קצת הנמכת את עצמך
היה לך מאוד חשוב להיות עם הבחור ולכן התאמת את עצמך אליו. את רוצה להתחתן ורצית להתחתן, אבל הבחור שלך הבהיר לך שאין מצב ונאלצת להסכים. האהבה זה הכל, נכון? מעניין שלמרות האהבה הגדולה הוא יודע יפה מאוד לשמור על העקרונות הנעלים שלו ומי שמוותר ומתוסכל זו את. יותר מזה, הוא הצליח לגרום לרצון נורמלי ולגיטימי שלך להתחתן להיראות כמו משהו לא רציני וילדותי. את הלא רצינית, שחושבת על שקים ושמלות לבנות בעוד הוא, אדם בעל עקרונות שלא מוכן לעשות משהו שהוא סולד ממנו ולא חלילה אדם לא בוגר שחרד מהתחייבות ומלביש את חוסר רצונו להתחתן איתך (כן, איתך) בכיסוי של סלידה מהרבות, חוסר רצון להרוס את אהבתכם (איזה תירוץ עלוב ולא מקורי) ושאר הירקות. וכמובן ש"מה שחשוב זו האהבה" פועל רק בכיוון אחד.
מה שיוצא הוא שיש שני אנשים "מאוהבים עד מעל הראש", כאשר אחד מהם רוצה משהו ואילו השני רוצה משהו אחר ומשום מה הוחלט שלרצות להתחתן זה ילדותי ואילו לא לרצות להתחתן זה מתקדם ובוגר וכמובן שההחלטה שהתקבלה היא לפי רצונו של אחד הצדדים (היותר חזק והיותר בטוח). את נדרשת לוותר על משהו מאוד חשוב לך כי הוא היה מעשי מספיק (גם אם מאוהב) כדי להבהיר לך את זה מההתחלה וכך הוא יכול להמשיך ולהתכחש לעובדה שאת נחנקת עם הרצון שלך (ואני לא מאמינה שהוא לא מודע לרצון הזה, לא סתם הוא שאל אותך שוב ושוב אם את בטוחה שאת שלמה עם הידיעה שאף פעם לא תתחתנו) ואילו את ממשיכה להתבשל בתוך הרצון הזה ורק לחייך ולהגיד לו שכן.
ואחרי כל זה, את זו שמרגישה שהולכת אותו שולל, את כועסת על עצמך ואת האשמה במצב, הבחור קוסם, אין מה לומר. גם מצליח להיות איתך ולא להתחתן איתך בלי שתבעטי בו וגם , את היא שמפחדת לאכזב אותו.
מה אני אגיד לך, לרצות להתחן זה לא ילדותי ולא מטופש, זה הרצון שלך והוא לגיטימי ומובן, השאלה היא מה את מוכנה לעשות כי את נשמעת מאוד לא שלמה ואומללה. אולי תפסיקי ללגלג על כל מי שמתחתנת ולספור את כמות המתגרשים ותהיי שלמה סוף סוף עם רצונך המאוד מובן. מותר לך. מכאן אפשר להמשיך הלאה כדי להימנע מחיים של תסכול תמידי, כאמור יש אופציות רבות כולל חתונה בחו"ל או טקס אלטרנטיבי צנוע כלשהו, כיוון שמה שחשוב זו האהבה, אולי הבחור יתפשר על אחת האלטרנטיבות הקיימות למיסוד היחסים כדי לגרום אושר לאישה שאותה הוא אוהב כי חתונה היא לא רק "מה יגידו ההורים" ואיזה שקים תקבלו, זה גם אירוע חגיגי שבו הוא מתחייב אליך ואת מתחייבת אליו (כן, אני יודעת, הרבה מתגרשים אחר כך) .
ודרך אגב, יש לא מעט מקרים, בהם זוג נפרד כי הגבר (לרוב זה הגבר גם אם לא תמיד) לא רצה להתחתן ולאחר תקופת מה , הוא פוגש מישהי ופתאום העקרונות נעלמים והוא מתחתן תוך תקופה קצרה.