבר שני לטאוס. בתור מדריך לשעבר בחוות טיולים (וואי נוסטלגיה) אנחנו לא מדברים על חווה מסודרת של אינגליש או ווסטרן, וכן שם רוכבים איך שנוח, לפעמים עם מכנס קצר. אני אישית הייתי רוכב שמונה שעות ביום עם מכנס קצר בלי חולצה ובלי אוכף ומדריך טיולים, אז לא צריך להתעצבן כל כך. ופרסה גם אתה תרגיע, תבין שלא כולם מבינים מה זה חוות טיולים ושבחוות טיולים הכל הרבה יותר חופשי. אז תסביר לאט ותחכה שיבינו לא צריך לחטוף קריזה ולרדת להעלבות. אטוס תבין שיש עוד דרכים חוץ מהדרך שאתה מכיר, גם אני לפ]עמים יורד למכנס קצר מוריד את החולצה ויוצא לטיול לכיוון הים בלי אוכף. זה כיף ונחמד. אולי תנסה פעם, אולי תשנה את דעתך. אבל בבקשה תשמרו על קו דיון נורמלי. טאז, השד והמכנס

taos

New member
טאז

טאז אתה בעל ניסיון הפרסה לא יש הבדל וגם אצלי זה טיולים (של פנסיונים) אז אין ממש הבדל ועדיין שומרים על בטיחות שלנו ושל הסוס וטאז אל תגיד לי שהתמונה עם הסוס שמתרומם באמת אתה מצדיק כזאת ברוטליות? טאז תודה הילד לא יודע לרכב וכמו שאמרת זה חווה של טוילים ולא לימוד וזאת עוד עובדה למה הילד לא יודע לרכב ורק עושה רע לסוס הסוס הזה בסוף או שהוא כבר סובל מפה נעול זה לא מוצדק התעללות כזאת!!!

taz512

New member
טאוס

אתה צריך להבין שזה שתצעק ותקלל לא יעזור, אף אחד לא ילמד מזה. וגם אני כשהתחלתי עשיתי טעויות כאלה. אז תסביר מה הטעות בנימוס ובתרבות, כשתוקפים אותך אתה מתגונן ולא לומד כלום. וההתנפלות שהייתה פה על פרסה הייתה מוגזמת לחלוטין. ואני רכבתי ככה מהיום הראשון שרכבתי פחות או יותר, לא ידעתי משהו אחר. אז צריך להבין את זה. טאז, השד והרכיבות

פרסה

New member
הבטיחות של הסוס נשמרת

הוא לא יכול להרים יותר גבוהה יש לו מרטינגל (כתבתי נכון?) אפרופו לא יודע לרכב אני כן למדתי שנה וחצי אבל ראיתי שאני לא מתקדם ורק עובר בין קונוסים ועושה טרט אם קום שב יצאנו אולי 5 פעמים החוצה זה משעמם רצח וזה יקר שחיטה[ לגבי בטיחות שלנו כבר היו לי לא מעת נפילות בעסק (ב10 הפסקתי לספור) אז זה כבר לא מרגש אותי אבל מכנס קצר זה לא בטיחות זה פשוט כואב לך שהרגל נתקעת סוף דיון

taos

New member
גם אני

רכבתי שנה וחצי בנצר סירני לפני 6 שנים וזה היה זוועה הגענו לקפיצות ושם פרשתי כי לא התקדמנו ממש מרטינגל או לא הסוס יכול להתהפך בקלות כמו הסוסה שלי שמועדת להפיכות תשים 10 מרטינגלים הסוס עדיין יכול לקרוע אותם סוס חוצן לא יחשוב מה יש עליו ומתוך לחץ יתהפך ואתה עליו ופה הסכנה אם ידידה שלי שהיא כבר הרבה זמן בעסק והיא מאלפת טובה הצליחה להתהפך עם הסוסה שלי אז גם אתה יכול

ברוכה הבאה לפורומנו הצנוע! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה!!! אני רעות ואני בת 13 וחצי ואני רוכבת בנצר סירני!!! תהני....

פרסה

New member
אני בעד!!! רק שהם באים והולכים

באותו הקצב! ושוב מה דעתכם לחזור שוב על ההדפסה? טל יש לך עוד את הדף?

פרסה

New member
עשינו פעם דף.....

של פירסום לפורום וביקשנו מכולם לתלות בחוות שלהם שהרוכבים בחוות יכנסו

למעלה