שלום לכולם

ארזגר

New member
שלום לכולם

הפורום שלכם נחמד. אני חובב אדריכלות, ותמיד לומד משהו חדש. אני מוכן לייעץ במה שקשור לשרברבות, איטום וחשמל. העצות שלי שוות זהב, ובמייל אני מחזיר תשובה תוך 48 שעות - בחינם. במקרים דחופים ניתן לפנות לפלאפון שבאתר שלי, ואם אתם שואלים משהו בפורום כדאי שתשאירו לי מייל דרך האתר, רצוי עם קישור להודעה. זהו ביינתיים http://www.kfaron.co.il/erez/plumber.gif

שלום לך, חובב אדריכלות...

לפי עקרונות הבסיסיות של הפורום, אני צריכה למחוק פרסום גלוי שכזה... הבננו, שאתה מייעץ בחינם - שזה לא לטעמי, כי מחזק את הזילזול ביעדה מקצוית, זה לא משנה - מבקשת ממך, תפסיק לפרסם בדפי הפורום. יש למטרה הזאת לוח... נשמח לקבל דעותך, בכל הקשור לתוכן הפורום. נ.ב. התבלבלת ביני לבין סיגל, אבל זה לא מפריע,רק מציינת עובדה.

amic

New member
לחובב יש בדרך כלל עצות חובבניות

וחבל להתייחס לכך כאשר יש באתר מספר בעלי מקצוע , במספר מקצועות, שזה מקצועם, את זה למדו ועוסקים בכך כל ימות השנה. זכרו -- חובבנות עולה כסף. תנו לחובבנים להתגלח על זקנם הם.

אין דין חובב אחד כדין משנהו

היי עמי אני נרתעת קמעה מן ההכללה שלך. יש הרבה אנשים שמתהדרים בניסיון, אולם הם לא מבינים לעומקם של הדברים, או שהם דוגמטיים ואינם פתוחים לשינויים ומודרניזציה (כל אחד ומגבלותי) לעומתם יש חובבים שהם מאוד פתוחים, יסודיים ואפילו יצירתיים. נכון שא-פריורי לחובב יש פחות כלים, (ואכן רבים מן החובבים נותנים מידע לא מדוייק עד כדי שגוי) אבל דווקא כאן בפורום יש כמה חובבים המשתתפים באופן קבוע ואשר תשובותיהם רציניות ביותר. ואילו מבעלי המקצוע כבר שמעתי אי דיוקים צורמים מאוד אשר בשל "תוארם" הם מתקבלים כאמת מוחלטת. אני מברכת כל חובב ובעל מקצוע שיבוא להגיב כאן ולהביע את דעתו. השואלים צריכים לזכור שכמו בכל מקצוע יש כל מיני תיאוריות ודרכי פתרון לכל בעיה. אני גם סומכת על הפורום הממש נלהב שלנו ועל משתתפיו הנפלאים שיגיבו על כל פיסת מידע שלא נראית להם מדוייקת, נכונה או עדיפה. אני אישית חוששת מאלו שחושבים שהם יודעים הכל יותר טוב מכולם ושבכיסם מונחת האמת האבסולוטית. חובבים או בעלי מקצוע...

פ123

New member
סיגל../images/Emo24.gif

אני רוצה לתקן אותך...... גם מקצוענים יכולים לטעות, והאמת המקצועיות שלי בחלקה, נובעת מהרבה טעויות שעשיתי. (ועשיתי ברוך השם....)

כל כך נכון!!!

כדי ללמוד בכלל ומטעויות בפרט , צריך לשמור על ראש פתוח ולדעת להקשיב... מודה שגם אני צועדת על הדרך אשר מרוצפת בטעויותי. זה מה שיפה. ועל זה בדיוק אני אומרת שאין רע בלי טוב!!!

למעלה