שלום לכולם!

אורחת1990

New member
שלום לכולם!

שלום לכולם,
אחרי שיחה עם יועצת הגירה מוסמכת יש לי כמה שאלות והתלבטויות :

לא יודעת אם יש יש פה מישהו בפורום אבל למקרה שכן, אני רוצה להתחיל ללמוד בred river college בויניפג האם יש פה מישהו בלומד/למד שם??אשמח להתייעצות!
ומישהו שאולי כן סיים לימודים בקולג' בקנדה מדברת על לימודי תעודה של שנה/שנתיים יש תחומים שיש בהם עבודה ולא מקצועות שדרושים חשיבה אנליטית. מקצועות כמו עבודה עם ילדים child care ?
למישהו יש ניסיון עם המקצוע של תיירות לימודים של שנתיים האם יש בזה עבודה או שחרטוט אחד גדול ?
תודה רבה אשמח לכל מידע!

עבודה בתיירות ובטיפול בילדים יש כל הזמן.

כך שמבחינת עבודה, תהייה לך עבודה אחרי שתסיימי בכל אחד מהמקצועות. דיפלומה של שנתיים בתיירות מבטיחה ברמת וודאות יותר גבוהה קבלת ויזה, כי את יכולה לטעון שלימודים של המקצוע בחו"ל ובאווירה דוברת אנגלית וניסיון מהעבודה אחרי הלימודים ברשת מלונות צפון אמריקאית, ייאפשרו לך להתקמבן על קריירה ניהולית בישראל, ושזו כוונתך. אני לא ממליץעל שנה אחת. כדי להבטיח את הסיכוי להגר, עדיפה דיפלומה של שנתיים.

אם תרשמי ל ECE (חינוך לגיל הרך) הסיכוי לקבלת ויזה יותר נמוך, איך תסבירי שאת לומדת בקורס גננות בשביל לחזור לישראל???

TrigATUSA

New member
בנוסף אם את הולכת ללמוד תיירות

תבדקי אם את יכולה למצוא תוכנית בפרובינציה בה יש תיירות משמעותית כמו BC, QC או ON
ותוודאי שהאוניברסיטה מציעה קואופ (חודשים של התנסות מעשית במסגרת הלימודים)
יהיה לדעתי הרבה יותר קל וגם כיף לעשות סטאג' בפרובינציה בה יש הרבה תיירים ומלונות

אורחת1990

New member
המשך

תודה רבה לכולם קודם כל על המענה.
בנוסף, אני ובעלי חשבנו על קולג' red river בוויניפג לא יודעת עד כמה יש תיירות בעיר.
זה לימודים של שנתיים זה עדיף נכון ועוד תחום שאין אותו בארץ.לא בטוחה עד כמה אני אתחבר לעבודה.אבל אחרי שיהיה לי pr אוכל ללכת ללמוד משהו אחר שבאמת מעניין אותי?
בחרנו במניטובה כי הבנתי שאחרי שעובדים אצל מעסיק חצי שנה ברציפות אפשר להגיש לפי אר זאת הסיבה שרוצים למניטובה חושבים שיש סיכוי להישאר.
פשוט מרגישה קצת תסכול ללמוד משהו שלא מעניין אותי..מניחה שאני לא היחידה ושאין בררה אחרת ,כל מי שדיברתי איתו לומד מחשבים או מקצועות טכניים לא נתקלתי במישהו שלומד מקצועות הומניים וקצת יותר קלים:/

TrigATUSA

New member
personally I don't think it is a good

idea to study something you hate just for immigration
it is 2 years of studies, and then 1 year of working, and then another year ofr waiting for the PR
&nbsp
are you ready to do something you hate for 4 years of ytour life?

dannyk27

New member
לדעתי , המטרה מצדיקה את האמצעים

כתושב וויניפג זה 10 שנים אומר לך שזו לא עיר תיירות ממדרגה ראשונה, אם זאת מגעים לכאן כמה עשרות אלפים בודדים של תיירים מדי שנה, בעיקר אוהבי טבע. מהסתכלות שלי בבתי המלון שנבנים סביב שדה התעופה לאחרונה ולפי תפוסת החניון, נראה שהם די מלאים.
אבל לעיקרו של דבר, וכמו שכתבתי בכותרת, תבואי , תלמדי, תקבלי תואר ומכאן הדרך פתוחה לגבי שאר קנדה ומי יודע אולי כן תתאקלמי בעיר.

אורחת1990

New member
המשך לתשובות

כן אבל לפי מה שהבנתי אני לא צריכה לחכות 4 שנים?.אחרי חצי שנה שבעלי עובד אצל מעסיק הוא מגיש לא?או שזה יותר מסובך?ואני בזמן הזה לומדת.
&nbsp
אני לא אוהבת ולא מתחברת לזה בכלל..אבל אין בררה אחרת- אם לא יתנו ויזה נקבל סירוב אנחנו לא יכולים להסתכן בזה..אצטרך ללמוד משהו כזה ואחרי זה מאמינה שאלמד משהו שאני באמת אוהבת ומשהו שלמדתי בארץ וקשור לזה(פסיכולוגיה).
תודה לכולם.

dannyk27

New member
לא אוטמתית, צריך להגיש בקשה

אם התנאים התמלאו, אין סיבה שיסרבו

למעלה